Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:razz:o Bolutek się do paszportu szykuje ;)

Fajne te plytki ....ale też miałabym dylemat....moja kuzynka ma na podłodze takie co jak się patrzy to wyglądaja na wyrąbany bruk a w rzeczywistości są gładkie bez zagłębień są exra ;)ale w sklepie takich nie spotkałam:shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
Cześć Daga :loveu: nie dziękuję :evil_lol:

Alu a nie możesz spytać gdzie kupiła? :razz:
:cool3:oni to z pół Europy towar zwozili:razz:

Posted

Waszka weż pod uwage to by płytki śliskie nie były co by sie twoje zwierza nie ślizgały - ja w kuchni mam gres super nieślizgający się ,łątwy w myciu ,a w pokoju mam tarakote wada to że śliska i psy jak się rozpędzą to tańcują :evil_lol: ,a zaleta brud się wcale do niej nie czepia :multi: :multi:

ślicznotek :loveu: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Waszka weż pod uwage to by płytki śliskie nie były co by sie twoje zwierza nie ślizgały - ja w kuchni mam gres super nieślizgający się ,łątwy w myciu ,a w pokoju mam tarakote wada to że śliska i psy jak się rozpędzą to tańcują :evil_lol: ,a zaleta brud się wcale do niej nie czepia :multi: :multi:

wiem wiem, że mają nie być śliskie, ale tak kombinuję żeby jakoś urozmaicić tylko takimi polerowanymi - niewiele ich a burki nie muszą po nich łazić :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
tu :loveu: taki paseczek n dwie płyteczki gdzieś wcisnę tylko jeszcze nie wiem gdzie :evil_lol:

a to te, to widzialam :lol: szukalam po nazwach :evil_lol:

Posted

Czesc Waszka :lol: Przez te wasze gadanie, mam ochote cos przemeblowac :evil_lol: A w ogole to juz za dlugo tu mieszkam, chyba sie przeprowadze :evil_lol: :cool3:

Posted

A ja zaczynam sie okropnie cieszyc ze mam tylko problem z doborem koloru ścian :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo gdybym tak musiała wszystko urządzac to prredzej bym sie zestarzała zanim bym wymyśliła co i jak ....Komuno - wroc!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
wiem wiem, że mają nie być śliskie, ale tak kombinuję żeby jakoś urozmaicić tylko takimi polerowanymi - niewiele ich a burki nie muszą po nich łazić :evil_lol:

a my na przedpokoj i kuchnie rzuciliśmy takie wąskie kafle i ulozylismy je na wzór parkietu - tak to wygląda :

Mają taką fakturę bardziej wypukłą (tzn nie są gładkie, ani śliskie i się nie brudzą, a bynajmniej nie widac na nich brudu tak jak na innych:eviltong: )
Jak już coś wybierzesz koniecznie daj znać :lol:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
a my na przedpokoj i kuchnie rzuciliśmy takie wąskie kafle i ulozylismy je na wzór parkietu - tak to wygląda :

Mają taką fakturę bardziej wypukłą (tzn nie są gładkie, ani śliskie i się nie brudzą, a bynajmniej nie widac na nich brudu tak jak na innych:eviltong: )
Jak już coś wybierzesz koniecznie daj znać :lol:

świetny pomysł:multi: :multi: :multi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:shake:ta jeszcze też nic nie wybrała :cool3:o rany jakie niezdecydowane:razz:

Ja jestem zdecydowana :sweetCyb: Ja :sweetCyb:

Wybrałam dzisiaj kamień na kominek, obudowę kominka (przygotują mi w przyszłym tygodniu wizualizację) i płytki na cały parter - TAKIE :eviltong:
A najlepsze, że cena tych płytek wahała się w różnych sklepach od 59 do 47 zł za m2 :crazyeye:

Posted

Czytam sobie i czytam ... Kto mi zbuduje domek??
wasia -mam nadzieje ,że na zlot wezmiesz lunetke!
A boluś jest śliczny , jak nie ten sam pies , tamten boluś był brzydkim wyliniałym kapciem z zakopanego(żartuje)

Posted

beria napisał(a):
Ja jestem zdecydowana :sweetCyb: Ja :sweetCyb:

Wybrałam dzisiaj kamień na kominek, obudowę kominka (przygotują mi w przyszłym tygodniu wizualizację) i płytki na cały parter - TAKIE :eviltong:
A najlepsze, że cena tych płytek wahała się w różnych sklepach od 59 do 47 zł za m2 :crazyeye:

:klacz: BARDZO ładne wybrałaś :loveu: no i w jakim sklepie był najtańsze??? :razz: :razz: :razz:

a ja jestem zła bo byłyśmy z Pysią X godzin w castoramie i leroyu i myślałam, że onbejrzę na żywo moje typy wybrane i DUPA! tylko jedne były :placz:

Olku - Luna nie jedzie :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
:klacz: BARDZO ładne wybrałaś :loveu: no i w jakim sklepie był najtańsze??? :razz: :razz: :razz:

a ja jestem zła bo byłyśmy z Pysią X godzin w castoramie i leroyu i myślałam, że onbejrzę na żywo moje typy wybrane i DUPA! tylko jedne były :placz:

Olku - Luna nie jedzie :diabloti:

Ale za to byłyśmy konstruktywne i kupiłyśmy farbe :p W poniedziałek moge zaczynac malowac :multi: :multi: :multi: Mam też wałki, folie na podłoge i chyba wszystko co trzeba :) Ale tak naprawde to sie okaże jak zaczniemy malowanie :razz:

Posted

Hihihihi zaliczyłam te same markety, a najtańsze były w Zawierciu :cool3:
I widziałam też te zebrowate, ale ścienne :roll:
W TTW też jest spora ekspozycja :razz:

Posted

beria napisał(a):
Hihihihi zaliczyłam te same markety, a najtańsze były w Zawierciu :cool3:
I widziałam też te zebrowate, ale ścienne :roll:
W TTW też jest spora ekspozycja :razz:

nosz BABO powiedz mi gdzie w tym Zawierciu bo się pytam u Ciebie już drugi raz :razz:

a do TTW chyba jutro skoczę :roll:

a zebry są tylko ścienne

Posted

malawaszka napisał(a):
nosz BABO powiedz mi gdzie w tym Zawierciu bo się pytam u Ciebie już drugi raz :razz:

a do TTW chyba jutro skoczę :roll:

a zebry są tylko ścienne
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:toście się dogadały:cool3: