Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu:uwielbiam focić te kociaki i oglądać jak rozrabiają po podwórku

ten jest boski :loveu: ma cały czas taką samą wkurzoną minę :loveu::evil_lol: i jakieś takie "ludzkie" spojrzenie!

Posted

[quote name='Alicja']widzę że są fotaski ;)

zaciskam :kciuki: za powodzenie jutro dla Ineczki

fotki jeszcze sprzed upadku :roll: a kciuki to poczekaj - w piątek trzymaj dopiero :lol:;):loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']fotki jeszcze sprzed upadku :roll: a kciuki to poczekaj - w piątek trzymaj dopiero :lol:;):loveu:

o dżisys alem zakręcona dziś .....:roll:...nie tylko tutaj :diabloti::evil_lol:

jutro mam naradę :angryy:i bliskie spotkanie z szefową :angryy:za to w piątek .........urlop ;)

Posted

Extra kafle :multi:
Zadałam pytanie wrocławiance i czekam na odpowiedź. Na temat GPSa pogadam z Ju ;) Chociaż wiem, że w piątek jedzie do Czech kuna :cool3:

Posted

ja się chyba naprawdę pochlastam - jutro jadę do tego Wrocławia to ok 250 km w jedną stronę, tam zejdzie kilka godzin, więc prawie cały dzień mnie nie będzie - psy dziś jadą na wieś do Mamy i co? i Pepa właśnie dostała biegunki i się zrzygała :placz::placz::placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja się chyba naprawdę pochlastam - jutro jadę do tego Wrocławia to ok 250 km w jedną stronę, tam zejdzie kilka godzin, więc prawie cały dzień mnie nie będzie - psy dziś jadą na wieś do Mamy i co? i Pepa właśnie dostała biegunki i się zrzygała :placz::placz::placz:

nie panikuj babeczko:calus:!!! Masz nifuroksazyd? To daj na szybko to i smekte i bedzie po sprawie.

Posted

właśnie dzwoniłam do mamy - Pepa popuściła mojej siostrze w samochodzie :oops: qpe popuściła :roll: biedna moja lalunia - mam nadzieję, że jej przejdzie :placz: ale jeść to szuka cały czas:mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
właśnie dzwoniłam do mamy - Pepa popuściła mojej siostrze w samochodzie :oops: qpe popuściła :roll: biedna moja lalunia - mam nadzieję, że jej przejdzie :placz: ale jeść to szuka cały czas:mad:

jak wylatuje , to wlecieć coś musi :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']jak wylatuje , to wlecieć coś musi :diabloti:
Oj, lepiej przegłodzić dzień, a później tylko ryż z kurczakiem - ryż gotowany oddzielnie i kurczak oddzielnie i podane bez wywaru z tego qrczaka - samo mięso i ryż:razz:

Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK.
Mała

Posted

Pepucha chyba już OK - no prawie, ale już nie rzyga, tylko qpka trochę nie teges, ale już z niej nie leci

Wyjechałyśmy dziś do Wrocławia po 6 rano, wróciłam godzinę temu :mdleje: masakra, a najgorsze jest to, że dalej nie ma pewności co jest Inusi - spodziewałam się chyba zbyt wiele :roll:

Posted

Czyli nadal nie wiadomo :shake:.....kurcze.....

Co u Pepuchy ??

Dredzio ma być uśpiony tak jak połowa psów które zniknęły z Jebiańskiego wspaniałego schronu

Posted

[quote name='Alicja']
Dredzio ma być uśpiony tak jak połowa psów które zniknęły z Jebiańskiego wspaniałego schronu

:crazyeye:czemu pies z DEPOZYTU ma być zamordowany??!!

z Pepą ok juz prawie

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye:czemu pies z DEPOZYTU ma być zamordowany??!!

nie wiem ....PODOBNO siadają mu nogi ...dziwne ...jeśli to prawda :roll: to zapewne teraz wychodzi dezynfekcja schronu chemią z psami wewnątrz kojców .... przecież tak się tam to odbywało ....
uśpiono mnóstwo psów .... kolejne czekają na zastrzyk ....większość psów jest apatycznych ...ale wg niektórych na dogo TAM jest wszystko oki :angryy::mad:

słowa osoby która tam była .....i rozmawiała z facetem z obsługi ...
teraz sie nie patyczkuja jak pies jest troche chory albo agresywny to usypiaja przynajmniej ja to tak odebralam

z Pepą ok juz prawie

ufffff

ja dziś byłam o 4 rano na spacerku bo była ostra koopa :roll::cool3: