Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bigos napisał(a):
hahahahah

Zaraz debe wbije kolejne szpile hahaha

nie będe nic wbijać podziwiam panów z king size schylających sie po mydło i jakoś tak........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
nie będe nic wbijać podziwiam panów z king size schylających sie po mydło i jakoś tak........................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

te doopinki jakieś takie:):)

Posted

[

Cola napisał(a):
...ale jakbyś była w ciąży :cool3: to te graty by znikły po pierwszej wzmiance :diabloti:

ee tam, A. się mnie w ogóle nie bał, jak byłam w tym stanie przepięknym, wcale nie skakał koło mnie jak nie wiem co, bo wiedział, że i tak go nie dogonię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
ee tam, A. się mnie w ogóle nie bał, jak byłam w tym stanie przepięknym, wcale nie skakał koło mnie jak nie wiem co, bo wiedział, że i tak go nie dogonię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i tu jest pies pogrzebany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja jestem jeszcze baaaaardzo ruchawa :cooldevi: herbaty nie zdążysz zrobić ani tym bardziej wypić :diabloti: w skarpetkach z chałupy co najwyżej zdążysz wyskoczyć :diabloti::evil_lol:
....aaaaaaaaa....no bym zapomniała na śmierć...że trzeba mieć zjednanych teściów :cool3: którzy staną za tobą a nie za synkiem :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
co to to nie :nono:

Wasiu tylko prosze nie bierz podwójnie tabletek ani gumek dwóch na raz:):) i nie zapieraj się tak już nawet TZ debe do pomocy się znalazł:)

Posted

zerduszko napisał(a):
Waszka zachodź w ta ciążę dla świętego spokoju, przeca tego się czytać nie da :P

prawda siedzą te baby i piszą takie dyrdymały i z takiej miłej galerii zrobiły niedoszła porodówe
Waszka bierz się w garść i do sypialni :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
ja jestem klucznikiem i od dziś trzymam klucz do sypialni Państwa Waszków hahahah

...i jak pójdą do tej sypialni, to już ich nie wypuścisz dopóki nie zobaczysz pozytywnego testu?? :evil_lol::evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
ja jestem klucznikiem i od dziś trzymam klucz do sypialni Państwa Waszków hahahah

dasz popatrzeć przez dziurkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
ale z Ciebie cfaniak hahah a biznesik się kręci <zaciera łapki>:evil_lol:

TZ powiedział, że dziś mi już nie da ale jutro dostane dychacza to starczy mi na oczko i na lizaka :multi::multi::multi:

Słodkich snów Waszko nieletnia :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
biore się w garść i idę... na spacer :mdleje: a sypialnie nie mam jeszcze :lol: więc nic z tego moje drogie :lol:

dobranoc :hand:

nie masz kuchni
nie masz bramy
nie masz sypialni
HALO to co masz :roll:
Maga100 napisał(a):
przestań pisać bezeceństwa :diabloti:

ja się zwierzam piszę o moich niespełnionych marzeniach :roll::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
aktualnie posiadam wielki ból głowy :roll:

czyli, że nie będzie cieci czy, że dzieciotopór walił po głowie :cool1:
Państwo Waszkowie takich t o ja was nie znałam - prowadzicie jakies kursy :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
a czemuż to ?

ja obstawiam igraszki o jakich nam sie nie śniło - ale ja jestem monotematyczna może dlatego, że jestem cholernie nie wyżyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
ja obstawiam igraszki o jakich nam sie nie śniło - ale ja jestem monotematyczna może dlatego, że jestem cholernie nie wyżyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ladacznica :diabloti:

Posted

maUpy!!!! boli mnie nie wiem czemu - nie było igraszek :lol: i nic mnie po głowie nie waliło :roll: jade do sklepu zaraz - nie wiem czy dojade, może to jest powód mojego bólu głowy - świadomosć, że znowu muszę między ludzi :shock: