Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drops ma wewnętrzne rozpuszczalne

tak - kocice się uspokoiły i poszły pod nóż za jednym razem bo ja bym się nerwowo wykonczyła jeździć z nimi i się bać za kazdym razem - a tak miałam jeden stres i koniec - oby się dobrze goiło wsio :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
Drops ma wewnętrzne rozpuszczalne

A jak to wygląda? Bims też ma i się martwię, że coś nie tak - ma inne niż Timi i już streess ;)
malawaszka napisał(a):
tak - kocice się uspokoiły i poszły pod nóż za jednym razem bo ja bym się nerwowo wykonczyła jeździć z nimi i się bać za kazdym razem - a tak miałam jeden stres i koniec - oby się dobrze goiło wsio :kciuki:

Trzymam za całą 4 - szalona jesteś ;) Ty się faktycznie powinnaś na te bliźnięta zdecydować, albo na czworaczki od razu ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
A jak to wygląda? Bims też ma i się martwię, że coś nie tak - ma inne niż Timi i już streess ;)

Trzymam za całą 4 - szalona jesteś ;) Ty się faktycznie powinnaś na te bliźnięta zdecydować, albo na czworaczki od razu ;)

nie wiem jak wygląda tzn widziałam jak szył - widać tylko jeden węzełek - reszta jest niewidoczna - on ma przez środek moszny

noo jeszczem i dzieci brakuje tutaj :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo i jakby kto pytał to Dropsik już po kastracji, kocice moje dwie też - teraz kilka dni i gra muzyka - wreszcie będą mogły iść na dwór

To trzymamy kciuki, żeby szybciutko wróciły "do siebie";)

Cze Piękna:hand::p:p

Posted

zobaczcie jakie cudo szuka domu!!!! zabrana od pseudoszmaty bo przypełzła uśpić okruszka bo się leczyć nie opłaca :angryy: bo jakieś wyłysienia się pojawiły - to pewnie tylko alergia bo w zeskrobinie nic nie wyszło ale łatwiej uśpić - kto by do interesu dokładał :angryy::angryy::angryy: mała jest w Rudzie Śląskiej, sprawa jest PILNA!!! suczka ma 2,5 miesiąca - bezdyskusyjny warunek adopcji - sterylizacja!!
608 464 683

Posted

jejku ty to wiesz jak kusic!!!!
a co sie daje na nuzenca????
bo ja walcze z tym u Borysa i sie nie dalo tak za jednym leczeniem?! ale moze ja jestem niedoinformowana

Posted

O żesz! Nie wiedziałam, że masz taki szpital w domu - że i Ty chora i zwierzaki pociachane. Kurujcie się wszyscy!

A ten kruszek :( Co za ścierwo nie baba... jak można chcieć uśpić taką słodycz???????

Posted

[quote name='zerduszko']A to jest powód do chodzenia na basen czy nie?? Cos się poubiłam ;)

[quote name='malawaszka']hahaha z tegoż samego powodu nie chodzę na basen :roflt:

już ci Waszka odpowiedziała :evil_lol:

[quote name='Vectra']Barbarzyńca :( tak zwierzątka okalecza :placz: i pomyśleć że ja z Tobą piłam miód :placz:

ty z nią miód piłaś?? :crazyeye: Ja tam z nia miodu nie piłam :shake::diabloti:

Posted

Ale masz zamieszanie w domu! (daje się to porównać tylko z tym, co u mnie - 10 wiecznie głodnych, sikających na potęgę i dopominajacych się o uwagę małych mordek. Nic tylko w kółko zmiana podśćiółek w kojcu, pranie, dokarmianie, ważenie, większość czynności x 10, np. jak obcinanie pazurków, to od razu 180 sztuk!)
Próbuję wkleić zdjęcie:

Posted

Wiem wiem
ile masz roboty, ile zachodu i ile zamieszania !!!
ale tez wiem dobrze jaka to radocha! a jak sie rozleza po chupie ha to dopiero bedzie! a jak juz dobrz eopanuja sztuke lazenia i wykombinuja po raz pierwszy ze sie da wyjsc to dopiero bedzie darcie i jak cie zobacza jak sie beda dopominac!!!!
pamietam i czasem za tym tesknie

maluchi cuda malyny i co tylko mozna powiedziec!!!! PIKNOSCI

jeszcze raz gratuluje

Posted

ja jestem za tymi czworaczkami ! :evil_lol:

marako ale ci zazdroszcze !! moja Tess sie spiela i oddac nam dzieci nie chce :placz: dzis 65 dzien ciazy i ja juz rwe wlosy z glowy od tego czekania

Posted

Wasia przeciez Ty za mloda zeby pamietac przybyszow z mat planety:crazyeye:

ale przybysz pierwsza klasa:loveu:... tylko cos jakby wnerwiony:evil_lol: i smutny:-(

Posted

[quote name='Cola']fajny ten przybysz z lekka lunatyk :loveu:
http://img407.imageshack.us/img407/6345/dsc01175262634.jpg

hihihi noo

[quote name='lolka75']Wasia przeciez Ty za mloda zeby pamietac przybyszow z mat planety:crazyeye:

ale przybysz pierwsza klasa:loveu:... tylko cos jakby wnerwiony:evil_lol: i smutny:-(

powiedzmy, że znam z opowiadań :errrr:

[quote name='marako']Sądząc po mince chyba marcowe słoneczko za bardzo od śniegu się odbija i razi w oczęta.

to było pierwsze chodzienie po śniegu więc było przerazająco miękko pod nogami :lol:

Posted

o masz przybysze z mat planety , to był mój ulubiony program ... Pi i Sigma dwa matematyczne znaki lalaal , nie pamiętam już dokładnie jak to leciało , ale fajowe było.