Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ściany lasu mają oczy :evil_lol: czasem kogoś mijam... już słyszałam - Pani to chyba lubi pieski coooooooo :icon_roc: koty wtedy nei szły :lol:

zawsze możesz przedstawić się Wioletta Villas II :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
ooo to to to , tak stworzyliśmy polującego potwora .... Ivan padał na ryj , ział , jęzor miał do ziemi - po zabawie myszką na wędce :evil_lol:

dajcie mi spokój z polującymi potworami... Joga taki potwór jest - codziennie jaszczurki... dziś jedną zjadła a potem lekko nadtrawioną mi zwróciła w domu :shock: a Fifka - Fifka chodzi na łąki i się modli :lol: potrafi godzinami siedzieć w jednym miejscu i się gapić w coś :lol: ale nie przynosi nic :lol:

Posted

jakiś czas temu "odkryłam" foto blogi ... dziś udało mi się trafić tutaj (bystrzacha ze mnie że ... :oops:)
oglądam sobie pomalutku psionki, kotki, dzieciaki, wypieki i cieszę się że do Was trafiłam

Posted

fioneczka napisał(a):
miałam kiedyś kiciusia to nam szczurki przynosił do domku ... żywe ... i na wersalkę kładł zeby podziwiać :) ... i kiedyś jeden dał buta za szafę :)

aaaaaa weź mnie nie dobijaj :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
i będę serwować dania z kotów :shock:

e tam z kotów mało wymyślne ...z kotów to tylko kisiel i ciastka :diabloti:

zerduszko napisał(a):
Raczej z tego co Ci koty przyniosą ;)

no własnie o to chodziło ;)