Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

można spokojnie wchodzić - to jest w parku, a tam można z psami - Zoo nie jest jakoś specjalnie odgrodzone - zwierzaki mająwybiegi i można je oglądać, nie można tylko do cześci gdzie są ptaszyska ale to mi akurat specjalnie nie przeszkadza :evil_lol:

dziewczyny się namawiają :lol:

Luna już ma dość jedzenia liści :lol:

Nunooo maaa

mmmniammm

coś niedoble

dziecko

żona daniela :lol:

Posted

mała wędrowniczka pojechała dziś na wakacje więc przez czas jakiś nowych jej fotek nie będzie :placz:

moja foremka i nie oddam :eviltong:

nie zaczynaj bo oberwiesz mała :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
A kto, kogo chcial zjeść? :evil_lol:

Zapomniałaś że Luneta to terrorystka :evil_lol:
Weszko - dziewczyny super sie dogadują :multi: :multi: :multi: Ja też sie z tego bardzo ciesze :loveu: Ale myśle że jest to spowodowane jednym etapem rozwojowym przy czym Oliwka pojdzie dalej ....:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ale myśle że jest to spowodowane jednym etapem rozwojowym przy czym Oliwka pojdzie dalej ....:evil_lol:

hahaha myślisz? :evil_lol: eee myślę jednak, że miłość między nimi zostanie :loveu:

PIKA oczywiście że Luna chciała podjeść :evil_lol:

http://psy.patrz.pl/ widzieliście jakie fajowskie? :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):

Lunka i Oliwka trzymają sztamę :cool3: :loveu:

Na długo wyjechała Oliwia :roll: Będziemy Cię wspierać do jej powrotu ;)

Posted

na dwa tyg około :placz: :oops:

ehhh taka cisza i spokój w domu, nikt nie skacze po plecach podczas oglądania filmu no i mi się drzemło :oops: przedwieczorna drzemka do teraz :lol: wyszłam z piesami - ale jest bosko na dworze :multi: a teraz idę spać Dobranoc

zjem te trawke :cool1:

eee albo jednak nie :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
na dwa tyg około :placz: :oops:

ehhh taka cisza i spokój w domu, nikt nie skacze po plecach podczas oglądania filmu no i mi się drzemło :oops:

Dwa tygodnie bez takiego Słoneczka to rzeczywiście długo :shake: Ale popatrz na to z innej strony. Już za dwa tygodnie Oliwka będzie Ci skakać po plecach :cool3: Cieszysz się :cool3:

Posted

beria napisał(a):
Już za dwa tygodnie Oliwka będzie Ci skakać po plecach :cool3: Cieszysz się :cool3:

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: mam dwa tygodnie na wzmocnienie mięśni grzbietu bo Oliwkowa pewnie urośnie :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: mam dwa tygodnie na wzmocnienie mięśni grzbietu bo Oliwkowa pewnie urośnie :lol:

Z pewnością :cool3: Bo nie będzie się dzielić jedzeniem z Lunką :razz: Trenuj, trenuj ostro ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
sesja kaczyńska :diabloti: :evil_lol:

Oliwko wraaaacaj !!!! Waszka się z tęsknoty zaczyna poprawna politycznie robić :placz:

Posted

beria napisał(a):
Oliwko wraaaacaj !!!! Waszka się z tęsknoty zaczyna poprawna politycznie robić :placz:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a Luna nie robi się poprawna politycznie i miała ochotę zapolować :diabloti:

aaaa którędy do wody???

boszz taki piękny kawał mięska pływa

i tak Cie kiedyś dopadnę