jambi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 w kapuście? :-o ale ma cud mniód oczęta niebieskie :loveu: i co? zostawiasz sobie czy tylko na tymczas? :grins: Quote
Erhan Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Taaa... Dokąd zmierza ten świat...:roll: Taka młoda, a już łysa ... :evil_lol: Quote
jambi Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Erhan napisał(a):Taaa... Dokąd zmierza ten świat...:roll: Taka młoda, a już łysa ... :evil_lol: wiesz... może to grzyb? albo z niedozywienia... nie wiadomo w jakich warunkach była zanim ja Waszka znalazła... Quote
malawaszka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 jambi napisał(a):w kapuście? :-o ale ma cud mniód oczęta niebieskie :loveu: i co? zostawiasz sobie czy tylko na tymczas? :grins: już ma domek - ogłoszenie nieaktualne :D Erhan napisał(a):Taaa... Dokąd zmierza ten świat...:roll: Taka młoda, a już łysa ... :evil_lol: nooo i do tego już się ślini :lol: Quote
zerduszko Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 malawaszka napisał(a):już ma domek - ogłoszenie nieaktualne :D Ale jakby było taki trzy/czteroletnie, to chętnie adoptuję ;) Quote
malawaszka Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 zerduszko napisał(a):Ale jakby było taki trzy/czteroletnie, to chętnie adoptuję ;) takie są najgorsze :D najlepiej od razu się z nimi naszkolenie udać - a jeszcze lepiej do TRESERA - nie behawiorysty - TRESERA!!!! :diabloti: Quote
zerduszko Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Najgorsze to są trzynastolatki ;) Ale spokój w domu nastał ;) Quote
AniaGucio Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 zerduszko napisał(a):Najgorsze to są trzynastolatki ;) ...i czasami tak do 18 - 20 roku życia ;)... jestem na to świetnym przykładem :diabloti: Quote
Erhan Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 zerduszko napisał(a):Najgorsze to są trzynastolatki ;) Zupełnie nie mogę zgodzić się z tym stwierdzeniem, Erhanek jest trzynastolatkiem, właściwie prawie czternastolatkiem i jest cudownym psiurem :loveu: pomimo że jest już z lekka niedołężny, ślepy i dużo śpi ;) Quote
KT Arts Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 http://img145.imageshack.us/img145/7682/dsc0121f.jpg Cóż za szybkość:loveu: A te diabliki w oczach:loveu: Quote
zerduszko Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Erhan napisał(a):Zupełnie nie mogę zgodzić się z tym stwierdzeniem, Erhanek jest trzynastolatkiem, właściwie prawie czternastolatkiem i jest cudownym psiurem :loveu: pomimo że jest już z lekka niedołężny, ślepy i dużo śpi ;) No to..... "mój " prawie czternastolatek, to jakiś diabeł w sznaucerowej skórze ;) http://www.dogomania.pl/threads/195933-Swiss-14-lat-rasa-sznaucer-%C5%9Bredni. Nie jest niedołężny, widzi i sypia mało ;) :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 był sobie taki jeden kudłaty piesek był :loveu: Quote
malawaszka Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 żeby nie było to moje też są :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 czubek :evil_lol: głośne protesty były Quote
Tekla64 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 nooo znaczy wena wrocila i sa zdjecia !!! duzo pieknych zdjec i wszystko cudne na nich a dziecie o tych zabojczych oczach tak z przypadka podobne do siostrzenic? czy moze ja mam skrzywione spojrzenie i tylko sie dopatruje podobienstwa? chopaki piknie sie dogadaly a mordeczynie sa wspaniale hipcio ino niewiele mniejszy od niej. Quote
malawaszka Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Tekla64 napisał(a):nooo znaczy wena wrocila i sa zdjecia !!! duzo pieknych zdjec i wszystko cudne na nich a dziecie o tych zabojczych oczach tak z przypadka podobne do siostrzenic? czy moze ja mam skrzywione spojrzenie i tylko sie dopatruje podobienstwa? chopaki piknie sie dogadaly a mordeczynie sa wspaniale hipcio ino niewiele mniejszy od niej. masz skrzywione spojrzenie i tylko się dopatrujesz :lol: niespokrewniona Julka z moimi dziołszkami :lol: to bratanica Jarka Quote
lolka75 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 to ta bratanica dzieko ktorej masz staruszke zolta psinke? Quote
malawaszka Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 lolka75 napisał(a):to ta bratanica dzieko ktorej masz staruszke zolta psinke? hahaha no chyba tak, chociaż nie myślałam o niej w ten sposób :lol: Quote
Erhan Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TURG8M2ZBlI/AAAAAAAAIhc/c_fXuvxTyPs/DSC_0088.JPG :crazyeye: Moja ulubienica :loveu: Ty zmień wykładziny w domu, mocno elektryzują :lol: Quote
zerduszko Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 malawaszka napisał(a):masz skrzywione spojrzenie i tylko się dopatrujesz :lol: niespokrewniona Julka z moimi dziołszkami :lol: to bratanica Jarka Hahahahahaha, też myślałam, ze ta mała Oliwia lub siostra :lol: Quote
Fides79 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 ale z Brokata arystokraty Golasa zrobiłaś :lol: super, że się z Dropsem dogadują, a śniegowe szaleństwa rewelacja:loveu: Quote
Recommended Posts