Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Waszka, mój chop się pyta czy się nie chcesz na Marcysia zamienić :razz: Ale miałabyś w domu zabawnie :multi:

Aż zamarłam... Myślałam, że po tych endorfinach, które Ci się wydzieliły chciał zamienić siebie na Marcela. I ta lekkość zerduszko, z którą pisała o tym, no no!

Posted

malawaszka napisał(a):
choram..... kurna chata....

paaa :hand:

o nie dobrze jak chora sprawdzasz w lustrze czy nie rośnie świński nosek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

o matko nie wiem co się tu dzieje na tym dogo :crazyeye: skopiować linki chciałam to mi cała strona zniknęła po wciśnięciu ctrl+x :evil_lol: jakby Wam soć zniknęło to ja - próbuję wstawić zdjęcia :-o :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']o nie dobrze jak chora sprawdzasz w lustrze czy nie rośnie świński nosek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

sprawdzam - to pewnie tylko przeziębienie, natomiast świniaka to mi pewnie sprzedała pani w spożywczym jak mi nakaszlała na pomidora, którego ważyła :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
sprawdzam - to pewnie tylko przeziębienie, natomiast świniaka to mi pewnie sprzedała pani w spożywczym jak mi nakaszlała na pomidora, którego ważyła :mdleje:

hahah grunt to higiena :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tyle sie mówi o tym przy okazji goracego tematu grypy - ale może pani tv nie oglada :evil_lol::evil_lol:

a kudłaty durnowaty jest zarąbisty :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
poka nosek poka :roll:
[/FONT]

musiałam pomyśleć ciążko o co kaman :lol: no jeszcze nie ma świńskiego ryjka - jak będzie to pokażę :grins:

niegrzeczne dzieci siedzą w kennelu :lol: