Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erhan napisał(a):
Taaa... Dokąd zmierza ten świat...:roll: Taka młoda, a już łysa ... :evil_lol:

wiesz... może to grzyb? albo z niedozywienia... nie wiadomo w jakich warunkach była zanim ja Waszka znalazła...

Posted

jambi napisał(a):
w kapuście? :-o

ale ma cud mniód oczęta niebieskie :loveu:

i co? zostawiasz sobie czy tylko na tymczas? :grins:

już ma domek - ogłoszenie nieaktualne :D

Erhan napisał(a):
Taaa... Dokąd zmierza ten świat...:roll: Taka młoda, a już łysa ... :evil_lol:

nooo i do tego już się ślini :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale jakby było taki trzy/czteroletnie, to chętnie adoptuję ;)

takie są najgorsze :D najlepiej od razu się z nimi naszkolenie udać - a jeszcze lepiej do TRESERA - nie behawiorysty - TRESERA!!!! :diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
Najgorsze to są trzynastolatki ;)

Zupełnie nie mogę zgodzić się z tym stwierdzeniem, Erhanek jest trzynastolatkiem, właściwie prawie czternastolatkiem i jest cudownym psiurem :loveu: pomimo że jest już z lekka niedołężny, ślepy i dużo śpi ;)

Posted

Erhan napisał(a):
Zupełnie nie mogę zgodzić się z tym stwierdzeniem, Erhanek jest trzynastolatkiem, właściwie prawie czternastolatkiem i jest cudownym psiurem :loveu: pomimo że jest już z lekka niedołężny, ślepy i dużo śpi ;)

No to..... "mój " prawie czternastolatek, to jakiś diabeł w sznaucerowej skórze ;) http://www.dogomania.pl/threads/195933-Swiss-14-lat-rasa-sznaucer-%C5%9Bredni. Nie jest niedołężny, widzi i sypia mało ;)

:eviltong:

Posted

nooo znaczy wena wrocila i sa zdjecia !!!
duzo pieknych zdjec i wszystko cudne na nich a dziecie o tych zabojczych oczach tak z przypadka podobne do siostrzenic?
czy moze ja mam skrzywione spojrzenie i tylko sie dopatruje podobienstwa?
chopaki piknie sie dogadaly a mordeczynie sa wspaniale hipcio ino niewiele mniejszy od niej.

Posted

Tekla64 napisał(a):
nooo znaczy wena wrocila i sa zdjecia !!!
duzo pieknych zdjec i wszystko cudne na nich a dziecie o tych zabojczych oczach tak z przypadka podobne do siostrzenic?
czy moze ja mam skrzywione spojrzenie i tylko sie dopatruje podobienstwa?
chopaki piknie sie dogadaly a mordeczynie sa wspaniale hipcio ino niewiele mniejszy od niej.

masz skrzywione spojrzenie i tylko się dopatrujesz :lol: niespokrewniona Julka z moimi dziołszkami :lol: to bratanica Jarka

Posted

malawaszka napisał(a):
masz skrzywione spojrzenie i tylko się dopatrujesz :lol: niespokrewniona Julka z moimi dziołszkami :lol: to bratanica Jarka

Hahahahahaha, też myślałam, ze ta mała Oliwia lub siostra :lol: