Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']
nie ma jak egzamin pewnie nie odważyłaś się powiedzieć na egzaminie na magazyniera "w sumie to jestem rozczarowana tą uczelnia nie wiele sie tu nauczyłam" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no- nie odważyłam się :lol: ogólnie niewiele się odważyłam :lol:

a oto dlaczego nie lubię jak koty idą z nami na spacer :shock:

:lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
z Lunetą i z Bolem bo przecież jak Olka się urodziła to Bolo był z nami - dopiero co przyjechał zresztą :) i Ona go pamięta - nie pamięta niektórych tymczasów które były jak była już większa, a Bolusia pamięta :)

No tak, rzeczywiście.. Dzieci to potrafią rozczulić, co? :)
Niemniej - wszystko tak się zmienia, jak widać na powyższym zdjęciu..

Posted

Justa napisał(a):
No tak, rzeczywiście.. Dzieci to potrafią rozczulić, co? :)
Niemniej - wszystko tak się zmienia, jak widać na powyższym zdjęciu..

oj potrafią :)

zerduszko napisał(a):
Ale Ci zazdroszczę :loveu:

czego?

Posted

Cześć Waszencjo!:lol:
Łomatko jak ja dawno tu byłam:roll: ,będe czytać z pół roku zanim tołku dojde kto i co jest .Oliwka już taka wielka,Waszka ma trzy litery /no,ten mgr,co go gratuluje:multi::lol:/ i do tego chyba zrobiła sie wsiowa albo podmiejska /sądząc z ostatnich fotek,czego jej zazdraszczam;)/obok Lunety lataja jakieś ogoniaste niewiadomego pochodzenia...nic ja nie rozumiem:roll: a może jakieś streszczenie ...noooo,tak po starej znajomości;):eviltong:....?

Posted

No, Waszko super, super super, że już jesteś po.
(mój wyrodny syn, kóry zarzekał się od 5 lat, ze na pewno już nie jest zainteresowany swoimi studiami, choć miał absolutorium, złożył parę dni temu podanie o reaktywację! Musi pochodzić przez rok na jakiś monograf i może też doczeka sie tych trzech literek...)

Wrzuciłam przed chwilą na stronkę zdjęcia z dzisiaj z ogródka - więc jak będziesz miała chwilę, zapraszam.

Posted

zerduszko napisał(a):
Wszystkiego, a szczególnie tego, że masz klucze od auta :evil_lol:

No psów, kotów, spacerów :p aaaaaa

no ale auto nie moje :/

Vectra napisał(a):
Luneta jaka towarzysko-zabawowa :)

ale widzę, że lepiej się bawiła z Marcelem - tam było na maxa

Matagi napisał(a):
Cześć Waszencjo!:lol:
Łomatko jak ja dawno tu byłam:roll: ,będe czytać z pół roku zanim tołku dojde kto i co jest .Oliwka już taka wielka,Waszka ma trzy litery /no,ten mgr,co go gratuluje:multi::lol:/ i do tego chyba zrobiła sie wsiowa albo podmiejska /sądząc z ostatnich fotek,czego jej zazdraszczam;)/obok Lunety lataja jakieś ogoniaste niewiadomego pochodzenia...nic ja nie rozumiem:roll: a może jakieś streszczenie ...noooo,tak po starej znajomości;):eviltong:....?

oooo witaj!!!! ano wsiowa się zrobiła - całkowicie wsiowa :p żadna tam podmiejska :lol: Ogoniaste obok Lunety to: prawie papillon :roflt: Pepa - mój tymczas sprzed kilku lat co się zasiedział - staroć, małe to mój tymczas co się jeszczenie zasiedział Iwonka :lol: i jedyny samiec (no oprócz TZ) w tym babskim psio-kocim stadzie to Drops - też tymczas... ze względu na jego traumatyczną dość przeszłość próbuje mnie wziąć przez zasiedzenie, ale się nie dam - dopiero 3 miesiące jest :mdleje: no nie moja wina, że nie ma ludzi którzy by się w 100% nadawali dla niego :oops: no i koty... sztuk 3 :shock: mordercy... znosiciele motylków i jaszczurek... koniec - poza tym - nic się nie dzieje :lol:

marako napisał(a):
No, Waszko super, super super, że już jesteś po.
(mój wyrodny syn, kóry zarzekał się od 5 lat, ze na pewno już nie jest zainteresowany swoimi studiami, choć miał absolutorium, złożył parę dni temu podanie o reaktywację! Musi pochodzić przez rok na jakiś monograf i może też doczeka sie tych trzech literek...)

Wrzuciłam przed chwilą na stronkę zdjęcia z dzisiaj z ogródka - więc jak będziesz miała chwilę, zapraszam.

malce są śliczne!!!!!! za syna trzymam :kciuki: wiem jak ciężko się zmobilizować po tak długim czasie :)

Posted

[quote name='anetta'][SIZE="4"]GRA TU LU JEE!!!
:multi: :klacz:

Mimo że ucięłas Olce głowę :diabloti: to ta fota jest rozczulająca.
http://img213.imageshack.us/img213/259/dsc0109v.jpg

Pokonałam! :-D
http://img705.imageshack.us/img705/6160/dsc0035ht.jpg

Są chętni na te maluchy?

dzięki :)
czy są chętni... na Dropsa była, ale nie przekonała mnie wmawianiem, ze ma 20 lat i jest dorosła i nie jest 12 latką rozkapryszoną... i jeszcze kilka nazwijmy to nieścisłości podała... no nie ważne, Iwonki to jeszcze nie dałam nawet na stronę bo najpierw chyba tą operację zzrobimy, no i ciągle się zastanawiam czy szukać om domu wspólnego tylko czy osobno też... mam z tym problem

[quote name='zerduszko']Jakbym jeszcze od swojego zgubiła, to przeżyłabym to ;)

masakra... czyli dalej ni ma?

biegacze :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']masakra... czyli dalej ni ma?
Nie pytaj, bo jest jeszcze gorzej :lol:

[quote name='malawaszka']

To jest Drops :crazyeye: Aaaaaa :loveu: Przyjedź do Romanka zrobić mu ładne zdjęcie na konkursa :razz: Przy okazji frydz byś mu poprawiła :multi:

Posted

Bliss napisał(a):
uuuuuuuuuuuuu jakie pikne ostrzyżone psy wystawowe!

rany - muszę się za to wziąć bo moje to normalne burki podwórzowe! :evil_lol:

no moje już też nie dość, że zarośnięte to jeszcze tymi łąkowymi smrodami trąciły :lol: chwilę ładnie pachaniały - chwilę do następnego spaceru po kąpieli :lol: