Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
chyba.... musi być na pewbo bo jak mi się potem rozmyślicie to co ja z tym zrobie?

pelerynke sobie uszyjesz :grins: ale dobra - ja chce!

Posted

Alicja napisał(a):
Waszeczko nie opłaci sie kupować kurtek na sztuki na lumpach , na wadze się szuka ;)

ale jak to się szuka? :shock: dejcie spokój nie będę jeździć i szukac bo to jeżdżenie będzie droższe niż materiał

jambi napisał(a):
pelerynke sobie uszyjesz :grins: ale dobra - ja chce!

to ugaduj z zerduszko - a zerduszko niech oczyści skrzynkę bo nie mogę pw wysłać a się wywnętrzniłam! :mdleje:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ale co tu ustalać - ja taki chcę, tylko żeby spód nie był sraczkowaty jakiś ;)

Ty zapychasz, a ja muszę czyścić :eviltong: Juszzzzzz.

to znajdź polar - może da sie też na metry kupić?

Posted

jambi napisał(a):
ja tam polar proponuje albo pod kolor, albo zwykły czarny, i ustalcie cos w końcu, bo zima juz jest!!! moim laskom tyłki marzną

nie nie to WY ustalcie bo to dla Was ma być

Posted

[quote name='zerduszko']Mi jak najbardziej pasuje, ale jak mamy coś decydować, to ja bardziej za czarnym. Jeśli ten czarny jest czarny... http://allegro.pl/polar-gruba-i1353655940.html

no ja tez wolę czarny! to ustalone mamy tak? czerwony/bordo wierzch, czarny polarek na spodek tak? to co mierzymy? można już?

ps. jaki handel? widzisz tu gdzies ofertę handlową? to my cały czas molestujemy wasię ;)

Posted

jambi napisał(a):
no ja tez wolę czarny! to ustalone mamy tak? czerwony/bordo wierzch, czarny polarek na spodek tak? to co mierzymy? można już?

ps. jaki handel? widzisz tu gdzies ofertę handlową? to my cały czas molestujemy wasię ;)

molestatorki :lol: to zamawiam - 2 dla Jambi i jeden dla zerduszko tak?

Posted

poczekaj aż ci wątek usuną bo zarabiasz ...chyba ze za porozumieniem administratorów na doopie psom naszyjesz logo Dogomania PL :diabloti: :loveu:jak to mają na kalendarzach ....dają logo za free ...mają pozwoleństwo od administracji :multi:

Posted

jambi napisał(a):
tak :) ale jak zamawiasz? ty kroisz, ja zamawiam!

hahaha ale materiały ja zamawiam :lol:

Alicja napisał(a):
poczekaj aż ci wątek usuną bo zarabiasz ...chyba ze za porozumieniem administratorów na doopie psom naszyjesz logo Dogomania PL :diabloti: :loveu:jak to mają na kalendarzach ....dają logo za free ...mają pozwoleństwo od administracji :multi:

no po prostu czysty zysk.... rzygać siechce

Posted

Wasia! a zamawiaj co chcesz tylko rób już!!! dla mnie bomba :) zerduszko tez się pewnie spodoba, Ty mi powiedz jak mam te wymiary wziąć, bo na oko to te moje panny jak Twoja Luna, ale na oko to chłop w szpitalu umarł...

Alicja napisał(a):

a kto powiedział że Wasia na tym zarabia???? gdzie tak było???? Wasia ma talent, a my chcemy mieć takie strojne psy jako i jej - ot i wszystko!

ja nie chce logo.pl na doopce, ja chce naszywke "W & W Design" :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
jade po olkie do szkoły, jak wróce to zamawiam - zerduszko pasi antracyt? :lol: hahahaha nie mogłybyśmy razem na zakupy jeździć :roflt:

A mam wyjście? ;)
jambi napisał(a):
antracyt dobry! zerduszko nie marudź :p

;)