dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):hahahahah Zaraz debe wbije kolejne szpile hahaha nie będe nic wbijać podziwiam panów z king size schylających sie po mydło i jakoś tak........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a):nie będe nic wbijać podziwiam panów z king size schylających sie po mydło i jakoś tak........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: te doopinki jakieś takie:):) Quote
zerduszko Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Waszka zachodź w ta ciążę dla świętego spokoju, przeca tego się czytać nie da :P Quote
Maga100 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [ Cola napisał(a):...ale jakbyś była w ciąży :cool3: to te graty by znikły po pierwszej wzmiance :diabloti: ee tam, A. się mnie w ogóle nie bał, jak byłam w tym stanie przepięknym, wcale nie skakał koło mnie jak nie wiem co, bo wiedział, że i tak go nie dogonię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Maga100 napisał(a):ee tam, A. się mnie w ogóle nie bał, jak byłam w tym stanie przepięknym, wcale nie skakał koło mnie jak nie wiem co, bo wiedział, że i tak go nie dogonię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tu jest pies pogrzebany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jestem jeszcze baaaaardzo ruchawa :cooldevi: herbaty nie zdążysz zrobić ani tym bardziej wypić :diabloti: w skarpetkach z chałupy co najwyżej zdążysz wyskoczyć :diabloti::evil_lol: ....aaaaaaaaa....no bym zapomniała na śmierć...że trzeba mieć zjednanych teściów :cool3: którzy staną za tobą a nie za synkiem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 zerduszko napisał(a):Waszka zachodź w ta ciążę dla świętego spokoju, przeca tego się czytać nie da :P co to to nie :nono: Quote
Olcia Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 malawaszka napisał(a):co to to nie :nono: Wasiu tylko prosze nie bierz podwójnie tabletek ani gumek dwóch na raz:):) i nie zapieraj się tak już nawet TZ debe do pomocy się znalazł:) Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 zerduszko napisał(a):Waszka zachodź w ta ciążę dla świętego spokoju, przeca tego się czytać nie da :P prawda siedzą te baby i piszą takie dyrdymały i z takiej miłej galerii zrobiły niedoszła porodówe Waszka bierz się w garść i do sypialni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 SPOKÓJ TU!!! To ja: Strażnik prawości i ładu ogólnego hahah Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ja jestem klucznikiem i od dziś trzymam klucz do sypialni Państwa Waszków hahahah Quote
Cola Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):ja jestem klucznikiem i od dziś trzymam klucz do sypialni Państwa Waszków hahahah ...i jak pójdą do tej sypialni, to już ich nie wypuścisz dopóki nie zobaczysz pozytywnego testu?? :evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):ja jestem klucznikiem i od dziś trzymam klucz do sypialni Państwa Waszków hahahah dasz popatrzeć przez dziurkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):a dasz piątaka? hahah biznes łumen poczekaj zapytam Tz czy mi da hahahhaa Quote
bigos Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 ale z Ciebie cfaniak hahah a biznesik się kręci <zaciera łapki>:evil_lol: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 bigos napisał(a):ale z Ciebie cfaniak hahah a biznesik się kręci <zaciera łapki>:evil_lol: TZ powiedział, że dziś mi już nie da ale jutro dostane dychacza to starczy mi na oczko i na lizaka :multi::multi::multi: Słodkich snów Waszko nieletnia :loveu: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 biore się w garść i idę... na spacer :mdleje: a sypialnie nie mam jeszcze :lol: więc nic z tego moje drogie :lol: dobranoc :hand: Quote
Maga100 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 dbsst napisał(a):dasz popatrzeć przez dziurkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przestań pisać bezeceństwa :diabloti: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 malawaszka napisał(a):biore się w garść i idę... na spacer :mdleje: a sypialnie nie mam jeszcze :lol: więc nic z tego moje drogie :lol: dobranoc :hand: nie masz kuchni nie masz bramy nie masz sypialni HALO to co masz :roll: Maga100 napisał(a):przestań pisać bezeceństwa :diabloti: ja się zwierzam piszę o moich niespełnionych marzeniach :roll::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):nie masz kuchni nie masz bramy nie masz sypialni HALO to co masz :roll: aktualnie posiadam wielki ból głowy :roll: Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 malawaszka napisał(a):aktualnie posiadam wielki ból głowy :roll: czyli, że nie będzie cieci czy, że dzieciotopór walił po głowie :cool1: Państwo Waszkowie takich t o ja was nie znałam - prowadzicie jakies kursy :cool3: Quote
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 malawaszka napisał(a):aktualnie posiadam wielki ból głowy :roll: a czemuż to ? Quote
dbsst Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Vectra napisał(a):a czemuż to ? ja obstawiam igraszki o jakich nam sie nie śniło - ale ja jestem monotematyczna może dlatego, że jestem cholernie nie wyżyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dbsst napisał(a):ja obstawiam igraszki o jakich nam sie nie śniło - ale ja jestem monotematyczna może dlatego, że jestem cholernie nie wyżyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ladacznica :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 maUpy!!!! boli mnie nie wiem czemu - nie było igraszek :lol: i nic mnie po głowie nie waliło :roll: jade do sklepu zaraz - nie wiem czy dojade, może to jest powód mojego bólu głowy - świadomosć, że znowu muszę między ludzi :shock: Quote
Recommended Posts