Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w grzywkowej galeri widziałam Oliwkę-jak ona urosła już :crazyeye: :loveu: a może zróbcie jej z Ress sesyjkę z Zuzinką??;) jakie te kobiety są słodkie jak są małe :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
niestety Justus nie mam :placz: czasem po prostu zawijam aparat siostry :evil_lol:

No to przynajmniej tyle:roll:
Ja to nie mam nawet od kogo zawinąć:placz:

Posted

Aniu :lol: dziewczynki się jeszcze nie widziały, bo ja nie bardzo chcę wozić Oliwkę samochodem - boję się po prostu bo to największy skarb :oops: a do Ress i Zuzi musiałabym pojechać jednak - może kiedyś się odważę :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a do Ress i Zuzi musiałabym pojechać

a na piechotę???:niewiem: ja z Czeladzi do Chorzowa do praku na spacery chodziłam ;) w tym roku pewnie też zrobimy taki maratonik :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Ania-k napisał(a):
a na piechotę???:niewiem: ja z Czeladzi do Chorzowa do praku na spacery chodziłam ;) w tym roku pewnie też zrobimy taki maratonik :sweetCyb: :sweetCyb:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale ja mam jeszcze kawał drogi z Dąbrowy do Czeladzi :crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale ja mam jeszcze kawał drogi z Dąbrowy do Czeladzi :crazyeye:

wyjdziecie odpowiednio wcześniej :evil_lol: :razz:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Żółte ? Te świeczki ? :candle: :candle: :candle:

nie żółte :oops: one chyba bezbarwne te moje świeczki były :oops:

Boluś w więźniu :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
a ta znowy rąbie drewno

Mój TZ chciał pożyczyć piłę spalinową, ale myślę że Lunka wystarczy :evil_lol: Wypożyczysz :cool3: