Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ja ostatnio kilka razy dostałam małpiego rozumu i się bojam :evil_lol:

no sooo tyyyy??? lubiam lubiam, tylko ostatnio pedalskie pijam czasem - pedalskie=słodkie - np reeds :eviltong:

ale oni reklamuja to piwo jako kobiece a nie homoseksualne:roll:.............:evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Wasiu nie pije pedalskiego piwa , bo masz **** myśli :evil_lol:

a że zapytam , kiedy parapetówa ? :diabloti:

chciałam się napić równie pedalskiego winka i kurna nie mogę znaleźć korkociągu :placz::placz::placz:

a paraletówa? :hmmmm: jak mi zamontują parapety :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
chciałam się napić równie pedalskiego winka i kurna nie mogę znaleźć korkociągu :placz::placz::placz:

a paraletówa? :hmmmm: jak mi zamontują parapety :evil_lol:

Wasiu....przeciez koreczek mozna wepchnac do srodka:cool3:. Troche p[ozniej wpienia jak sie nalewa ale jak mus to mus:roll::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz: Waszeczko .......kiedy bedą montować Ci parapety :grins: :razz::razz:

jak uzbieram z kieszonkowego, żeby im zapłacić :evil_lol:

a koreczka nie lubiam wpychać :shake: potem winko zalatuje tym - nie żebym próbowała - wiem z opowiadań :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']jak uzbieram z kieszonkowego, żeby im zapłacić :evil_lol:

to zbieraj ....bo sie qrna zestarzeje :mad:

a koreczka nie lubiam wpychać :shake: potem winko zalatuje tym - nie żebym próbowała - wiem z opowiadań :roflt:

nie wierz tym co tak gadali ....:roll:.....nie zalatuje :roflt:

Posted

tak, tak kolorowych senków, i jak tam winko Wasiu wypite? A zdjęcia zajefajne:loveu:. Ale żeby Pepcia tak Luniastą na kawałki eee nie wydaje mi się to prawdopodobne co by ona taka krwiożercza bestyjka była..:eviltong:

Posted

gassira napisał(a):
melduje się żeby życzyć kolorowych senków:sleep2: i cudnego dzionka jutro:lol:

No nie wiem, czy dzionek będzie cudny jak Wasia wypije pedalskie piwko lub pedalskie winko ze spławikiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: