AlKil Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 No tak na Waszym, też się uśmiałam... Ach Ty niedobra!!!!:mad::evil_lol: Quote
ariss Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 malawaszka napisał(a):ona ma za małą dynke żeby jej trymerkiem po głowie jeździć - nic nie łapie :lol: a degażówki muszę sobie dopiero zakupić - z nadwyżek :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: za małą:crazyeye:w to to nie uwierzę:shake: Quote
anetta Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 A wy znowu o tym linku a ja ni wim o co loto :placz: Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 gassira napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: za małą:crazyeye:w to to nie uwierzę:shake: no trymer się p niej ślizga i niewiele wyczesuje - mogłabym na łyso bo łatwo jej wychodzą włosy na głowie ale nie chcę :lol: powiedz mi - Wy trymerem też przycinacie włoski na głowie? :niewiem: anetta napisał(a):A wy znowu o tym linku a ja ni wim o co loto :placz: na hotelach wątek o hotelu roxanna - nic wielkiego, ale ciekawa osóbka :lol: chciałabym mieć tak wielkie ego :diabloti: Wiecie co - dziś cały dzień siedzę przy kompie nad mapami, mam włączony tv i po prostu głowa mała co wyprawiają ci durni pOsłowie i pOślice :diabloti: za nasze pieniądze urządzają sobie taki cyrk, że brak mi słów - dzisiaj to już totalnie słoma im z gumofilców wylazła - wstyd na całej linii, że takich debili naród wybrał :shake: Quote
ariss Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 malawaszka napisał(a):no trymer się p niej ślizga i niewiele wyczesuje - mogłabym na łyso bo łatwo jej wychodzą włosy na głowie ale nie chcę :lol: powiedz mi - Wy trymerem też przycinacie włoski na głowie? :niewiem: my tylko trymerem i degażówką;)może masz zły trymer????Gass też nie ma tak szorstkiej sierści na głowie jak na grzbiecie,a wszystko co chcemy wychodzi:lol: Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Dlatego nie oglądam TV , bo sama wolę przehulać własną kasę .. :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 gassira napisał(a):my tylko trymerem i degażówką;)może masz zły trymer????Gass też nie ma tak szorstkiej sierści na głowie jak na grzbiecie,a wszystko co chcemy wychodzi:lol: trymer mam marsa taki jak dla sznaucerów powinien być - zapomniałam numer Vectra napisał(a):Dlatego nie oglądam TV , bo sama wolę przehulać własną kasę .. :evil_lol: no ja siędzisiaj dałam w to wciągnąć - bo gdyby nie to, że oni dostają za to grubą kasę to byłoby zabawne jak się kompromitują Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 w sumie , to można by się pokompromitowac za taką dietkę :evil_lol: :evil_lol: ten cyrk ,to oni sami - dla hecy ... że niby coś robią :evilbat: Quote
ariss Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 malawaszka napisał(a):trymer mam marsa taki jak dla sznaucerów powinien być - zapomniałam numer trymer przed kupnem najlepiej wypróbować...jakiś musi się znaleść co wyciąga Lunie włos!!!! Np.ktoś mi polecił super degażówkę-podobno rewelacja no to co na sprawdzone wystawowe stoisko i poproszę,sprawdzam nic Gassce nie tnie-a kosztowała chyba 400zł:crazyeye: a najlepiej się sprawdziła najtańsza jaka była i jestem zachwycona zakupem:multi: Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 gassira napisał(a):trymer przed kupnem najlepiej wypróbować...jakiś musi się znaleść co wyciąga Lunie włos!!!! Np.ktoś mi polecił super degażówkę-podobno rewelacja no to co na sprawdzone wystawowe stoisko i poproszę,sprawdzam nic Gassce nie tnie-a kosztowała chyba 400zł:crazyeye: a najlepiej się sprawdziła najtańsza jaka była i jestem zachwycona zakupem:multi: ten mój trymer jej super wyciąga włos, ale nie na głowie bo ma za małą :eviltong::lol: a te najtańsze degażówki to ile kosztowały? 250? :evil_lol: Quote
ariss Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 malawaszka napisał(a):ten mój trymer jej super wyciąga włos, ale nie na głowie bo ma za małą :eviltong::lol: a te najtańsze degażówki to ile kosztowały? 250? :evil_lol: ehhh...kiedyś Ci to udowodnie:diabloti: nie 90zł;) Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 gassira napisał(a):ehhh...kiedyś Ci to udowodnie:diabloti: nie 90zł;) że niby na mojej Lunie mi udowodnisz? ZAPRASZAM :bigok: ooo 90 zł to jestem zaskoczona - podaj no nazwę tych degazówek to kiedyś jak będę miała nadwyżki zakupię :lol: czy chwaliłam się już, że kupuję sobie rower :multi: mój stary został u exa i już go nie chcę bo to taki rupieć już przedpotopowy kupiony w szwabii w supermarkecie za 30 DM :evil_lol: więc niech sobie go ma i niech o mnie pamięta :diabloti: a dziś już wybrałam piękny rowerek srebrny :grins: :diabloti: Quote
AlKil Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 żebyś się tylko nie uzależniła tak jak Medorkowa, bo będziesz tylko mknąć tą srebrną strzała i Cię na dogo nie uświadczymy:evil_lol:... Quote
