dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 malawaszka napisał(a):Najlepszego sylwestra miała Luna :lol: u nas byli goście i szalała Oliwia z 9 letnią koleżanką :shock: więc Luna się wyniosła do mamy i tam urzędowała - co sobie mama postawiła na stole i odeszła to Luna jej zjadła :roflt: i tak pojadła (Luna, a mama nie pojadła): sernika, ciasta z orzechami, nadziewane jajko, koreczek śledziowy, karpia ogryzła i ości zostawiła :shock: a jakby tego było mało to moja mama zrobiła sobie grzane piwko i jak się schylała żeby zebrać ości które zostawiła Luna to sobie to piwo wylała zadkiem :roflt: hahaha i w tym momencie już Luna musiała wrócić do domu do nas :evil_lol: tak to wzruszające super :diabloti: Waszko przepędź te marudy bigosy i Ale i Vectry bo ci galerie zaśmiecają :loveu: Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 dbsst napisał(a):tak to wzruszające super :diabloti: pffff :obrazic: wiem wiem, że jakbym napisała trzy strony o tym jak to Oliwia się bawiła i ile razy Iga się budziła w nocy to by Was bardziej zainteresowało ale NIE NIE NIE będę pisała tak w moim blożku psiowym :diabloti: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']tak to wzruszające super :diabloti: Waszko przepędź te marudy bigosy i Ale i Vectry bo ci galerie zaśmiecają :loveu: no wiesz co .... :obrazic: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 malawaszka napisał(a):pffff :obrazic: wiem wiem, że jakbym napisała trzy strony o tym jak to Oliwia się bawiła i ile razy Iga się budziła w nocy to by Was bardziej zainteresowało ale NIE NIE NIE będę pisała tak w moim blożku psiowym :diabloti: :niewiem::niewiem::niewiem: zupełnie nie wiem czemu skoro już tylko istnieją dziecioblożki na dogoforum :diabloti: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja'] no wiesz co .... :obrazic: panie kierowniku my już wszystkie sklepy mamy poobrażane :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']panie kierowniku my już wszystkie sklepy mamy poobrażane :evil_lol: :roflt: [FONT=Arial]Przepraszam bardzo, ale to my decydujemy kto będzie wisiał na tej naszej gablocie. ...:diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja']:roflt: [FONT=Arial]Przepraszam bardzo, ale to my decydujemy kto będzie wisiał na tej naszej gablocie. ...:diabloti::evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyjdzie Magda i znowu nie zrozumie :shake: dlaczego TZ mówi, że powinnam się zatrudnić na jakiejś linii typu hot line albo audiotele - podobno dużó mówie nie wiem o co kaman :diabloti: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyjdzie Magda i znowu nie zrozumie :shake: dlaczego TZ mówi, że powinnam się zatrudnić na jakiejś linii typu hot line albo audiotele - podobno dużó mówie nie wiem o co kaman :diabloti: biedna Maga :diabloti: :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Alicja'] biedna Maga :diabloti: :evil_lol: biedna ja :roll: Quote
Alicja Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='dbsst']biedna ja :roll: no i mamy łańcuszek nieszczęść :diabloti::evil_lol: Quote
bigos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ej a Ty debe paskudny podżegaczu nie będziesz rozporządzać w Waszkowej galerii:diabloti: ani myślę stad zmiatać:diabloti: Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 zobaczcie zobaccie kto jest w gazecie wyborczej katowickieji co najwazniejsze adres strony adopcyjnej też jest:bigcool: to Pan Marcysiowy napisał :oops: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=92db9083d5762d73 Quote
eria Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Widziałam już na e-sznaucerach !!!!! Jesteś WIELKA Wasiu !!! Quote
Vectra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 no wow SUPER !!! teraz będziesz gwiazda ;) mamy mówić Pani Mała Waszka ? :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 eria napisał(a):Widziałam już na e-sznaucerach !!!!! Jesteś WIELKA Wasiu !!! noo wiem, że jestem wielka - na szczęście zdjątko wybrali w miare że tego nei widać :lol: no i nikt mi nie doniósł, ze na e-sznaucach to jest a ja dopiero teraz znalazłam :lol: Vectra napisał(a):no wow SUPER !!! teraz będziesz gwiazda ;) mamy mówić Pani Mała Waszka ? :diabloti: tak i kłaniać się w pas :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 będziesz miała tu zaraz tlumy wielbicieli :evil_lol: ale może dzięki temu więcej sznupeczków znajdzie dom , bo rekomendacje masz znakomitą i tego ci życzę najbardziej :kciuki: Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Vectra napisał(a): ale może dzięki temu więcej sznupeczków znajdzie dom , bo rekomendacje masz znakomitą i tego ci życzę najbardziej :kciuki: no własnie tylko dlatego sie zgodziłam na tę szopkę :lol: mam nadzieję, że coś to da i szkoda, że nie mam na stronie licznika odwiedzin bo ciekawe czy zajrzało więcej osób :roll: Quote
zerduszko Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 malawaszka napisał(a):no własnie tylko dlatego sie zgodziłam na tę szopkę :lol: Tiiiiiia... nie kokietuj, teraz pewnie czekasz na tłumy fanów i tony lisów ;) Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='Vectra']http://stat.4u.pl/index.html ja nie umiem tego dać na stronę :oops: [quote name='zerduszko']Tiiiiiia... nie kokietuj, teraz pewnie czekasz na tłumy fanów i tony lisów ;) haha tak, a najlepiej na miliony na koncie żeby było za co sznupy brać ze schronów Quote
lolka75 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 moge prosic o autograf:oops::loveu::oops::loveu: Quote
Vectra Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 musisz się tam zarejestrować , podać dane strony i dostaniesz kod html który wkleisz do kodu Twojej strony w pliku index.html .. i już - tam jest instrukcja ;) Quote
lolka75 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 a tak na serio to az mi sie swieczki w okach pokazaly.... Wasia jestes wielka... nie fizycznie Quote
Hanna R. Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='malawaszka']zobaczcie zobaccie kto jest w gazecie wyborczej katowickieji co najwazniejsze adres strony adopcyjnej też jest:bigcool: to Pan Marcysiowy napisał :oops: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=92db9083d5762d73 Hohohoho ! :klacz: Quote
Recommended Posts