Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']nie mam zrogowaciałych piętów tak samo jak nie mam tostera :obrazic:

każda prawdziwa wiejska kobieta ma :diabloti:
prócz mnie, bo ja biegam boso po rżysku :evil_lol:

[quote name='malawaszka']
a co zrobiłby tadzik jakbyś nie trafiła??? TO SAMO hahahaha już Ci współczuję - Oliwia taka jest - obcinanie pazurów to był do niedawna HORROR!!!! ja musiałam trzymać niemal na niej leząc, a moja siostra obcinała - minęło jakieś 4 miesiące temu - samo - Oliwia ma prawie 5 lat :roflt: oj biedna Ty biedna

powedz, ze tylko specjalnie chcesz mnie załamać po złośliwości swej wrodzonej :mdleje:
Ja wierzę, że jak Tadzik zrobi się bardziej rozumny, to mu wytłumaczę i on będzie grzecznie wystawiał stópkę do obcięcia (pazurów, nie stópki).
Bo teraz to jakiś horror :shake: A. też musiał go trzymac z całych sił swoich :shake:
A co dziwne, z paznokciami u rak problemu nie ma, siedzi mi na kolanach i grzecznie czeka aż skończę.....

Posted

W końcu mi sie udało wejść w odpowiedź. Dogo się wiesza :mad:

Widziałam zime na wsi. Piękna :loveu:

Koty takie duże że już ich nie odróżniam :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']
powedz, ze tylko specjalnie chcesz mnie załamać po złośliwości swej wrodzonej :mdleje:
Ja wierzę, że jak Tadzik zrobi się bardziej rozumny, to mu wytłumaczę i on będzie grzecznie wystawiał stópkę do obcięcia (pazurów, nie stópki).
Bo teraz to jakiś horror :shake: A. też musiał go trzymac z całych sił swoich :shake:
A co dziwne, z paznokciami u rak problemu nie ma, siedzi mi na kolanach i grzecznie czeka aż skończę.....

ooo to masz o 50% lepiej hahaha - pocieszyłam Cię??? bo Oliwia ani u rąk ani u nóg nie dawała :shock: a tłumaczenie taaakkk - było - namawianie, kombinowanie - no to ciocia ci obetnie - dobrze, ale tylko ciocia - więc idziemy do pokoju a tam co? wrzask i to samo - obiecanki cacanki i tyle z tłumaczenia i obojętne czy tłumaczone było godzinę czy 10 minut - ZGROZA!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
a od kiedy kochana Madziu piekarniki wypluwają grzanki?????? :evil_lol:

to nie wypluwa?
wpadłam na grzaneczkę "chwilunia" mniam mniam

Czy wszystkim dzieciom rosną paznokcie???

Posted

[quote name='malawaszka']ooo to masz o 50% lepiej hahaha - pocieszyłam Cię???

niech będzie, ze jestem pocieszona :roll:

[quote name='dbsst']
Czy wszystkim dzieciom rosną paznokcie???

nie, droga Dominiko, twojemu mojemu Janowi rosnąć nie będą :diabloti:
Przypomnij sobie jak obcinałyśmy u ciebie paznokcie Tadeuszowi :evil_lol: A wierz, ze była to wersja light biorąc pod uwagę co dzieje się teraz :placz:

[quote name='AMIGA']Możemy nadawać bezkarnie na malawaszkę, bo ona znów bez prądu

hahah, uroki mieszkania na zadupiu :evil_lol::evil_lol:

Posted

włączyli :mdleje: prądu nie było od 11 jakoś po prostu bosko... ale na szczęscie niz zdążyło się nawet zacząć robić zimno w domu :lol: więc mamy pozytywny wynik testu na dobrze zrobione ocieplenie :evil_lol:

a ja znowu chora - ogólnie chorują wszystkie dzieci w domu - ja, Oliwia i Iga :shock: wszystkie trzy zasmarkane :shake: brrrrrrrrrr ide spać...

Posted

hahahha no tak - moje zwoje mózgowe są dziś przegrzane bo chora Oliwia cały dzien kochała tylko ciocię i była jak cień mój więc niewyłapałam tegoż jakże niefortunnego w obecnej sytuacji na dogomanii zwrotu :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ale zasmarkany nos i charczące gardło to skuteczny środek antykoncepcyjny :roflt:

eeeeee , że niby jak :roll: .....to teraz TO się inaczej robi :hmmmm:

Posted

ariss napisał(a):
zamieniłaś Lune na zająca!!!!hahahha

a ostatnia latająca fota super!!!!moment!!!!

mam lepsze, ale po kolei :lol:

Hanna R. napisał(a):
Ale Luna ma możliwości :crazyeye: Gezesław zanim wyjdzie już zawraca :roll:

haha tak mają koty teraz :evil_lol: i Pepa - gdyby nie lęk separacyjny to też by wolała nie iść :roll: