Grosziwo Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Moim Maciejem gardzisz :obrazic: A te Twoje "burocuda" cudne :loveu: Quote
malawaszka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 zerduszko napisał(a):Miałam kupić, tańsze, przy Jagodzie szkoda inwestować. A teraz dpa :/ u mnie wiszą w wejściu/wyjściu na taras - więc to inaczej jest użytkowane niż w oknie bo jak jest ciepło to ciągle ktoś łazi Quote
AniaGucio Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='malawaszka'] a potem przyszła moja Fifka i zarządziła koniec zabawy :lol: I tak nie jest tak źle - mogła użyć młotka, który podpiera ścianę :diabloti: Wiem wiem... staszna jestem :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 młotka tam trzyma do obrony przed morderczymi sznupami :D Quote
ariss Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ja tak ja weszka zaglądam i podglądam:lol: i koty na śniegu mi się bardzo podobają:loveu: Quote
Fides79 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 AniaGucio napisał(a):I tak nie jest tak źle - mogła użyć młotka, który podpiera ścianę :diabloti: Wiem wiem... staszna jestem :diabloti: hi hi hi albo walnąc wiadrem z farbą :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 a Wasiu , jak kocia mafia ? chyba to byli koty Twojej siostry o ile pamiętam Quote
malawaszka Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Vectra napisał(a):a Wasiu , jak kocia mafia ? chyba to byli koty Twojej siostry o ile pamiętam kocia mafia żyje i ma się dobrze :lol: do mnie nie zachodzą bo toczą walkę z moimi kotami :lol: Quote
jambi Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 dawno mnie nie było ale nadrobiłam wszystko ;) i siusianie synchroniczne, i zazdrosną Lunę i browarka na kanapie, i beznadziejnie zakochanego w Yodze Macieja (tak na marginesie, Grosziwo, wyślij tegoż na urlop do Wasi, ona ma tyle, że jedne więcej różnicy nie zrobi) [quote name='malawaszka']Erhan chciało się mieć śliczny obrusik to się drobne wydało hihihih :loveu: a to jeszcze nie jest powiedziane :diabloti: [quote name='Saththa']Sliczne zdjęcia ale to: http://img152.imageshack.us/img152/681/dsc1907g.jpg to klekajcie narody poprostu!! [quote name='malawaszka']ale to nie moje zdjęcie :lol: :turn-l: buahahahahahahaha.... :roflt: właśnie dlatego śliczne :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 jambi napisał(a): buahahahahahahaha.... :roflt: właśnie dlatego śliczne :diabloti: no własnie też tak pomyślałam :roll: Quote
Vectra Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 malawaszka napisał(a):kocia mafia żyje i ma się dobrze :lol: do mnie nie zachodzą bo toczą walkę z moimi kotami :lol: to że żyje i ma się dobrze , w to nie wątpiłam , tylko jakoś mi tak się przypomniały opowieści - jak w poprzednim mieszkanku mieszkaliście i byli wojenki z mafią ;) teraz cisza o mafii :( Quote
malawaszka Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Vectra napisał(a):to że żyje i ma się dobrze , w to nie wątpiłam , tylko jakoś mi tak się przypomniały opowieści - jak w poprzednim mieszkanku mieszkaliście i byli wojenki z mafią ;) teraz cisza o mafii :( teraz mafia rządzi na swoim i leje po kanapach jak moje psy tam się pojawią choć na chwilę, więc się rzadko pojawiają :lol: to i nie ma opowieści o walkach a tak to sielanka moja droga - nudą wieje, jak to na wsi :evil_lol: tylko moje się po domu ganiają i kiedyś o zawał mnie przyprawią :shock: ostatnio mi podłe kocisko pudzianoskie zrzuciło czajnik mój śliczny elektryczny :cry: i ułupał się dziubek, się wyszczerbił :cry: i teraz leje się po szafkach ech :shake: podłe gady Quote
Vectra Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 no na wsi to nuda .... nuda , nuda , nuda cza chiba do miasta nawrócić :diabloti: Quote
Alicja Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 w mieście to praliscie koty w pralkach ...teraz polewacie wrzatkiem z czajnika :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Vectra napisał(a):no na wsi to nuda .... nuda , nuda , nuda cza chiba do miasta nawrócić :diabloti: nooo i z 5 zwieśniaczałymi kundlami na smyczach na spacerki między ludźmi i innymi pieskami pomykać - marzeeeeniaaaaaaa :mdleje: jak kiedyś życie mnie zmusi do powrotu do miasta to chyba umrę :shake: tfu tfu tfu Quote
AniaGucio Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 malawaszka napisał(a):nooo i z 5 zwieśniaczałymi kundlami na smyczach na spacerki między ludźmi i innymi pieskami pomykać - marzeeeeniaaaaaaa :mdleje: jak kiedyś życie mnie zmusi do powrotu do miasta to chyba umrę :shake: tfu tfu tfu Ja też pochodzę ze wsi ;) i wiem co czujesz... Quote
WATACHA Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Mnie z dwoma ciężko, a o pieciu wolę nie myśleć.Dla odmiany mojej siostrze było ciężko z dwoma więc wychodziła pojedynczo . Quote
Katerinas Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 http://img51.imageshack.us/img51/456/dsc0024cm.jpg Ależ piękny pręgus :) [quote name='malawaszka']jak kiedyś życie mnie zmusi do powrotu do miasta to chyba umrę :shake: tfu tfu tfu noooo .... ja tak samo... Za chiny z powrotem do bloku :roll: Quote
Erhan Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 WATACHA napisał(a):Dla odmiany mojej siostrze było ciężko z dwoma więc wychodziła pojedynczo . Mi z dwoma nie ciężko, a zmuszony jestem wychodzić pojedynczo, bo Erhanio już za Platonem nie nadąża :shake:. Kiedyś fajnie się chodziło z dwoma misiami ;) Quote
zerduszko Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Erhan napisał(a):Mi z dwoma nie ciężko, a zmuszony jestem wychodzić pojedynczo, bo Erhanio już za Platonem nie nadąża :shake:. Kiedyś fajnie się chodziło z dwoma misiami ;) Nie ma sprawiedliwości na tym świecie, u nas to tylko ja nie nadążam. Nawet za starym dziadem ;) Jedynie Kluseczka nauczona spacerować, pozostałe dwa gałgany preferują marszobieg ;) Quote
malawaszka Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 haha u mnie spaceruje tylko Pepa bo inaczej już nie daje rady, a reszta.... zzziuuuuuuuuuu i tyle ich widzieli :lol: Quote
zerduszko Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 malawaszka napisał(a):haha u mnie spaceruje tylko Pepa bo inaczej już nie daje rady, a reszta.... zzziuuuuuuuuuu i tyle ich widzieli :lol: Bez smyczy to też ziu, ale Kluska nauczona spacerować wolno na smyczy i iść do celu bez przystanków na wąchanie każdej kępki trawy ;) Quote
malawaszka Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 zerduszko napisał(a):Bez smyczy to też ziu, ale Kluska nauczona spacerować wolno na smyczy i iść do celu bez przystanków na wąchanie każdej kępki trawy ;) wow! szacun!!!! moje by ocipiały chyba :lol: Quote
zerduszko Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ona ma super funkcję, że jak się idzie w dwie osoby, to ona idzie pomiędzy i zero przystanków. Czasem nawet jak jest luzem włącza jej się taki tryb, bo przecież idziemy szybko po chodniku :lol: Co innego las czy łąka. Quote
malawaszka Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 weź... aż mi wstyd - bo Luna zapomniała już jak się funkcjonuje w mieście i jak się chodzi na smyczy i jak jej założę obrożę zamiast szelek to się krztusi :splat: Quote
Recommended Posts