ariss Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 malawaszka napisał(a):że niby na mojej Lunie mi udowodnisz? ZAPRASZAM :bigok: ooo 90 zł to jestem zaskoczona - podaj no nazwę tych degazówek to kiedyś jak będę miała nadwyżki zakupię :lol: teraz nie pamiętam:oops: ale kupowane u Bobika niby po 95zł(można targować),on za tyle ma chyba tylko jeden rodzaj;) Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 AlKil napisał(a):żebyś się tylko nie uzależniła tak jak Medorkowa, bo będziesz tylko mknąć tą srebrną strzała i Cię na dogo nie uświadczymy:evil_lol:... zamierzam jeździć codziennie :grins: Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Rower kupiłaś , ale dla psa degażówek to już nie :mad: jakas Ty niedogomaniacka .... Wasiu :diabloti: pies priorytet , Ty to jesteś tylko tło Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Vectra napisał(a):Rower kupiłaś , ale dla psa degażówek to już nie :mad: jakas Ty niedogomaniacka .... Wasiu :diabloti: pies priorytet , Ty to jesteś tylko tło i własnie dlatego kupuję rower!!! bo tło się za bardzo rozrosło i zaczyna przysłaniać psy!!! :diabloti: Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ale z tego co pamiętam , planujesz CTRa ? duży pies , duże tło musi byc :diabloti: było nie rzucac palenia , to by tło nie rosło :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Vectra napisał(a):ale z tego co pamiętam , planujesz CTRa ? duży pies , duże tło musi byc :diabloti: było nie rzucac palenia , to by tło nie rosło :evil_lol: póki co plany nieaktualne bo nie umiałabym kupić szczeniaka za grubą kasę jak tyle brodatych w schroniach gnije - co ma być to będzie - plany moje zawsze biorą w łeb więc dałam sobie spokój - życie pokaże co dla mnie zaplanowało - Luna coraz starsza to może końcu zmądrzeje i będe mogła przygarnąć jakiegoś dużego bidoczka :niedowia: naopowiadałaś mi ile teraz fajki kosztują to kurna wolę juz te moje kilogramy - przynajmniej zaoszczędziłam na ten rower i wychodzi na zero hahahaha:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 marzenia trzeba realizować .... świata nikt nie zbawi ... ja więcej świniowatych nie dam rady z odzysku ... nie da się .. to trudne mimo wszystko , połączyć razem .... a fajki rzucę , jak dyche przekroczą ... szkoda mi kasy zaczyna byc Quote
Doginka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 malawaszka napisał(a):trymer mam marsa taki jak dla sznaucerów powinien być - zapomniałam numer Mars M330;)?:razz: gassira napisał(a):trymer przed kupnem najlepiej wypróbować...jakiś musi się znaleść co wyciąga Lunie włos!!!! Np.ktoś mi polecił super degażówkę-podobno rewelacja no to co na sprawdzone wystawowe stoisko i poproszę,sprawdzam nic Gassce nie tnie-a kosztowała chyba 400zł:crazyeye: a najlepiej się sprawdziła najtańsza jaka była i jestem zachwycona zakupem:multi: Ja też:p malawaszka napisał(a):że niby na mojej Lunie mi udowodnisz? ZAPRASZAM :bigok: ooo 90 zł to jestem zaskoczona - podaj no nazwę tych degazówek to kiedyś jak będę miała nadwyżki zakupię :lol: MARS Germany firmy solingen;) - razem z Ewą je zakupiłysmy, tzn. Ewa wcześniej a ja za chwilkę:diabloti: - są doskonałe:p A trymerkiem M330 trzeba umieć złapać włos;) - to trzeba pokazać, bo dla każdego włosa trzeba wyciągać nozykiem pod innym kątem:razz: A w BOBIKU nozyczki solingena kosztowały 425 zł, a ja w innym kramiku kupiłam identyczne za 205 zł:razz: - długie ostrza - nożyczki mają ok. 23 cm Oczywiście degażówki (dwustronne ząbki) i degażerki (jednostronne ząbki) kosztowały 90 zł:p Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Vectra napisał(a):marzenia trzeba realizować .... świata nikt nie zbawi ... ja więcej świniowatych nie dam rady z odzysku ... nie da się .. to trudne mimo wszystko , połączyć razem .... ależ ja nigdy nie chciałam zbawiać świata, ale jak mam możliwość, a myślę, że jak znajdę odpowiedniego psa to dam radę i dam mu dom - ale znowu zaczynam planować - tfu tfu co ma być to będzie Doginka napisał(a):Mars M330;)?:razz: A trymerkiem M330 trzeba umieć złapać włos;) - to trzeba pokazać, bo dla każdego włosa trzeba wyciągać nozykiem pod innym kątem:razz: no 330 mnie nikt nigdy nie pokazał jak łapać :placz: Quote
Vectra Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 spoko , zobacz Lala , zobacz Klementyna ;) da się , tylko trzeba trafic na ten "skarb" Quote
malawaszka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Vectra napisał(a):spoko , zobacz Lala , zobacz Klementyna ;) da się , tylko trzeba trafic na ten "skarb" i ja go znajdę :loveu: był już niejeden taki, który by pasował, ale nie mam jeszcze warunków - a szkoda, bo boski CTR był w Rzeszowie - idealny!!! ma super dom na szczescie bo jeszcze bym go do bloku wtarabaniła do tych świrusek moich :lol: Quote
Doginka Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 malawaszka napisał(a):...no 330 mnie nikt nigdy nie pokazał jak łapać :placz: Spróbuję zrobić foto i Ci prześlę , ale dopiero jutro lub nawet pojutrze;) A teraz DOBRANOC:p Quote
Recommended Posts