Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
zadzieram kiece i lece :diabloti::diabloti:

Z tym zadzieraniem kiecy to by się zgadzało, ale nie musisz aż latać, żeby zrobić bliźniaki:diabloti:;)

Posted

witam
tak co do zadzierania kiecy to nasunela mnie sie taka historyjka
kiedys dawno poszedl sluch po naszym osiedlu w miescie ze grasuje zboczeniec, a nasz kolezanaka do nas czesto przychodzila i tak sie skaldalo cze bardzo pozno w noc wychodzila i moja meza jak to przyzwoity facet chcial ja odprowadzic a ona mu mna to tylko trzymaj sie z tymi psami jakis kawalek za mna , moze bede miala szczecie i na mnie trafi?!

Posted

[quote name='Alicja']ale zostawisz sobie odrobinę dopływu powietrza :hmmmm:

buahahaha padlam

BTW ja to wlasnie dzieki takiemu gadaniu w koncu sie na dziecko zdecydowalam - bo jakby mi nikt nie gadal to pewno bym zostala matka po 40 :diabloti:
tzn TZ mi gadal bo reszty nie sluchalam ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
no to tez właśnie ja Was nie słucham a TZ jeszcze tak bardzo nie napiera - A DO 40 MI JESZCZE DALEKO:bigok:

jeszcze nie napiera ale wiesz twoje ulubione koleżanki prowadza z nim negocjacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tik tak :diabloti:

Posted

tak taakkk wiem, że bardzo chcecie żebym wstawiła fotki PSIE tylko nie wiecie jak to powiedzieć i o jakichś dzieciach mi tu rozprawiacie ojjj biedne Wy biedne takie niesmiałe wszystkie :diabloti:

Posted

hahaha Elitesse bo jej na grzbiecie tak urosły włosy i na karku najbardziej, że wstają i ta główka taka malutka :lol: zaczęłam ją dziś oporządzać więc może za miesiąc będzie wylądała jakoś...