dbsst Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Doginka napisał(a):Ja może nie o Waszce miałam sen, ale też o sraniu:diabloti: Śniło mi się, że Gordon robi większą kupę niż on sam:crazyeye: A jak się kupa śni, to pieniążki się dostaje:multi: a dużo tej kasy za taki goowniany sen ha ha jak duża była twoja kupa znaczy twojego psa bo Waszki luny całkiem pokaźna malawaszka napisał(a): hahaha zmień lekrza :evil_lol: ha ha to chyba nie lekarz tylko ta moja super gra mnie wykańcza gra pt" jesc pamp - jesc pamp" i tak w koło ha ha Quote
Maga100 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='dbsst']Waszko czemu mi się śniłaś i czemu śniło mi się że pisali o tobie na o2.pl i czemu w pudelku pisali Waszka pomagająca bezdomnym zwierzętom odbywała podróż samolotem ze swoim psem Luną? Podróż dla ciebie pechowa bo Luneta się zesrała w samolocie i o tym była dalsza część tekstu............. ja chyba świruje wyjdź na powietrze :shake: albo chociaż okno otwórz :shake: [quote name='dbsst'] ha ha to chyba nie lekarz tylko ta moja super gra mnie wykańcza gra pt" jesc pamp - jesc pamp" i tak w koło ha ha i nieskończona ilość żyć bez szans na odpoczynek (wieczny) :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 dbsst napisał(a):a dużo tej kasy za taki goowniany sen ha ha jak duża była twoja kupa znaczy twojego psa bo Waszki luny całkiem pokaźna ... Duża kupa - duża kasa:lol: I napisałam, ze była większa niż sam Gordon:diabloti: Quote
malawaszka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 ................................... Quote
malawaszka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 moja kochana lux torpeda :lol: Quote
Hanna R. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 malawaszka napisał(a):si :grins: buuahahaha znaczy lektura si podobała :roflt: :roflt: Monika, daj linka do lektury . Chwilowo w pracy nie mam pracy :cool1: Nie umiem poruszać się po tej nowej DG .:shake: Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Maga100'] i nieskończona ilość żyć bez szans na odpoczynek (wieczny) :evil_lol: dobrze, ze nie wietrzny i dlaczego mi wiatr w głowie :roll: [quote name='Doginka']Duża kupa - duża kasa:lol: I napisałam, ze była większa niż sam Gordon:diabloti: ale ile wieksza od Gordona :evil_lol: cześć Waszko dziś mi sie nie śniłaś :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 ............................... Quote
malawaszka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Hanna R. napisał(a):Monika, daj linka do lektury . Chwilowo w pracy nie mam pracy :cool1: Nie umiem poruszać się po tej nowej DG .:shake: masz na pw :lol: dbsst napisał(a): cześć Waszko dziś mi sie nie śniłaś :diabloti: :cry: ale why why why :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='malawaszka'] jest rożnica w jakości? to na górze jest bardziej przesycone kolorem wyraźniejsze brązy i ciemniejszy śnieg - przez co bardziej wyraźny w szczegółach, nie wiem jak się ten kolor nazywa jakas magenta czy coś czy mam rację :] Quote
Maga100 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 a pokaż zdjecia pokoi, w których będziemy mieszkać latem :p Quote
Hanna R. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hahahahahahaha Monika , ty jednak nie masz wrażliwego serca ! Gdybyś miała, nie dałabyś mi tego linka ! Hahahahaha :roflt::roflt::roflt: Quote
Vectra Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hanna R. napisał(a):Hahahahahahaha Monika , ty jednak nie masz wrażliwego serca ! Gdybyś miała, nie dałabyś mi tego linka ! Hahahahaha :roflt::roflt::roflt: Się nie śmiej z czyjegoś nieszczęścia :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Vectra napisał(a):Się nie śmiej z czyjegoś nieszczęścia :evil_lol: Ty zajmij się swoim młodym życiem i nauką w spokoju. Nie wtrącaj się do dziwnych spraw dorosłych.:diabloti: Quote
Vectra Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hanna R. napisał(a):Ty zajmij się swoim młodym życiem i nauką w spokoju. Nie wtrącaj się do dziwnych spraw dorosłych.:diabloti: Jako darczyńca , specjalista - mam prawo :diabloti: w końcu mam psa z dogomani , mam więc i prawo głosu HA PS czemu Twoje gg mi nie odpowiada ? Quote
malawaszka Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 dbsst napisał(a):to na górze jest bardziej przesycone kolorem wyraźniejsze brązy i ciemniejszy śnieg - przez co bardziej wyraźny w szczegółach, nie wiem jak się ten kolor nazywa jakas magenta czy coś czy mam rację :] ooo serio tak widzisz? a dla mnie to dolne jest wyraźniejsze i ono jest bliższe oryginałowi - górne zmienił imageshack :roll: Maga100 napisał(a):a pokaż zdjecia pokoi, w których będziemy mieszkać latem :p nie :grins: Hanna R. napisał(a):Hahahahahahaha Monika , ty jednak nie masz wrażliwego serca ! Gdybyś miała, nie dałabyś mi tego linka ! Hahahahaha :roflt::roflt::roflt: do usług :grins: Vectra napisał(a):Się nie śmiej z czyjegoś nieszczęścia :evil_lol: z chorych ludzi nie wolno się naśmiewać!!!! :nono: mamy - 22 stopnie na dworze - matko jak żyję takiej zimy nie pamiętam - w mieście takiej nie ma :lol: Quote
Doginka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 malawaszka napisał(a):...mamy - 22 stopnie na dworze - matko jak żyję takiej zimy nie pamiętam - w mieście takiej nie ma :lol: W mieście też jest taka;-) malawaszka napisał(a):dupa dupa dupa :angryy: Oooo, coś panienkę rozzłościło:evil_lol: Quote
dbsst Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 malawaszka napisał(a):ooo serio tak widzisz? a dla mnie to dolne jest wyraźniejsze i ono jest bliższe oryginałowi - górne zmienił imageshack :roll: widać że pierwsze jest "grzebane" heloł moja Waszko Mała czy zaproszenie aktualne hahahahahhaha Quote
Maga100 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='dbsst'] heloł moja Waszko Mała czy zaproszenie aktualne hahahahahhaha właśnie, Waszeniu? Bo my wczoraj znów układałyśmy plan gry, jeszcze nie mamy tylko daty ustalonej, no i nie podoba mi się, ze tych pokoi nie chcesz pokazać :shake: Podstęp wietrzę :shake: Quote
Alicja Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Maga100 napisał(a):a pokaż zdjecia pokoi, w których będziemy mieszkać latem :p :roflt::roflt: Quote
malawaszka Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='dbsst']widać że pierwsze jest "grzebane" heloł moja Waszko Mała czy zaproszenie aktualne hahahahahhaha grzebał imageshack dziad jeden!!! tak!!! hahahahaha :grins: [quote name='Maga100']właśnie, Waszeniu? Bo my wczoraj znów układałyśmy plan gry, jeszcze nie mamy tylko daty ustalonej, no i nie podoba mi się, ze tych pokoi nie chcesz pokazać :shake: Podstęp wietrzę :shake: warunki byłyby lepsze jakbyście z przyjazdem się zmieściły w którymś z pierwszych dwóch tyg sierpnia - wtedy mojej siostry nie będzie z rodzinką więc byłby większy komfort ekhem lokalowy :evil_lol: a do mnie własnie jedzie mały sznupinek z Łodzi, mały śmierdziuszek, wystraszony skrabik, będziemy tulić, kochac, głaskać i szukać domku :kciuki: Quote
Alicja Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='malawaszka']grzebał imageshack dziad jeden!!! świń jeden ten grzebacz :diabloti: tak!!! hahahahaha :grins: warunki byłyby lepsze jakbyście z przyjazdem się zmieściły w którymś z pierwszych dwóch tyg sierpnia - wtedy mojej siostry nie będzie z rodzinką więc byłby większy komfort ekhem lokalowy :evil_lol: a do mnie własnie jedzie mały sznupinek z Łodzi, mały śmierdziuszek, wystraszony skrabik, będziemy tulić, kochac, głaskać i szukać domku :kciuki: oooo Tyśkowa do Ciebie jedzie z piesem ;) Quote
Doginka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 malawaszka napisał(a):... a do mnie własnie jedzie mały sznupinek z Łodzi, mały śmierdziuszek, wystraszony skrabik, będziemy tulić, kochac, głaskać i szukać domku :kciuki: Oooooooo, kolejna bida do pokochania przez Waszkę:loveu: Już jestem ciekawa;-) Quote
Recommended Posts