zerduszko Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Blisss napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no to jak tak to optuje za odrobina patriotyzmu - nazwac Bolek i Lolek a nie jakies havranki ... moze zwirek i muchomorek co? :diabloti: A może qpa mięci :evil_lol: Quote
Blisss Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 zerduszko napisał(a):A może qpa mięci :evil_lol: Pita i Goras :evil_lol: co prawda wg mojej szkolnej kolezanki Goras to nazwisko ale i na imie sie nada nie? Quote
jambi Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Blisss napisał(a):zwirek i muchomorek zerduszko napisał(a):qpa mięci Blisss napisał(a):Pita i Goras szczególnie ta Pita, w skrócie będzie Pisia albo Piczka :roll: , że o Qpie i Mięciu nie wspomnę..... świry...:stupid: :ban: Wasia, Ty weź ich nie słuchaj :shake:, bo to świry som :eviltong: ale jak będą dziewczynki to ja proponuje: Mala i Waszka :p (tą drugą będziemy zdrabniać Wasia :diabloti:) Quote
zerduszko Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ale to nie jest taka zwykła qpa mięci :razz: Cioteczko, to ku czyjejś :eviltong: Wycofałam się z żartu, bo komuś mógł się wydać niesmaczny i to nie, że kupa :shake: Quote
malawaszka Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 hahahaha nie mogę - czy WY zawsze musicie takie dyskusje prowadzić jak mnie nie ma? :lol: Quote
Vectra Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 malawaszka napisał(a):hahahaha nie mogę - czy WY zawsze musicie takie dyskusje prowadzić jak mnie nie ma? :lol: najfajniej się gada , o nieobecnych :diabloti: Quote
Alicja Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 malawaszka napisał(a):hahahaha nie mogę - czy WY zawsze musicie takie dyskusje prowadzić jak mnie nie ma? :lol::roflt: :roflt: Quote
Hanna R. Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 U Ciebie też jestem cały czas ( cokolwiek by to nie oznaczało ) na bieżąco.:p I Ty tak bardzo mnie nie denerwujesz.:loveu: Bo Twoje kundle też nie są młode ani mądre.:evil_lol: Mniejsze - fakt . Ale jest ich więcej :lol: Quote
Maga100 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Waszeniu, Co Nie Denerwuje CyberBabaci, zrób ty sobie wreszcie ogrodzenie!!!! Nie możesz jakiejś prowizorki najpierw? Quote
malawaszka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Hanna R. napisał(a):U Ciebie też jestem cały czas ( cokolwiek by to nie oznaczało ) na bieżąco.:p I Ty tak bardzo mnie nie denerwujesz.:loveu: Bo Twoje kundle też nie są młode ani mądre.:evil_lol: Mniejsze - fakt . Ale jest ich więcej :lol: hahaha cudowne podsumowanie :lol: a tak cieżko pracujemy ze sznupami - szwędamy się po stawach i krzaczorach w poszukiwaniu połączeń i rowów :lol: nogi mi weszły nie powiem gdzie :shock: na smyczy bo by się kąpała w tym czymś... moja śliczna :loveu: :lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 eeeeeeeeeeeeeeeee laska , ty się odchudziłaś ;) :roflt: http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TJz552Yuz4I/AAAAAAAAGlY/4Mi4cACZBns/s512/DSC_0002.JPG Quote
malawaszka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 a teraz Bibi - tak się cieszyła jak wróciliśmy :loveu: ciemnawo było więc foty do bani ale nie mogę aaa Quote
Blisss Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 piekne te Twoje sznupy :loveu: Dropsik to już całkiem jak nowy :p kot pt wpuść mnie natychmiast - super :loveu: Quote
Alicja Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ona lata ;) http://lh5.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TJz6Ajh-uCI/AAAAAAAAGl8/ak3pnhUPu8A/DSC_0069.JPG Quote
malawaszka Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Alicja napisał(a):eeeeeeeeeeeeeeeee laska , ty się odchudziłaś ;) tak tak - starałam się i ważę już ciut mniej od hihopotama, ale znowu mi nie idzie... :shock: Quote
Vectra Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 malawaszka napisał(a):tak tak - starałam się i ważę już ciut mniej od hihopotama, ale znowu mi nie idzie... :shock: anoreksje się leczy :siara: Quote
Alicja Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 malawaszka napisał(a):tak tak - starałam się i ważę już ciut mniej od hihopotama, ale znowu mi nie idzie... :shock: mi to ostro poszło :roll: Quote
Grosziwo Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 malawaszka napisał(a):tak tak - starałam się i ważę już ciut mniej od hihopotama, ale znowu mi nie idzie... :shock: No ale utyta jesteś, normalnie horror, gabaryty jak "spuchnięta nić" masz :crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 no co za BABY!!!!!! :obrazic: a ŻADNA nie napisała jak fajnie Bibi się rozbrykała :obrazic: Quote
Grosziwo Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Aaaaa , zapomniałam napisać ! ALE SIĘ BIBI ROZBRYKAŁA :crazyeye::loveu: Quote
Blisss Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 ja chwaliłam Bibi na wątku tejże - rozdwoiłaś jaźń :cool3: widziałyście to: http://www.joemonster.org/art/14090/Koci_raj_na_ziemi :evil_lol: faaajne Quote
malawaszka Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 łomatko ale gość miał fantazję :mdleje: Quote
Alicja Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 malawaszka napisał(a):no co za BABY!!!!!! :obrazic: a ŻADNA nie napisała jak fajnie Bibi się rozbrykała :obrazic: :obrazic: napisałam że ONA LATA Quote
Maga100 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Alicja napisał(a):eeeeeeeeeeeeeeeee laska , ty się odchudziłaś ;) no właśnie, a przecież ciagle pisała, że gruba jest. Jakby była, to by była :obrazic: malawaszka napisał(a):no co za BABY!!!!!! :obrazic: a ŻADNA nie napisała jak fajnie Bibi się rozbrykała :obrazic: geriatria, tylko geriatra ci w głowie :shake: Blisss napisał(a): widziałyście to: http://www.joemonster.org/art/14090/Koci_raj_na_ziemi :evil_lol: faaajne hahaha, Waszki mi tylko brakowało na zdjęciach :lol::lol: Quote
Blisss Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Maga100 napisał(a):n hahaha, Waszki mi tylko brakowało na zdjęciach :lol::lol: :evil_lol::evil_lol: :laugh2_2: Quote
Recommended Posts