Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LAZY napisał(a):

Waszka ja ostatnio jak czułam się jakby mnie połamało i za cholerę przejść nie chciało, głowa ciażyła do ziemi itd. to walnęłam sobie test ciążowy. Na szczescie ujemny;), ale byłam w stanie uwierzyć, że dopadła mnie choroba macierzyństwa.

no mnie też jeszcze nie byłoby z tym po drodze :shake: chociaż coraz częściej myślę, że jak nie wpadniemy to nigdy się nie zdecyduję... ze strachu :roll:

Co do bąków (no wiecie temat chyba dość ciekawy:lol:) to Ida czesto pierdzi, a wtedy zawija tyłek i ucieka, Luneta z tego co pamietam, tez opuszcza miejsce zbrodni.:diabloti:

hahah noo - Luna w panice wieje :evil_lol:

agbar napisał(a):
Matko jedyna gdzie nie wejde tam rzuca mi sie w oczy slowo penis:roll:czy ja jestem chora:crazyeye::diabloti:a teraz jeszcze poczytalam ze Luneta ma malego kijka:mdleje:

no bo ma małego kijka :diabloti: penis penis penis penis :eviltong:

eria napisał(a):
ale na poprzedniej stronce radosne fotki :loveu::loveu: uwielbiam takie rozbiegane, zabawowe....:loveu:

ja też :loveu: a tu zima idzie :placz:

wczoraj przed spaniem mamcia mi rozmasowała karczycho, wysmarowała fastumem i dziś już prawie normalnie :multi: co prawda obudziłam się mokruśka, ale czuję się lepiej, byłam u fryzjera, nadal nie mam w czym iść na wesele za dwa dni :multi:

Posted

LAZY napisał(a):
Staram się myślec, ze wszystko z Tobą i Twoimi penisami w porzadku:diabloti:

absolutnie:roll:moj penis znaczy ten ...eee pies spi:roll::diabloti:

Posted

Moze do Plejady pojedx? tam duży wybór ;) Jak będziesz potrzebowała pomocy w zakupach to krzyknij :diabloti:
Wpadnij Ty może rzeczywiscie bo czekam na to wesele i czekam :evil_lol:

Posted

fryzjer to samo co ostatnio tylko odświeżona fryzurka, nie mam fotek :shake:

wróciłam właśnie z wielkiego poszukiwania kiecki na wesele - NIE ZNALAZŁAM :mdleje: mam dość, nie idę na żadne wesele bo nei mam w czym :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
fryzjer to samo co ostatnio tylko odświeżona fryzurka, nie mam fotek :shake:

wróciłam właśnie z wielkiego poszukiwania kiecki na wesele - NIE ZNALAZŁAM :mdleje: mam dość, nie idę na żadne wesele bo nei mam w czym :placz:

Jak to?? Mówiłam, żebyś ze mną polazła babsztylu :mad: Masz iść na wesele i już!!

Posted

tak, tak Moniczko nie kombinuj z tym weselem. Kobieta zawsze mówi ze nie ma się w co ubrac:eviltong: a jak znam zycie to szafa pełna. DOBREJ ZABAWY WAM ŻYCZĘ. A strój na pewno sobie znajdziesz.