Maga100 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 [quote name='malawaszka']nie mam zrogowaciałych piętów tak samo jak nie mam tostera :obrazic: każda prawdziwa wiejska kobieta ma :diabloti: prócz mnie, bo ja biegam boso po rżysku :evil_lol: [quote name='malawaszka'] a co zrobiłby tadzik jakbyś nie trafiła??? TO SAMO hahahaha już Ci współczuję - Oliwia taka jest - obcinanie pazurów to był do niedawna HORROR!!!! ja musiałam trzymać niemal na niej leząc, a moja siostra obcinała - minęło jakieś 4 miesiące temu - samo - Oliwia ma prawie 5 lat :roflt: oj biedna Ty biedna powedz, ze tylko specjalnie chcesz mnie załamać po złośliwości swej wrodzonej :mdleje: Ja wierzę, że jak Tadzik zrobi się bardziej rozumny, to mu wytłumaczę i on będzie grzecznie wystawiał stópkę do obcięcia (pazurów, nie stópki). Bo teraz to jakiś horror :shake: A. też musiał go trzymac z całych sił swoich :shake: A co dziwne, z paznokciami u rak problemu nie ma, siedzi mi na kolanach i grzecznie czeka aż skończę..... Quote
anetta Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 W końcu mi sie udało wejść w odpowiedź. Dogo się wiesza :mad: Widziałam zime na wsi. Piękna :loveu: Koty takie duże że już ich nie odróżniam :eviltong: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [quote name='Maga100'] powedz, ze tylko specjalnie chcesz mnie załamać po złośliwości swej wrodzonej :mdleje: Ja wierzę, że jak Tadzik zrobi się bardziej rozumny, to mu wytłumaczę i on będzie grzecznie wystawiał stópkę do obcięcia (pazurów, nie stópki). Bo teraz to jakiś horror :shake: A. też musiał go trzymac z całych sił swoich :shake: A co dziwne, z paznokciami u rak problemu nie ma, siedzi mi na kolanach i grzecznie czeka aż skończę..... ooo to masz o 50% lepiej hahaha - pocieszyłam Cię??? bo Oliwia ani u rąk ani u nóg nie dawała :shock: a tłumaczenie taaakkk - było - namawianie, kombinowanie - no to ciocia ci obetnie - dobrze, ale tylko ciocia - więc idziemy do pokoju a tam co? wrzask i to samo - obiecanki cacanki i tyle z tłumaczenia i obojętne czy tłumaczone było godzinę czy 10 minut - ZGROZA!!!! Quote
dbsst Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 malawaszka napisał(a):a od kiedy kochana Madziu piekarniki wypluwają grzanki?????? :evil_lol: to nie wypluwa? wpadłam na grzaneczkę "chwilunia" mniam mniam Czy wszystkim dzieciom rosną paznokcie??? Quote
AMIGA Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Możemy nadawać bezkarnie na malawaszkę, bo ona znów bez prądu :evil_lol: i nie może nas przywołać do porządku :multi: Quote
Maga100 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='malawaszka']ooo to masz o 50% lepiej hahaha - pocieszyłam Cię??? niech będzie, ze jestem pocieszona :roll: [quote name='dbsst'] Czy wszystkim dzieciom rosną paznokcie??? nie, droga Dominiko, twojemu mojemu Janowi rosnąć nie będą :diabloti: Przypomnij sobie jak obcinałyśmy u ciebie paznokcie Tadeuszowi :evil_lol: A wierz, ze była to wersja light biorąc pod uwagę co dzieje się teraz :placz: [quote name='AMIGA']Możemy nadawać bezkarnie na malawaszkę, bo ona znów bez prądu hahah, uroki mieszkania na zadupiu :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 włączyli :mdleje: prądu nie było od 11 jakoś po prostu bosko... ale na szczęscie niz zdążyło się nawet zacząć robić zimno w domu :lol: więc mamy pozytywny wynik testu na dobrze zrobione ocieplenie :evil_lol: a ja znowu chora - ogólnie chorują wszystkie dzieci w domu - ja, Oliwia i Iga :shock: wszystkie trzy zasmarkane :shake: brrrrrrrrrr ide spać... Quote
Hanna R. Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 malawaszka napisał(a):więc mamy pozytywny wynik testu :evil_lol: . O Jezu ! Nieeeeeee !!!!!!!!! Quote
Hanna R. Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 malawaszka napisał(a):więc mamy pozytywny wynik testu :evil_lol: . O Jezu ! Nieeeeeee :eek2: Quote
malawaszka Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 hahahha no tak - moje zwoje mózgowe są dziś przegrzane bo chora Oliwia cały dzien kochała tylko ciocię i była jak cień mój więc niewyłapałam tegoż jakże niefortunnego w obecnej sytuacji na dogomanii zwrotu :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Hanna R.']O Jezu ! Nieeeeeee :eek2: haha. Podobno brak prądu i sroga zima sprzyja............... :grins: Quote
malawaszka Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [quote name='Maga100']haha. Podobno brak prądu i sroga zima sprzyja............... :grins: ale zasmarkany nos i charczące gardło to skuteczny środek antykoncepcyjny :roflt: Quote
Hanna R. Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Maga100']haha. Podobno brak prądu i sroga zima sprzyja............... :grins: Prawda,prawda - ale jak się zaklinała, że nie ona ..a ! prawdomówność ... Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='malawaszka']ale zasmarkany nos i charczące gardło to skuteczny środek antykoncepcyjny :roflt: eeeeee , że niby jak :roll: .....to teraz TO się inaczej robi :hmmmm: Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 czasy się zmieniają :roflt: huhuhaaaa nasza zima złaaaa Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 ..................................... Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 masz prywatne światłowody ;) http://img651.imageshack.us/img651/4156/dsc0024s.jpg :cool2: Quote
ariss Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 http://1.1.1.1/bmi/img7.imageshack.us/img7/1817/dsc0064qt.jpg błahahah...co to jest...hhahahaha Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 pychotka.... a potem kaszelek.... :roll: Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 mój aparat za latającymi psami nie ma szans nadązyć :cry: Quote
ariss Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 zamieniłaś Lune na zająca!!!!hahahha a ostatnia latająca fota super!!!!moment!!!! Quote
Hanna R. Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ale Luna ma możliwości :crazyeye: Gezesław zanim wyjdzie już zawraca :roll: Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 ariss napisał(a):zamieniłaś Lune na zająca!!!!hahahha a ostatnia latająca fota super!!!!moment!!!! mam lepsze, ale po kolei :lol: Hanna R. napisał(a):Ale Luna ma możliwości :crazyeye: Gezesław zanim wyjdzie już zawraca :roll: haha tak mają koty teraz :evil_lol: i Pepa - gdyby nie lęk separacyjny to też by wolała nie iść :roll: Quote
Recommended Posts