Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: jezuuuu mówię Wam jakie to małe całuśne stworki :loveu: mało brakowało, a wyszłabym z jednym lub dwoma golaskami w kieszeni :cool1:

PIKA - nie tapetowałam sama tylko pomagałam - cóż taka już jestem, że nie potrafię powiedzieć stanowczo nie :p

Posted

[quote name='resuruss']To ja wstawie zdjecie ...wprawdzie nie jest to Bolus ani Lunka,ale za to Malawaszka z moimi wnukami:

:oops:Waszka wiesz że ci zazdraszczam:razz:

Posted

[quote name='malawaszka']jest czego Alu ojjj jest :loveu: do teraz nie moge wyjsc z podziwu jaki to małe i słodziachne buziaczki :loveu: a ogonki to im sie urwac chcialy :p:razz:jeszcze mi dokuczaj :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
do teraz nie moge wyjsc z podziwu jaki to małe i słodziachne buziaczki :loveu: a ogonki to im sie urwac chcialy :p

Jak dawno nie widziałam "na żywo" merdającego szczeniaczkowego ogonka :roll:
Mogłaś sobie wymiziać, wycalować i wypieścić takie maluszki :loveu:

Posted

Waszka ale ci się kobieta frajda trafiła z tymi łysolkami :loveu: :loveu: :loveu: jak ja lubie takie małe kluseczki :loveu: :loveu: :loveu: miziać , całować i przytulać.

A tak przy okazji to byś wpadła mi sufity obkleić kasetonami do końca :diabloti: :diabloti: :diabloti: widze że już wprawe z klejem masz :evil_lol: :evil_lol:

Posted

z moją ulubienicą :loveu:

wszytstkie moje :loveu: :evil_lol:

i ta mała biała kruszynka też :loveu:

całuuuśnnnyyy :loveu:

ooohoo ciocia waszka ma za mało dziurek w tym uchu :evil_lol:

i moja faworytka :loveu:

Posted

ojejku jakie maleństwa :loveu: całuśne, słodkie itd. :loveu: :loveu: :loveu: Ja też kcem takie pomiziac :multi:

hihi jaka wstydnisia...a może kokietka? :cool3:

Posted

Cola napisał(a):
hihi jaka wstydnisia...a może kokietka? :cool3:

kokietka i rozbójnik :evil_lol:

wróciliśmy od weta - we wtorek błagam o kciuki za Bolutka - idze na stół :shake: jestem przerażona - oczywiście przed samym zabiegiem będzie ekg i jak cokolwiek będzie nie tak to zabieg się nie odbędzie :shake:

Posted

[quote name='dbsst']

mmmmmmmmmmmm moja Waszeczka w takim doborowym towarzystwie

toż to cudenka :loveu: :loveu::loveu:słodkości

Waszeczko ja już ściskam paluchy za Bolutka ;)

Posted

trzymajcie trzymajcie bo ja zbladłam jak mi wetka powiedziała że we wtorek tniemy :placz: aż mnie w dołku ścisnęło :shake:

ale nie mogę się smutkać cały czas bo i Bolus będzie smutny

pokażę Wam jeszcze kilka malutków - wszystkie są w galerii grzywek :p

Posted

taakk - wczoraj wieczorem :diabloti: narazie było tylko jedno spięcie od razu jak je przyniosłam, ale tfu tfu odpukać obyło się bez rozlewu krwi i narazie jest spokój :cool1: widzę wyraźnie że obydwa obozy (tzn Luna --- koty) się unikają, bo Boluś to dzisiaj tylko do kuwety łeb pakował i to tyle ile wie o ich obecności :lol: - mam nadzieję, że tak zostanie cały czas, bo jeszcze może się zmienić jak koty się poczują u siebie :mad: noo i jeszcze nie było spotkania w kuchni

Posted

Waszka trzymam cały czas kciuki za Bolusia

Ależ te łysoki są słodkie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Kocia - mafia poczekaj niech się rozgości :evil_lol: :evil_lol: