Doginka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='malawaszka']...że jest w stanie uwierzyć we wszystko co ja wymyślę i czego się będę bała i będzie panikował również - chyba :evil_lol: (chyba dotyczy tylko części o panikowaniu, a nie o kochaniu:megagrin: ) No i się uśmiałam jak goopia:megagrin::megagrin::megagrin: Taką karmą to nie pogardzi żaden pies, nawet Franio Vectry by schrupał zawartość tego opakowania:diabloti::evil_lol: http://img192.imageshack.us/img192/4789/dsc0029z.jpg Quote
Vectra Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Doginka'] Taką karmą to nie pogardzi żaden pies, nawet Franio Vectry by schrupał zawartość tego opakowania:diabloti::evil_lol: http://img192.imageshack.us/img192/4789/dsc0029z.jpg niestety muszę Cię rozczarować ... acany do ryja nie chciał wziąć , a kota to on co najwyżej obsikać lubi :diabloti: Quote
Doginka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Vectra napisał(a):niestety muszę Cię rozczarować ... acany do ryja nie chciał wziąć , a kota to on co najwyżej obsikać lubi :diabloti: Myslałam o kocie a nie o acanie:diabloti: No fakt, Panicz to Panicz:evil_lol: Koty tylko sikiem prostym lub łamanym:evil_lol: Quote
Vectra Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Doginka napisał(a):Myslałam o kocie a nie o acanie:diabloti: No fakt, Panicz to Panicz:evil_lol: Koty tylko sikiem prostym lub łamanym:evil_lol: kot był mniej zachwycony , bo on był czyścioszek , a taki samczy sik - tu panuje Franciszek - nie pachnie fiołkami :diabloti: ani kocimiętką :cooldevi: Quote
bigos Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Gdzie nie wejdziesz pogaduchy o dzieciach:mad: Zaczynam się o siebie martwić! Gdzie nie spojrzę dzieci:diabloti: a i białe myszki widywałam:diabloti: Źle ze mną:diabloti: A żałowałyście mi wypoczynku Quote
weszka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Jakże miły seksualny nastrój tu panuje :D Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 witam się zupełnie surowo bez emocji: cześć Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 bigos napisał(a):zawiało chłodem :] brr zima jest musi wiać chłodem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wasiu zagramy w coś :eviltong::diabloti: Quote
Doginka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Moje życzenia dla Was Kliknij Tu też kliknij Quote
malawaszka Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dziękuję za życzenia i również życzę wesołych świąt! bez kartki bo nie umiem zrobić :lol: pada deszcz, jest obrzydliwie mokro i obudziłam się z bólem głowy dziś wrrrrrr do d... takie święta... chyba koniec cieczki - to tyle radosnych wieści :lol: Quote
Doginka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Oooooo, wśród bólu głowy radosna wiadomość o końcu cieczki:p Jakoś przeżyjesz:loveu:;) Quote
malawaszka Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 MASAKRA... mam deja vu - po poprzedniej cieczce przywlokłam na chwilę CTRa Maxa do domu... zgadnijcie kogo mam teraz pod drzwiami... coś w typie CTRa, zakochał się i tu koczuje, chciałam go odprowadzić do domu bo wiem gdzie mieszka biedak zaniedbany (właściciele w super nowym domu oczywiście...) ale przeszła mi ta ochota jak zaczął na mnie skakać od tyłu... potem poszedł więc myślałam, że mogę wyjść na spacer wreszcie i poszłam na łąkę, a tu patrzę leci tropem :mdleje: no to ja Pepe na ręce i w nogi do domu inną drogą, a ten za tropem - myślałam że ducha wyzionę... będę miała zakwasy w rękach, nogach i wszędzie chyba, mam dość świąt :mdleje: szkoda mi tego psa jak cholera bo fajny tylko mózg mu sie zlasował przez te cieczkowe zapachy :( Quote
malawaszka Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 aha no i zapomniałabym się pochwalic - wreszcie do końca odgruzowałam Luncika - golasek teraz taki malutki się zrobił :lol: ale to było ostatnie skubanie - ona tego nie lubi kurcze i potem się mnie boi bidna - w ogóle to zastanawiam sie czy nie kupić DAPa - może to by temu czubkowi pozwoliło troche wyluzować.... Quote
zerduszko Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Sobie też kup dapa :P Ja od dziś zaczynam podawać wyluzowywacza mojej, zobaczymy czy sie zrobi milsza :D Quote
malawaszka Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 zerduszko napisał(a):Sobie też kup dapa :P Ja od dziś zaczynam podawać wyluzowywacza mojej, zobaczymy czy sie zrobi milsza :D a co będziesz podawac? krople bacha? Quote
zerduszko Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Kal Aid. Mam nadzieję, ze się sprawdzi. Quote
Alicja Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):i jak tam Waszko po pasterce :cool3: tak śpiewała ze u mnie był słychać Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Alicja napisał(a):tak śpiewała ze u mnie był słychać a to to wycie to była Waszka ja myślałam, że to wilki do dzików czy dziki do wilków :evil_lol: Quote
Doginka Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Qrcze, to ja już wiem, co nie dawało mi spać w nocy:evil_lol: Aż w Wawce było słychać:p:diabloti: Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Doginka napisał(a):Qrcze, to ja już wiem, co nie dawało mi spać w nocy:evil_lol: Aż w Wawce było słychać:p:diabloti: HA HA HA Waszko jest nas dwie co słyszały twoje śpiewy w tak zwanej stoylcy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):HA HA HA Waszko jest nas dwie co słyszały twoje śpiewy w tak zwanej stoylcy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a myślałam że to sąsiad ciut za dużo wypił i take śpiewy wyczynia:) jako 3 wszystko słyszałam:) Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Olcia napisał(a):a myślałam że to sąsiad ciut za dużo wypił i take śpiewy wyczynia:) jako 3 wszystko słyszałam:) :cool3::cool3::cool3::cool3:Wasiu to masz talent wokalny i siłę przebicia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts