Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='anetta']Moj komp tez znajduje sie gdzie indziej niz TV :no-no-no::placz: A moglo byc tak fajnie.... Tylko TV i lodowki brak...:lol: Te foty moglabym caly czas ogladac :biggrina::razz:Apartament dla Waszki ;) Quote
malawaszka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Apartament dla Waszki ;) :mad: :mad: :mad: Pysiu przeczytałam właśnie - będzie dobrze :calus: Quote
Maga100 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='anetta'] o mamo :lol: :lol: :lol: :lol: Waszko, powiedz, ze marzysz o takim sprzęcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A moje ukochane miejsce w domu, z najważniejszymi przedmiotami wygląda tak: Quote
malawaszka Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 [quote name='Maga100']o mamo :lol: :lol: :lol: :lol: Waszko, powiedz, ze marzysz o takim sprzęcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: NO OCZYWIŚCIE, ŻE MARZĘ!!!!! :p Quote
PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No dobra,to po zdjęciach kuchni Magi wypadaloby wstawić zdjęcia Waszkowego kibla :diabloti: Quote
PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='r_2005']Maga100, jaki Ty masz porządek:crazyeye: eetam do zdjęcia posprzątała to co kadrze mialo byc :evil_lol: Quote
beria Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='malawaszka'] i jeszcze zdjątka z pomiarów - bez Luny :evil_lol: Zupełnie bez Luny :eviltong: Quote
Maga100 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='PIKA']eetam do zdjęcia posprzątała to co kadrze mialo byc :evil_lol: hahaha, Pika, a ty byś swój bałagan pokazała na publicznym forum? :lol: Quote
Hanna R. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 O. Tu masz fajoskie zdjęcie ! :razz: Czemu drapiesz się po głowie ??? Quote
r_2005 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PIKA napisał(a):eetam do zdjęcia posprzątała to co kadrze mialo byc :evil_lol: To ja bym musiała dzień wcześniej do tego zdjęcia zacząć odgruzowywać, żeby to wyglądało jak u Magi100:roll: :oops: I teraz mi wstyd:oops: Quote
malawaszka Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O. Tu masz fajoskie zdjęcie ! :razz: Czemu drapiesz się po głowie ??? :hmmmm: przemyśliwuję kadr :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O. Tu masz fajoskie zdjęcie ! :razz: Czemu drapiesz się po głowie ??? Ona sie zastanawia co jej na głowie wyrosło :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 hej hej kochana gdzies jest?teraz nałogowo przerzucisz sie na tv a nas zostawisz :placz: Quote
malawaszka Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 siedze na wsi z psami i Oliwkową:p mam nadzieje ze zaraz bede mogla jechac do domu bo juz mam dosc, Alu telewizorek jest śliczny i sie super sprawuje :p Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='malawaszka']siedze na wsi z psami i Oliwkową:p mam nadzieje ze zaraz bede mogla jechac do domu bo juz mam dosc, Alu telewizorek jest śliczny i sie super sprawuje :p;)ale nie zabrałaś go chyba na wichurkę :razz: Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Maga100']hahaha, Pika, a ty byś swój bałagan pokazała na publicznym forum? :lol: a malo razy pokazalam? :roll: :evil_lol: [quote name='r_2005']o ja bym musiała dzień wcześniej do tego zdjęcia zacząć odgruzowywać, żeby to wyglądało jak u Magi100:roll: :oops: I teraz mi wstyd:oops: a ja nawet nie probuje ogruzowywać i wcale mi nie wstyd :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)ale nie zabrałaś go chyba na wichurkę :razz: próbowałam, ale nie uniosłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wróciłaaaammmm :p :multi: a jutro znowu :p Quote
r_2005 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 PIKA napisał(a):a ja nawet nie probuje ogruzowywać i wcale mi nie wstyd :diabloti: Twarda sztuka jesteś:-o :lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 jaka tam twarda - bezwstydna po prostu :evil_lol: jupii idziemy na spacerek - nawet cały dzień na wsi, na dworze się nie liczy jak nie ma spacerku :multi: reszta zaraz jak sie połapię co się stało podczas zmniejszania :angryy: :mad: Quote
r_2005 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='malawaszka']jaka tam twarda - bezwstydna po prostu :evil_lol: PIKA, Ty bezwstydańcu:diabloti: jupii idziemy na spacerek - nawet cały dzień na wsi, na dworze się nie liczy jak nie ma spacerku :multi: A co Bolusiowi z nosa wystaje?:crazyeye: Quote
Recommended Posts