Ka-Vanga Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 malawaszka napisał(a):http://img301.imageshack.us/img301/4913/dsc0095wv6.jpg az strach sie bac :evil_lol: i kto tu kogo mial porozrywac, chyba Lunetka Pepe, a nie na odwrot :evil_lol: :diabloti: Quote
ariss Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 http://img301.imageshack.us/img301/4913/dsc0095wv6.jpg zgadzam się:razz:fajnie wyszło:loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Alicja napisał(a)::mad:a u mnie chcą foty penisów :roll:..nie wiesz czemu :hmmmm:........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tez to czytalam o tych penisach:evil_lol:....wiec przyszlam tu a tutaj ciii ....nie ma nic:diabloti: Quote
madziamn Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Luna pokazała ze też ma ząbki :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Foteczki Luniastej wywołały uśmiech na mojej twarzy, a ciężko mi na duszy:placz: - więcej w naszym blożku Quote
malawaszka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 nie mam siły pisać, to tylko kilka fotek :roll: Quote
Doginka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Luniasta ma śliczną obróżkę w moim ukochanym kolorku:loveu: Pepinka jest bardzo fotogeniczna:loveu: Życzę miłych snów, spadam już do łóźia, bo wieczorny spacerek mnie wykończył:-( Quote
malawaszka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 cholera właśnie odkryłam, że Pepa ma wyrwany pazurek w tylnej łapce :placz::placz::placz: od wczoraj sobie lizała łapkę, ale ona tak ma czasem bo bolą ją te łapiny stare, a tu dziś patrzę a ona sobie to tak wylizała, że zrobiło się łyse i nie ma pazurka :placz: nie krwawi, ani chyba nie krwawiła bo legowisko czyste, na płytkach plam nie ma :shake: i pazurka całego też nie ma :-( a ja wyrodna nie widziałam, że lalunia mi cierpi :placz: Quote
beria Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 malawaszka napisał(a): ciemny jest do salonu, jasny do kuchni, w przedpokoju będzie ciemny po brzegach i jasny w środku i jasny w wiatrołapie - chciałam coś pokombinować w salonie z dwoma kolorami, ale ponieważ salon ma 6 kątów, ściany pod skosem to było za trudne i w końcu robimy jeden kolor :lol: Wstaw fotki jak skończycie :cool3: Na całym parterze też mamy ten sam rodzaj gresu, ale w 3 kolorach. Kuźwa nigdy nie wykończymy tego domu :cool1: Na piętrze tylko pokój dla Klaudii zrobiony :placz: Podawałaś może Bolusiowi arthroflex? Przeglądam forum i chyba kupię dla Gerdy :roll: Mam wrażenie, że ma coraz sztywniejsze stawy, rusza się już nie jak młodzik i czasem ma problem ze wskaiwaniem na fotele :roll: Quote
malawaszka Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Beria pokaż fotki jak macie położone gresy :modla: i jak kładzione? bezfugowo? macie podłogówkę? Bolo nie miał kłopotów z chodzeniem - on i tak wolno człapał bo ślepy był, a Pepa dostaje od jakiegoś miesiąca caniviton forte ale dalej kuleje na przednie łapki :shake: Quote
madziamn Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 śliczne fotki Moniczko dobrze ze sobie Pepula wylizała to jej sie szybciej zagoi. Quote
beria Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 malawaszka napisał(a):Beria pokaż fotki jak macie położone gresy :modla: i jak kładzione? bezfugowo? macie podłogówkę? Bolo nie miał kłopotów z chodzeniem - on i tak wolno człapał bo ślepy był, a Pepa dostaje od jakiegoś miesiąca caniviton forte ale dalej kuleje na przednie łapki :shake: Jutro zrobię zdjęcia i pokażę, bo o tej porze już padam. Na całym parterze mamy podłogówkę, ale kładliśmy płytki z fugami + dodatkowe listwy na dylatację. Generalnie wykończeniówka nas totalnie wyssała z kasy :mad: Pewnie gdybym sprzedała mieszkanie byłoby świetnie :cool1: A tak, to nie mamy mebli i nie wykończymy całego piętra w tym roku. Gerda mi się starzeje. Robi się coraz mniej ruchliwa i coraz mniej sprawna. Nam to nie przeszkadza, ale w porównaniu z małą, skaczącą Dee, trochę przykro się robi... Musimy do sypialni kupić niskie łóżko. Quote
eria Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Pepy ucholce wymiatają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ona ma zadatki na skye teriera:evil_lol: Quote
AlKil Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Witaj Mo!!!! Nadrobiłam parę stron.:multi: Quote
Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 AlKil napisał(a):Witaj Mo!!!! Nadrobiłam parę stron.:multi: chwalisz się czy żalisz :diabloti: :diabloti: Quote
Doginka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 eria napisał(a):Pepy ucholce wymiatają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ona ma zadatki na skye teriera:evil_lol: Już to kiedyś pisałam:diabloti::razz: Quote
malawaszka Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 ja jak jej szukałam domu to pisałam, że jest podobna do Skye'a :evil_lol: i tak nikt nie chciał dziadygi :loveu: Kochana jest bardzo - gdyby nie to wieczne szukanie żarcia to super pies - zajebiście kontaktowa i mądra - niemal gadać potrafi :loveu: Quote
Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Pepcia jest świetna :loveu: obżarty pies , to przerypane , istnieje by jeść :evil_lol: zapomniałaś dodać , o jej akustyko - zapachowych umiejętnościach :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 hahaha a skąd wiesz, że to idzie w parze? pisałam? że Pepa jak się napije wody oczywiście zbyt łapczywie to idzie i kaszle, a jak kaszle to się spina i wtedy puszcza głośne bąki :mdleje: :evil_lol: Quote
ariss Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha a skąd wiesz, że to idzie w parze? pisałam? że Pepa jak się napije wody oczywiście zbyt łapczywie to idzie i kaszle, a jak kaszle to się spina i wtedy puszcza głośne bąki :mdleje: :evil_lol: no nie moge:evil_lol:jakie połączenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha a skąd wiesz, że to idzie w parze? pisałam? że Pepa jak się napije wody oczywiście zbyt łapczywie to idzie i kaszle, a jak kaszle to się spina i wtedy puszcza głośne bąki :mdleje: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: najlepiej na psacerze wśród ludzi :evil_lol: :hand: Quote
Doginka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha a skąd wiesz, że to idzie w parze? pisałam? że Pepa jak się napije wody oczywiście zbyt łapczywie to idzie i kaszle, a jak kaszle to się spina i wtedy puszcza głośne bąki :mdleje: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:I właśnie Waszuniu dbasz o moje zdrowie - uśmiałam się do łez - a podobno śmiech leczy:diabloti: Quote
Vectra Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha a skąd wiesz, że to idzie w parze? pisałam? że Pepa jak się napije wody oczywiście zbyt łapczywie to idzie i kaszle, a jak kaszle to się spina i wtedy puszcza głośne bąki :mdleje: :evil_lol: może i pisałaś , ale jak wspominałam o Pepy gazach , to mi się przypomniało jak Kano bekał i w tym samym czasie pierdział :evil_lol: Quote
Recommended Posts