Justa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 hej wasiu! :loveu: jak tam waszka na stópce? :razz: Quote
weszka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Troszkiem nadrobiłam :) Widziałam foty i czytałam o tym i owym więc jestem w miarę na bieżąco. Quote
AnkaG Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Tu jak zwykle wesoła atmosferka. :lol: Pepa jest zajefajna. :multi: Keysi wczoraj wspięła się łapami na moje kolanka dać buzi i przy tym puściła tak straaasznego bąka, że o mało z krzesła nie spadłam. :evil_lol: Quote
madziamn Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 moja tez ostatnio bączki puszcza a z tym szukaniem żarcia to z Pepunią mają coś wspólnego i jak ja mam odchudzic wiecznie głodnego psa??? Quote
Doginka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cześć Malusieńkawaszeczko:diabloti: Wydaje mi się, czy Gorduś urządził sobie na Cię polowanko?:turn-l::niewiem::diabloti: Quote
malawaszka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Justa napisał(a):hej wasiu! :loveu: jak tam waszka na stópce? :razz: jakaś taka :hmmmm: owłosiona :evil_lol: AnkaG napisał(a): Pepa jest zajefajna. :multi: dokładnie tak - zarówno Bolo jak i Pepa - oboje to świetne i cudowne psiaki - naprawdę watro przygarnąc psiego staruszka - masa wdzięczności i miłości w nich jest :loveu::loveu::loveu: madziamn napisał(a):moja tez ostatnio bączki puszcza a z tym szukaniem żarcia to z Pepunią mają coś wspólnego i jak ja mam odchudzic wiecznie głodnego psa??? otóż to! jak?! :niewiem: a ja znowu jestem chora - nie minął chyba nawet miesąc od poprzedniego przeziębienia a tu dziś znowu budzę się bez możliwości skrętu szyją w prawo :roll: gula w gardle, łeb boli - załamka, a ja nie mam czasu na chorowanie :placz: cały dzień dziś przespałam pocąc się niemiłosiernie :mdleje: muszę chyba jakieś badania sobie zrobić czy nie mam anemii bo coś za często ostatnio - albo znowu alergia mnie próbuje dobić :mad: a w sobotę idziemy na wesele :placz: a ja nawet jeszcze kiecki nie mam, miałam iść dzisiaj do fryzjera i dupa :placz: Pepisiowy paluszek dziś już na szczęście wygląda lepiej - bo wczoraj jeszcze było takie jakieś zaognione to moejsce po pazurku, a dziś już bledsze więc nie będę jej stresować wetem jak nie będzie się paprać - tylko nie wiem jak to jest - pazur jej odrośnie? :niewiem: Quote
malawaszka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 aaa Doginka zapomniałam napisać, że świetna ważka :loveu: Quote
Doginka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 malawaszka napisał(a):aaa Doginka zapomniałam napisać, że świetna ważka :loveu: U mnie takich więcej i bardziej ostrych, ale na tej fotce załapał sie Gorduś:diabloti: Monika, a może to jakiś mały WaszkoJot?:cool3: Na początku też miałam objawy grypowe:diabloti::eviltong: Quote
malawaszka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 to raczej wykluczone :roll: Quote
lolka75 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 malawaszka napisał(a):to raczej wykluczone :roll: e tam wykluczone :loveu: Quote
ariss Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 wy tu o pierdołach gadacie,a ja pragne zauważyć że tu ostatni stanowczo za mało fot:mad: Quote
Vectra Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 oooo Ty też umierasz .... o poumieramy razem ..... Quote
niufek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):może i pisałaś , ale jak wspominałam o Pepy gazach , to mi się przypomniało jak Kano bekał i w tym samym czasie pierdział :evil_lol: Jeden lepszy od drugiego no :evil_lol:,jeden beka i pierdzi ,a druga psika i pierdzi :roflt:,jak ja tensknie za tym watkiem :placz:, tylko czasu brak :oops:,ale kocham was nadal i Pepe i Niufy i Teksty Vectry , uwielbiam no :loveu: Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 :glaszcze: noooo Waszencja nie choruj ......nooooo :razz::razz: ale i tak poczytałam Pepowy penisek :diabloti:...udzieliło mi się jak poczytałam Twój wpis u mła :cool1:...Waszeczko masz pewnie jakieś objawy alergiczne ... mi popuchły węzełki za uchami :roll:.... bo jakaś gadzina pyli :angryy: Quote
LAZY Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Aleś Luneta ma malutkiego kijka:evil_lol: Waszka ja ostatnio jak czułam się jakby mnie połamało i za cholerę przejść nie chciało, głowa ciażyła do ziemi itd. to walnęłam sobie test ciążowy. Na szczescie ujemny;), ale byłam w stanie uwierzyć, że dopadła mnie choroba macierzyństwa. Co do bąków (no wiecie temat chyba dość ciekawy:lol:) to Ida czesto pierdzi, a wtedy zawija tyłek i ucieka, Luneta z tego co pamietam, tez opuszcza miejsce zbrodni.:diabloti: Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):chwalisz się czy żalisz :diabloti: :diabloti: Chwalę...:diabloti: A co, nie mogę się czymś pocieszyć????:eviltong: Witaj Waszka! Jak zdróweńko??? Quote
agbar Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Matko jedyna gdzie nie wejde tam rzuca mi sie w oczy slowo penis:roll:czy ja jestem chora:crazyeye::diabloti:a teraz jeszcze poczytalam ze Luneta ma malego kijka:mdleje: Quote
eria Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ale na poprzedniej stronce radosne fotki :loveu::loveu: uwielbiam takie rozbiegane, zabawowe....:loveu: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 AlKil napisał(a):Chwalę...:diabloti: A co, nie mogę się czymś pocieszyć????:eviltong: nie wiem czy możesz :roll: :diabloti: Quote
madziamn Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 jaki piekny sznupkowy pysiolek Luniastej:loveu: Quote
Doginka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Mam ślada na monitorze, bo cmoknęłam tego pychola w nos:evil_lol::loveu: Quote
AlKil Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):nie wiem czy możesz :roll: :diabloti: Uwielbiam te Twoje DOBRE SŁOWO na początek dnia.....:eviltong: Quote
Vectra Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 AlKil napisał(a):Uwielbiam te Twoje DOBRE SŁOWO na początek dnia.....:eviltong: a co mam ci dawać puste nadzieje :cool3: też będziesz niezadowolona :diabloti: Quote
anetta Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Bosh, co tu się dzieje :evil_lol::evil_lol: Waszka, nie martw się, Kaja też sobie urwała pazura i jej teraz ładnie odrasta :p Quote
Recommended Posts