Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']...że jest w stanie uwierzyć we wszystko co ja wymyślę i czego się będę bała i będzie panikował również - chyba :evil_lol: (chyba dotyczy tylko części o panikowaniu, a nie o kochaniu:megagrin: )
No i się uśmiałam jak goopia:megagrin::megagrin::megagrin:

Taką karmą to nie pogardzi żaden pies, nawet Franio Vectry by schrupał zawartość tego opakowania:diabloti::evil_lol:
http://img192.imageshack.us/img192/4789/dsc0029z.jpg

Posted

Vectra napisał(a):
niestety muszę Cię rozczarować ... acany do ryja nie chciał wziąć , a kota to on co najwyżej obsikać lubi :diabloti:

Myslałam o kocie a nie o acanie:diabloti:
No fakt, Panicz to Panicz:evil_lol: Koty tylko sikiem prostym lub łamanym:evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Myslałam o kocie a nie o acanie:diabloti:
No fakt, Panicz to Panicz:evil_lol: Koty tylko sikiem prostym lub łamanym:evil_lol:

kot był mniej zachwycony , bo on był czyścioszek , a taki samczy sik - tu panuje Franciszek - nie pachnie fiołkami :diabloti: ani kocimiętką :cooldevi:

Posted

Gdzie nie wejdziesz pogaduchy o dzieciach:mad:
Zaczynam się o siebie martwić! Gdzie nie spojrzę dzieci:diabloti: a i białe myszki widywałam:diabloti:
Źle ze mną:diabloti: A żałowałyście mi wypoczynku

Posted

bigos napisał(a):
zawiało chłodem :] brr

zima jest musi wiać chłodem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wasiu zagramy w coś :eviltong::diabloti:

Posted

Dziękuję za życzenia i również życzę wesołych świąt! bez kartki bo nie umiem zrobić :lol:

pada deszcz, jest obrzydliwie mokro i obudziłam się z bólem głowy dziś wrrrrrr do d... takie święta...

chyba koniec cieczki - to tyle radosnych wieści :lol:

Posted

MASAKRA... mam deja vu - po poprzedniej cieczce przywlokłam na chwilę CTRa Maxa do domu... zgadnijcie kogo mam teraz pod drzwiami... coś w typie CTRa, zakochał się i tu koczuje, chciałam go odprowadzić do domu bo wiem gdzie mieszka biedak zaniedbany (właściciele w super nowym domu oczywiście...) ale przeszła mi ta ochota jak zaczął na mnie skakać od tyłu... potem poszedł więc myślałam, że mogę wyjść na spacer wreszcie i poszłam na łąkę, a tu patrzę leci tropem :mdleje: no to ja Pepe na ręce i w nogi do domu inną drogą, a ten za tropem - myślałam że ducha wyzionę... będę miała zakwasy w rękach, nogach i wszędzie chyba, mam dość świąt :mdleje: szkoda mi tego psa jak cholera bo fajny tylko mózg mu sie zlasował przez te cieczkowe zapachy :(

Posted

aha no i zapomniałabym się pochwalic - wreszcie do końca odgruzowałam Luncika - golasek teraz taki malutki się zrobił :lol: ale to było ostatnie skubanie - ona tego nie lubi kurcze i potem się mnie boi bidna - w ogóle to zastanawiam sie czy nie kupić DAPa - może to by temu czubkowi pozwoliło troche wyluzować....

Posted

Alicja napisał(a):
tak śpiewała ze u mnie był słychać

a to to wycie to była Waszka ja myślałam, że to wilki do dzików czy dziki do wilków :evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Qrcze, to ja już wiem, co nie dawało mi spać w nocy:evil_lol: Aż w Wawce było słychać:p:diabloti:

HA HA HA Waszko jest nas dwie co słyszały twoje śpiewy w tak zwanej stoylcy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
HA HA HA Waszko jest nas dwie co słyszały twoje śpiewy w tak zwanej stoylcy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a myślałam że to sąsiad ciut za dużo wypił i take śpiewy wyczynia:) jako 3 wszystko słyszałam:)

Posted

Olcia napisał(a):
a myślałam że to sąsiad ciut za dużo wypił i take śpiewy wyczynia:) jako 3 wszystko słyszałam:)

:cool3::cool3::cool3::cool3:Wasiu to masz talent wokalny i siłę przebicia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: