jambi Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 malawaszka napisał(a):chyba.... musi być na pewbo bo jak mi się potem rozmyślicie to co ja z tym zrobie? pelerynke sobie uszyjesz :grins: ale dobra - ja chce! Quote
malawaszka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Alicja napisał(a):Waszeczko nie opłaci sie kupować kurtek na sztuki na lumpach , na wadze się szuka ;) ale jak to się szuka? :shock: dejcie spokój nie będę jeździć i szukac bo to jeżdżenie będzie droższe niż materiał jambi napisał(a):pelerynke sobie uszyjesz :grins: ale dobra - ja chce! to ugaduj z zerduszko - a zerduszko niech oczyści skrzynkę bo nie mogę pw wysłać a się wywnętrzniłam! :mdleje: Quote
zerduszko Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ale co tu ustalać - ja taki chcę, tylko żeby spód nie był sraczkowaty jakiś ;) Ty zapychasz, a ja muszę czyścić :eviltong: Juszzzzzz. Quote
malawaszka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 zerduszko napisał(a):Ale co tu ustalać - ja taki chcę, tylko żeby spód nie był sraczkowaty jakiś ;) Ty zapychasz, a ja muszę czyścić :eviltong: Juszzzzzz. to znajdź polar - może da sie też na metry kupić? Quote
Vectra Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 http://allegro.pl/kocyk-koc-polarowy-130x160-cm-kolory-super-hit-i1363445246.html w ikei połowe taniej , ale licząc podróż , wyjdzie to samo , a kocyki są w deche http://allegro.pl/40-ikea-narzuta-indira-130x170-koc-pled-polar-i1348452668.html Quote
jambi Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 ja tam polar proponuje albo pod kolor, albo zwykły czarny, i ustalcie cos w końcu, bo zima juz jest!!! moim laskom tyłki marzną Quote
malawaszka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 jambi napisał(a):ja tam polar proponuje albo pod kolor, albo zwykły czarny, i ustalcie cos w końcu, bo zima juz jest!!! moim laskom tyłki marzną nie nie to WY ustalcie bo to dla Was ma być Quote
zerduszko Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='jambi']ja tam polar proponuje albo pod kolor, albo zwykły czarny, i ustalcie cos w końcu, bo zima juz jest!!! moim laskom tyłki marzną Mi jak najbardziej pasuje, ale jak mamy coś decydować, to ja bardziej za czarnym. Jeśli ten czarny jest czarny... http://allegro.pl/polar-gruba-i1353655940.html Ty, uważaj bo Ci watek zamkną za handel kubrakami :evil_lol: Quote
jambi Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='zerduszko']Mi jak najbardziej pasuje, ale jak mamy coś decydować, to ja bardziej za czarnym. Jeśli ten czarny jest czarny... http://allegro.pl/polar-gruba-i1353655940.html no ja tez wolę czarny! to ustalone mamy tak? czerwony/bordo wierzch, czarny polarek na spodek tak? to co mierzymy? można już? ps. jaki handel? widzisz tu gdzies ofertę handlową? to my cały czas molestujemy wasię ;) Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 jambi napisał(a):no ja tez wolę czarny! to ustalone mamy tak? czerwony/bordo wierzch, czarny polarek na spodek tak? to co mierzymy? można już? ps. jaki handel? widzisz tu gdzies ofertę handlową? to my cały czas molestujemy wasię ;) molestatorki :lol: to zamawiam - 2 dla Jambi i jeden dla zerduszko tak? Quote
eria Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TQZ2MQ6GC_I/AAAAAAAAH7M/abcMuCi2_-8/DSC_0004.JPG ja chyba padnę!!!!!!!!! Quote
jambi Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 tak :) ale jak zamawiasz? ty kroisz, ja zamawiam! Quote
Alicja Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 poczekaj aż ci wątek usuną bo zarabiasz ...chyba ze za porozumieniem administratorów na doopie psom naszyjesz logo Dogomania PL :diabloti: :loveu:jak to mają na kalendarzach ....dają logo za free ...mają pozwoleństwo od administracji :multi: Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 jambi napisał(a):tak :) ale jak zamawiasz? ty kroisz, ja zamawiam! hahaha ale materiały ja zamawiam :lol: Alicja napisał(a):poczekaj aż ci wątek usuną bo zarabiasz ...chyba ze za porozumieniem administratorów na doopie psom naszyjesz logo Dogomania PL :diabloti: :loveu:jak to mają na kalendarzach ....dają logo za free ...mają pozwoleństwo od administracji :multi: no po prostu czysty zysk.... rzygać siechce Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ten polar zamówię - droższy 3 zł ale grubszy i z wysyłką wychodzi o 2 zł taniej - tamten ma wysyłkę za 20 zł! http://allegro.pl/polar-najgrubszy-600-gr-yd-szerokosc-170-i1349541749.html Quote
jambi Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Wasia! a zamawiaj co chcesz tylko rób już!!! dla mnie bomba :) zerduszko tez się pewnie spodoba, Ty mi powiedz jak mam te wymiary wziąć, bo na oko to te moje panny jak Twoja Luna, ale na oko to chłop w szpitalu umarł... Alicja napisał(a):poczekaj aż ci wątek usuną bo zarabiasz ...chyba ze za porozumieniem administratorów na doopie psom naszyjesz logo Dogomania PL :diabloti: :loveu:jak to mają na kalendarzach ....dają logo za free ...mają pozwoleństwo od administracji :multi: a kto powiedział że Wasia na tym zarabia???? gdzie tak było???? Wasia ma talent, a my chcemy mieć takie strojne psy jako i jej - ot i wszystko! ja nie chce logo.pl na doopce, ja chce naszywke "W & W Design" :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 będzie naszywka www.sznaucery.rix.pl :diabloti: zamawiam :lol: a mierzyć masz długość od obroży do kikuta i obwód w klacie ale nie sądzę żeby było coś innego niż te moje gady :lol: Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 zerduszko napisał(a):A tam mają czarny? :razz: no ten antracyt to taki prawie czarny nie? antracyt to węgiel, kolor antracytowy to taki bardzo ciemny szary Quote
jambi Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 antracyt dobry! zerduszko nie marudź :p Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 jade po olkie do szkoły, jak wróce to zamawiam - zerduszko pasi antracyt? :lol: hahahaha nie mogłybyśmy razem na zakupy jeździć :roflt: Quote
zerduszko Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 malawaszka napisał(a):jade po olkie do szkoły, jak wróce to zamawiam - zerduszko pasi antracyt? :lol: hahahaha nie mogłybyśmy razem na zakupy jeździć :roflt: A mam wyjście? ;) jambi napisał(a):antracyt dobry! zerduszko nie marudź :p ;) Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 no masz wyjście - mozesz się kategorycznie nie zgodzić i chcieć tamten cienki czarny :lol: Quote
malawaszka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ej laski ale dupa - antracyt wyprzedany :cry: Quote
Recommended Posts