Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
:mad:a u mnie chcą foty penisów :roll:..nie wiesz czemu :hmmmm:........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tez to czytalam o tych penisach:evil_lol:....wiec przyszlam tu a tutaj ciii ....nie ma nic:diabloti:

Posted

Luniasta ma śliczną obróżkę w moim ukochanym kolorku:loveu:
Pepinka jest bardzo fotogeniczna:loveu:
Życzę miłych snów, spadam już do łóźia, bo wieczorny spacerek mnie wykończył:-(

Posted

cholera właśnie odkryłam, że Pepa ma wyrwany pazurek w tylnej łapce :placz::placz::placz: od wczoraj sobie lizała łapkę, ale ona tak ma czasem bo bolą ją te łapiny stare, a tu dziś patrzę a ona sobie to tak wylizała, że zrobiło się łyse i nie ma pazurka :placz: nie krwawi, ani chyba nie krwawiła bo legowisko czyste, na płytkach plam nie ma :shake: i pazurka całego też nie ma :-( a ja wyrodna nie widziałam, że lalunia mi cierpi :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):

ciemny jest do salonu, jasny do kuchni, w przedpokoju będzie ciemny po brzegach i jasny w środku i jasny w wiatrołapie - chciałam coś pokombinować w salonie z dwoma kolorami, ale ponieważ salon ma 6 kątów, ściany pod skosem to było za trudne i w końcu robimy jeden kolor :lol:

Wstaw fotki jak skończycie :cool3: Na całym parterze też mamy ten sam rodzaj gresu, ale w 3 kolorach. Kuźwa nigdy nie wykończymy tego domu :cool1: Na piętrze tylko pokój dla Klaudii zrobiony :placz:

Podawałaś może Bolusiowi arthroflex? Przeglądam forum i chyba kupię dla Gerdy :roll: Mam wrażenie, że ma coraz sztywniejsze stawy, rusza się już nie jak młodzik i czasem ma problem ze wskaiwaniem na fotele :roll:

Posted

Beria pokaż fotki jak macie położone gresy :modla: i jak kładzione? bezfugowo? macie podłogówkę?

Bolo nie miał kłopotów z chodzeniem - on i tak wolno człapał bo ślepy był, a Pepa dostaje od jakiegoś miesiąca caniviton forte ale dalej kuleje na przednie łapki :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
Beria pokaż fotki jak macie położone gresy :modla: i jak kładzione? bezfugowo? macie podłogówkę?

Bolo nie miał kłopotów z chodzeniem - on i tak wolno człapał bo ślepy był, a Pepa dostaje od jakiegoś miesiąca caniviton forte ale dalej kuleje na przednie łapki :shake:

Jutro zrobię zdjęcia i pokażę, bo o tej porze już padam. Na całym parterze mamy podłogówkę, ale kładliśmy płytki z fugami + dodatkowe listwy na dylatację. Generalnie wykończeniówka nas totalnie wyssała z kasy :mad: Pewnie gdybym sprzedała mieszkanie byłoby świetnie :cool1: A tak, to nie mamy mebli i nie wykończymy całego piętra w tym roku.

Gerda mi się starzeje. Robi się coraz mniej ruchliwa i coraz mniej sprawna. Nam to nie przeszkadza, ale w porównaniu z małą, skaczącą Dee, trochę przykro się robi... Musimy do sypialni kupić niskie łóżko.

Posted

ja jak jej szukałam domu to pisałam, że jest podobna do Skye'a :evil_lol: i tak nikt nie chciał dziadygi :loveu: Kochana jest bardzo - gdyby nie to wieczne szukanie żarcia to super pies - zajebiście kontaktowa i mądra - niemal gadać potrafi :loveu:

Posted

Pepcia jest świetna :loveu: obżarty pies , to przerypane , istnieje by jeść :evil_lol:
zapomniałaś dodać , o jej akustyko - zapachowych umiejętnościach :diabloti:

Posted

hahaha a skąd wiesz, że to idzie w parze? pisałam? że Pepa jak się napije wody oczywiście zbyt łapczywie to idzie i kaszle, a jak kaszle to się spina i wtedy puszcza głośne bąki :mdleje: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha a skąd wiesz, że to idzie w parze? pisałam? że Pepa jak się napije wody oczywiście zbyt łapczywie to idzie i kaszle, a jak kaszle to się spina i wtedy puszcza głośne bąki :mdleje: :evil_lol:

no nie moge:evil_lol:jakie połączenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: najlepiej na psacerze wśród ludzi :evil_lol:

:hand:

Posted

malawaszka napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:I właśnie Waszuniu dbasz o moje zdrowie - uśmiałam się do łez - a podobno śmiech leczy:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):

może i pisałaś , ale jak wspominałam o Pepy gazach , to mi się przypomniało jak Kano bekał i w tym samym czasie pierdział :evil_lol: