beria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='malawaszka'] cho no tu mała coś Ci pokażę :cool1: miałem operację! i zęby mi wyczyścili - o! zobacz dałem rade!!! :cool1: twardziel jestem :p daj pyska :loveu: O matko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czyżby to była milość :loveu::evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 beria napisał(a):O matko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czyżby to była milość :loveu::evil_lol: jednostronna, platoniczna - Bolusiowa do Lunki :placz: Quote
beria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 malawaszka napisał(a):jednostronna, platoniczna - Bolusiowa do Lunki :placz: A Lunka nie docenia TAAAAKIEJ miłości :shake: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='AlKil']a Lunka ma kogoś innego na oku???? tiaaaa siebie i SWOJE zabawki, SWOJE podwórko, SWOJE legowisko, SWOJE smakołyki, SWOJĄ szafę ..... :p Quote
AlKil Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 malawaszka napisał(a):tiaaaa siebie i SWOJE zabawki, SWOJE podwórko, SWOJE legowisko, SWOJE smakołyki, SWOJĄ szafę ..... Biedulka, tyle do pilnowania....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='AlKil']Biedulka, tyle do pilnowania....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jej wybór :diabloti: sama sobie tyle obowiązków na głowę włożyła :mad: aaa izapomniałabym jeszcze teraz doszły Oliwkowe zabawki :angryy: JA WCALE nie ganiam kotów - przecież jestem ślepy przeciez taaaki słodki jestem :p nieprawdaż? :razz: Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='malawaszka']jej wybór :diabloti: sama sobie tyle obowiązków na głowę włożyła :mad: aaa izapomniałabym jeszcze teraz doszły Oliwkowe zabawki :angryy: JA WCALE nie ganiam kotów - przecież jestem ślepy przeciez taaaki słodki jestem :p nieprawdaż? :razz: jakie potulne misio Quote
beria Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='malawaszka'] JA WCALE nie ganiam kotów - przecież jestem ślepy przeciez taaaki słodki jestem :p nieprawdaż? :razz: Z tymi kotami to musiało być pomówienie :lol: Boluś z pewnością nie goni kotów. Może ewentualnie zwalczać kocią mafię, a to już inna sprawa :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='beria']Z tymi kotami to musiało być pomówienie :lol: Boluś z pewnością nie goni kotów. Może ewentualnie zwalczać kocią mafię, a to już inna sprawa :evil_lol: ojj tak dzielnie z nimi walczy :crazyeye: jestem w szoku bo jak go brałam do P. Dejnarowicz - kier Palucha mówiłą mi że Boluś luuubii kotki :diabloti: chyb jeść, bo o ile wiem, że Luna goni dla samego gonienia i krzywdy by raczej nie zrobiła o tyle coś mi się wydaje, że Boluś by sie nie szczypał - dobrze że nie ma szans dogonić :diabloti: aniołeczek :loveu: uciekinier kadrowy :mad: Quote
AlKil Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Albercik też zaczął gonić, ale jak je dorwie to tylko nimi wyciera podłoże... Quote
malawaszka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 AlKil napisał(a):Albercik też zaczął gonić, ale jak je dorwie to tylko nimi wyciera podłoże... ale Albercik nie jest stary i ślepy :lol: Quote
aga1215 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 malawaszka napisał(a):ale Albercik nie jest stary i ślepy :lol: Bolutek tysz nie:shake: ON jest śliczny młodzieniaszek :loveu: i proszę mi tu Bolutka nie dołować:mad: Quote
Vectra Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Waszka bo są psy które nawet jak niewidzą to i tak kota dostrzegą :evil_lol: :evil_lol: mój Kano częściowo ślepy na jedno oko kota wypatrzy w największych ciemnosciach :mad: :mad: ja nie widze że jest kot schowany gdzieś w zakamarku , a on zawsze wykuka. Quote
SzOlka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='malawaszka']jej wybór :diabloti: sama sobie tyle obowiązków na głowę włożyła :mad: aaa izapomniałabym jeszcze teraz doszły Oliwkowe zabawki :angryy: JA WCALE nie ganiam kotów - przecież jestem ślepy przeciez taaaki słodki jestem :p nieprawdaż? :razz: Tak akurat slepy:mad: , a nie znasz tego "poznaj Stachu po zapachu?" toz przeciez caly czas teren swoj zaznaczaja(koty:diabloti: ) tez mam dziadka, w slusznym wieku i mimo slepoty i gluchoty, nie popusci zadnemu takiemu, musi pogonic:evil_lol: A tak poza tym, swietne te Twoje SZTUCERKI, a fotki najswietniejsze:multi: Quote
AlKil Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 malawaszka napisał(a):ale Albercik nie jest stary i ślepy :lol: Wiek i wzrok nie ma znaczenia...Mieszaniec moich teściów Aza po koniec życia nie mogła wstawać, chodzić, ledwo żyła ale jak poczuła kota...to lat jej ubywało w jednej chwili, wzrok miała sokoli i ruchy jak koń wyścigowy...:evil_lol: Quote
beria Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Reasumując - kot zapobiega starzeniu się psa :cool3: Quote
Cola Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='malawaszka'] BOSKIE ZDJĘCIA!!! :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Dzięki laseczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='malawaszka']tiaaaa siebie i SWOJE zabawki, SWOJE podwórko, SWOJE legowisko, SWOJE smakołyki, SWOJĄ szafę ..... hahhahahahahahah dobre dobreee :lol: :lol: :lol: waszka a jak sie bolus czuje:loveu: Quote
malawaszka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] waszka a jak sie bolus czuje:loveu: świetnie :p właśnie sępi spacerek :cool1: i zaraz musze ubierać siebie, Oliwke, Lune i Bolusia i na dwór :razz: Quote
anetta Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Sliczne laczkowe foteczki, nie zapomnij wziac aparatu na spacerek :siara: Quote
malawaszka Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 hahah bardzo śmieszne - musiałabuym chyba zębami pstrykać fotki :diabloti: Quote
Recommended Posts