malawaszka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 :loveu:uwielbiam focić te kociaki i oglądać jak rozrabiają po podwórku ten jest boski :loveu: ma cały czas taką samą wkurzoną minę :loveu::evil_lol: i jakieś takie "ludzkie" spojrzenie! Quote
madziamn Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ale fajne fotki Oliwcia fajowe miny robi a psiaki ach tylko połapac i wymiziac:cool3::eviltong:. Kocurki też sliczne:loveu:. Quote
Alicja Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 widzę że są fotaski ;) zaciskam :kciuki: za powodzenie jutro dla Ineczki Quote
malawaszka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 [quote name='Alicja']widzę że są fotaski ;) zaciskam :kciuki: za powodzenie jutro dla Ineczki fotki jeszcze sprzed upadku :roll: a kciuki to poczekaj - w piątek trzymaj dopiero :lol:;):loveu: Quote
Alicja Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 [quote name='malawaszka']fotki jeszcze sprzed upadku :roll: a kciuki to poczekaj - w piątek trzymaj dopiero :lol:;):loveu: o dżisys alem zakręcona dziś .....:roll:...nie tylko tutaj :diabloti::evil_lol: jutro mam naradę :angryy:i bliskie spotkanie z szefową :angryy:za to w piątek .........urlop ;) Quote
ariss Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 http://img359.imageshack.us/img359/4909/dsc0047er9.jpg szkoda,że ogon ucięty;)ale i tak świetne,świetne,świetne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Extra kafle :multi: Zadałam pytanie wrocławiance i czekam na odpowiedź. Na temat GPSa pogadam z Ju ;) Chociaż wiem, że w piątek jedzie do Czech kuna :cool3: Quote
malawaszka Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 ja się chyba naprawdę pochlastam - jutro jadę do tego Wrocławia to ok 250 km w jedną stronę, tam zejdzie kilka godzin, więc prawie cały dzień mnie nie będzie - psy dziś jadą na wieś do Mamy i co? i Pepa właśnie dostała biegunki i się zrzygała :placz::placz::placz: Quote
lolka75 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 malawaszka napisał(a):ja się chyba naprawdę pochlastam - jutro jadę do tego Wrocławia to ok 250 km w jedną stronę, tam zejdzie kilka godzin, więc prawie cały dzień mnie nie będzie - psy dziś jadą na wieś do Mamy i co? i Pepa właśnie dostała biegunki i się zrzygała :placz::placz::placz: nie panikuj babeczko:calus:!!! Masz nifuroksazyd? To daj na szybko to i smekte i bedzie po sprawie. Quote
LeCoyotte Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 http://img84.imageshack.us/img84/3455/dsc0145wu5.jpg świetne kocie fotki:) I co z Pepką? Quote
malawaszka Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 właśnie dzwoniłam do mamy - Pepa popuściła mojej siostrze w samochodzie :oops: qpe popuściła :roll: biedna moja lalunia - mam nadzieję, że jej przejdzie :placz: ale jeść to szuka cały czas:mad: Quote
Vectra Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 malawaszka napisał(a):właśnie dzwoniłam do mamy - Pepa popuściła mojej siostrze w samochodzie :oops: qpe popuściła :roll: biedna moja lalunia - mam nadzieję, że jej przejdzie :placz: ale jeść to szuka cały czas:mad: jak wylatuje , to wlecieć coś musi :diabloti: Quote
Doginka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Vectra']jak wylatuje , to wlecieć coś musi :diabloti: Oj, lepiej przegłodzić dzień, a później tylko ryż z kurczakiem - ryż gotowany oddzielnie i kurczak oddzielnie i podane bez wywaru z tego qrczaka - samo mięso i ryż:razz: Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK. Mała Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Trzymamy mocno kciukasy za biedna Pepcie!!!!!!! a ze mnie ostatanio dawno nie bylo :oops: to naogladalam sie slicznych zaleglych fotek :loveu: Quote
malawaszka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Pepucha chyba już OK - no prawie, ale już nie rzyga, tylko qpka trochę nie teges, ale już z niej nie leci Wyjechałyśmy dziś do Wrocławia po 6 rano, wróciłam godzinę temu :mdleje: masakra, a najgorsze jest to, że dalej nie ma pewności co jest Inusi - spodziewałam się chyba zbyt wiele :roll: Quote
Alicja Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Czyli nadal nie wiadomo :shake:.....kurcze..... Co u Pepuchy ?? Dredzio ma być uśpiony tak jak połowa psów które zniknęły z Jebiańskiego wspaniałego schronu Quote
malawaszka Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Alicja'] Dredzio ma być uśpiony tak jak połowa psów które zniknęły z Jebiańskiego wspaniałego schronu :crazyeye:czemu pies z DEPOZYTU ma być zamordowany??!! z Pepą ok juz prawie Quote
Alicja Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='malawaszka']:crazyeye:czemu pies z DEPOZYTU ma być zamordowany??!! nie wiem ....PODOBNO siadają mu nogi ...dziwne ...jeśli to prawda :roll: to zapewne teraz wychodzi dezynfekcja schronu chemią z psami wewnątrz kojców .... przecież tak się tam to odbywało .... uśpiono mnóstwo psów .... kolejne czekają na zastrzyk ....większość psów jest apatycznych ...ale wg niektórych na dogo TAM jest wszystko oki :angryy::mad: słowa osoby która tam była .....i rozmawiała z facetem z obsługi ... teraz sie nie patyczkuja jak pies jest troche chory albo agresywny to usypiaja przynajmniej ja to tak odebralam z Pepą ok juz prawie ufffff ja dziś byłam o 4 rano na spacerku bo była ostra koopa :roll::cool3: Quote
madziamn Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Moniczko uściskaj Pepulę, tylko nie za mocno:razz:, i Luniastą. Ineczce zdrówka życze a co z tym psiakiem z depozytu czemu chcą go zabic? Quote
Recommended Posts