Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu jak zwykle wesoła atmosferka. :lol:

Pepa jest zajefajna. :multi:

Keysi wczoraj wspięła się łapami na moje kolanka dać buzi i przy tym puściła tak straaasznego bąka, że o mało z krzesła nie spadłam. :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
hej wasiu! :loveu: jak tam waszka na stópce? :razz:

jakaś taka :hmmmm: owłosiona :evil_lol:

AnkaG napisał(a):

Pepa jest zajefajna. :multi:

dokładnie tak - zarówno Bolo jak i Pepa - oboje to świetne i cudowne psiaki - naprawdę watro przygarnąc psiego staruszka - masa wdzięczności i miłości w nich jest :loveu::loveu::loveu:

madziamn napisał(a):
moja tez ostatnio bączki puszcza a z tym szukaniem żarcia to z Pepunią mają coś wspólnego i jak ja mam odchudzic wiecznie głodnego psa???

otóż to! jak?! :niewiem:

a ja znowu jestem chora - nie minął chyba nawet miesąc od poprzedniego przeziębienia a tu dziś znowu budzę się bez możliwości skrętu szyją w prawo :roll: gula w gardle, łeb boli - załamka, a ja nie mam czasu na chorowanie :placz: cały dzień dziś przespałam pocąc się niemiłosiernie :mdleje: muszę chyba jakieś badania sobie zrobić czy nie mam anemii bo coś za często ostatnio - albo znowu alergia mnie próbuje dobić :mad: a w sobotę idziemy na wesele :placz: a ja nawet jeszcze kiecki nie mam, miałam iść dzisiaj do fryzjera i dupa :placz:

Pepisiowy paluszek dziś już na szczęście wygląda lepiej - bo wczoraj jeszcze było takie jakieś zaognione to moejsce po pazurku, a dziś już bledsze więc nie będę jej stresować wetem jak nie będzie się paprać - tylko nie wiem jak to jest - pazur jej odrośnie? :niewiem:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa Doginka zapomniałam napisać, że świetna ważka :loveu:

U mnie takich więcej i bardziej ostrych, ale na tej fotce załapał sie Gorduś:diabloti:

Monika, a może to jakiś mały WaszkoJot?:cool3: Na początku też miałam objawy grypowe:diabloti::eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
może i pisałaś , ale jak wspominałam o Pepy gazach , to mi się przypomniało jak Kano bekał i w tym samym czasie pierdział :evil_lol:

Jeden lepszy od drugiego no :evil_lol:,jeden beka i pierdzi ,a druga psika i pierdzi :roflt:,jak ja tensknie za tym watkiem :placz:, tylko czasu brak :oops:,ale kocham was nadal i Pepe i Niufy i Teksty Vectry , uwielbiam no :loveu:

Posted

:glaszcze: noooo Waszencja nie choruj ......nooooo :razz::razz:

ale i tak poczytałam Pepowy penisek :diabloti:...udzieliło mi się jak poczytałam Twój wpis u mła :cool1:...Waszeczko masz pewnie jakieś objawy alergiczne ... mi popuchły węzełki za uchami :roll:.... bo jakaś gadzina pyli :angryy:

Posted

Aleś Luneta ma malutkiego kijka:evil_lol:

Waszka ja ostatnio jak czułam się jakby mnie połamało i za cholerę przejść nie chciało, głowa ciażyła do ziemi itd. to walnęłam sobie test ciążowy. Na szczescie ujemny;), ale byłam w stanie uwierzyć, że dopadła mnie choroba macierzyństwa.

Co do bąków (no wiecie temat chyba dość ciekawy:lol:) to Ida czesto pierdzi, a wtedy zawija tyłek i ucieka, Luneta z tego co pamietam, tez opuszcza miejsce zbrodni.:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
chwalisz się czy żalisz :diabloti: :diabloti:

Chwalę...:diabloti: A co, nie mogę się czymś pocieszyć????:eviltong:

Witaj Waszka! Jak zdróweńko???

Posted

Matko jedyna gdzie nie wejde tam rzuca mi sie w oczy slowo penis:roll:czy ja jestem chora:crazyeye::diabloti:a teraz jeszcze poczytalam ze Luneta ma malego kijka:mdleje: