Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Waszka tyo do tego zoo można było z psami wchodzić ?? czy przemyciłaś sztucerki jako mini kozy :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 można spokojnie wchodzić - to jest w parku, a tam można z psami - Zoo nie jest jakoś specjalnie odgrodzone - zwierzaki mająwybiegi i można je oglądać, nie można tylko do cześci gdzie są ptaszyska ale to mi akurat specjalnie nie przeszkadza :evil_lol: dziewczyny się namawiają :lol: Luna już ma dość jedzenia liści :lol: Nunooo maaa mmmniammm coś niedoble dziecko żona daniela :lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 mała wędrowniczka pojechała dziś na wakacje więc przez czas jakiś nowych jej fotek nie będzie :placz: moja foremka i nie oddam :eviltong: nie zaczynaj bo oberwiesz mała :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 malawaszka napisał(a): No i te zieloności przejrzyste ... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 a dziewczyny dalej razem coś kombinują :loveu: nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, że się mi kobiałki pokochały :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ooo przekąska :evil_lol: A kto, kogo chcial zjeść? :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 PIKA napisał(a):A kto, kogo chcial zjeść? :evil_lol: Zapomniałaś że Luneta to terrorystka :evil_lol: Weszko - dziewczyny super sie dogadują :multi: :multi: :multi: Ja też sie z tego bardzo ciesze :loveu: Ale myśle że jest to spowodowane jednym etapem rozwojowym przy czym Oliwka pojdzie dalej ....:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Pysia napisał(a):Ale myśle że jest to spowodowane jednym etapem rozwojowym przy czym Oliwka pojdzie dalej ....:evil_lol: hahaha myślisz? :evil_lol: eee myślę jednak, że miłość między nimi zostanie :loveu: PIKA oczywiście że Luna chciała podjeść :evil_lol: http://psy.patrz.pl/ widzieliście jakie fajowskie? :multi: Quote
aga1215 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 malawaszka napisał(a): dwie brody :multi: :multi: :multi: jak w "Szatanie z 7 klasy" ;) :evil_lol: Quote
beria Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 malawaszka napisał(a): Lunka i Oliwka trzymają sztamę :cool3: :loveu: Na długo wyjechała Oliwia :roll: Będziemy Cię wspierać do jej powrotu ;) Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 na dwa tyg około :placz: :oops: ehhh taka cisza i spokój w domu, nikt nie skacze po plecach podczas oglądania filmu no i mi się drzemło :oops: przedwieczorna drzemka do teraz :lol: wyszłam z piesami - ale jest bosko na dworze :multi: a teraz idę spać Dobranoc zjem te trawke :cool1: eee albo jednak nie :shake: Quote
Vectra Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: całe dwa tygodnie :placz: :placz: :placz: :placz: bez Oliwkowej dziewczynki :placz: :placz: dobranoc :-( :-( Quote
beria Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 malawaszka napisał(a):na dwa tyg około :placz: :oops: ehhh taka cisza i spokój w domu, nikt nie skacze po plecach podczas oglądania filmu no i mi się drzemło :oops: Dwa tygodnie bez takiego Słoneczka to rzeczywiście długo :shake: Ale popatrz na to z innej strony. Już za dwa tygodnie Oliwka będzie Ci skakać po plecach :cool3: Cieszysz się :cool3: Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 beria napisał(a):Już za dwa tygodnie Oliwka będzie Ci skakać po plecach :cool3: Cieszysz się :cool3: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: mam dwa tygodnie na wzmocnienie mięśni grzbietu bo Oliwkowa pewnie urośnie :lol: Quote
Vectra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Waszka to czas na siłownie się udać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cześć :p :p Quote
beria Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 malawaszka napisał(a)::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: mam dwa tygodnie na wzmocnienie mięśni grzbietu bo Oliwkowa pewnie urośnie :lol: Z pewnością :cool3: Bo nie będzie się dzielić jedzeniem z Lunką :razz: Trenuj, trenuj ostro ;) Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 sesja kaczyńska :diabloti: :evil_lol: Quote
beria Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 malawaszka napisał(a):sesja kaczyńska :diabloti: :evil_lol: Oliwko wraaaacaj !!!! Waszka się z tęsknoty zaczyna poprawna politycznie robić :placz: Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 beria napisał(a):Oliwko wraaaacaj !!!! Waszka się z tęsknoty zaczyna poprawna politycznie robić :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Luna nie robi się poprawna politycznie i miała ochotę zapolować :diabloti: aaaa którędy do wody??? boszz taki piękny kawał mięska pływa i tak Cie kiedyś dopadnę Quote
Recommended Posts