Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
To może pastuch elektryczny :evil_lol:

A jak Fifka z nowymi kocinami?

chyba siatka pod prądem :lol:

Fifka już OK! było średnio bo burczała, fuczała i przeganiała, ale Joga ma w sobie mega spokój i przetrwała to olewając te straszenia :lol: mała jest przeganiana jeszcze czasem, ale bez łapoczynów, a Fifka kotki kocha coraz bardziej bo dostaje jeść tylko z nimi :evil_lol:

Vectra napisał(a):
ale podobno koty dobre na choroby :diabloti:

uhm..... gorzej, że na psychiczną nie pomagają

ZAPRASZAM na super bazar!!!
http://www.dogomania.pl/forum/f99/korzuszek-cieplutki-dwa-psy-bull-dalmat-krysztalowe-cuda-na-sznupke-do-16-11-a-173081/

i na inne też zresztą zapraszam bo są równie super :cool3:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/pilka-wkret-do-palowania-psa-ksiazki-bizu-dla-sznupki-do-7-11-a-172351/

http://www.dogomania.pl/forum/f99/zakiecik-na-wielkie-wyjscie-dla-goldiego-z-szydlowca-do-15-11-a-173071/

http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-nowe-kolczyki-srebro-kamienie-dla-sznupki-do-10-xi-172457/

http://www.dogomania.pl/forum/f99/balsam-kalendarz-dzwoneczek-etui-na-bizu-dla-brutka-do-10-xi-172353/

Posted

[quote name='malawaszka']jak przezyję kataklizm jaki nastąpi, kiedy będę musiała powiedzieć Ojcu Dyktatorowi co "się" narobiło i że nie ma szans na odzyskanie to oczywiście, że kupię dysk, ale kurrrrrna o ile zakład że MNIE się ten zapasowy dysk popsuje?

może nie będzie tak źle :glaszcze: może powinnaś jakieś czary uczynić na odegnanie tego pecha :diabloti:

[quote name='malawaszka']ale miałam dzisiaj sen :mdleje: jak opowiedziałam go J to spokojnie rzekł, abym więcej nie piła piwa przed snem :evil_lol:

a druga rzecz - jak przekonać koty, że spanie z nami w łżku nie jest fajne? :angryy: już przedwczoraj Joga z młodą uskuteczniały bunt i się dobijały w nocy żeby je wypuścić z pokoju na górze - trochę im się nie dziwię bo tam kilka stopni chłodniej niż mamy na dole, ale kurna futro mają... jednak wczoraj już były tak zdesperowane, że staranowały "drzwi" i ja się budzę w nocy a tu co? trzy koty na łóżku :mdleje: MASAKRA i tak być nie może bo się nie wyśpię już nigdy... i to wszystkie na mnie :mad: co ja mam im zaproponować fajniejszego w zamian? żeby chciały tam spać?

:turn-l:ale sen, ale sen :roflt::roflt::roflt:

nie ma nic fajniejszego niż spanie na pańci :diabloti: wiem z autopsji :mad: ale zauważyłam, że moje koty co jakiś czas zmieniały miejsca do spania :cool3: i nie zawsze miałam futerka w łóżku :multi:

http://img692.imageshack.us/img692/5977/dsc0005x.jpg
nie wiem jak można tak spać :niewiem: przecież to nie może być zdrowe dla kręgosłupa

Posted

Witam
z kompami nic nie pomoge ale wspolczuje[mam nadzieje ze juz z papim dyrektorem sprawa wyjasniona i juz na dobrej drodze]
o kotach moge tyz gadac ale niestety moje kociska totalnie wioskowe i troche inaczej traktowane wiec tyz sie nie bede madrzyc[ zal niesamowity bo Hubert juz sie nie pokazuje wiecej znaczy ze gdzies przepadl na dobre a szkoda wielka ale taka ichnia natura, wazne ze byl szczesliwy przez te 5lat] ale nie zamartwiam sie bo dojrzewaja nowe tyz fajne kociska.
ja juz sie nauczylam z kotami zyc po ichniemu, czyli dac im swobode i wybor.

Posted

jestem jestem, tylko siedze na pwp i na bazarach bo za duzo tego i nie ogarniam już... nie ogarniam tez roboty, pracy, domu i wszystkiego.....

z OD chwilę rozmowy miałam... ale jakoś póki co wywinęłam się jak węgorz, ale wiem, że temat wróci...
oddali nam wreszcie narzędzie pracy czyli ploter z serwisu, koszt naprawy lekko zwalił z nóg, ale i tak taniej to niż kupno nowej więc wyboru nie było

to tyle w telegraficznym skrócie

aha - kuchnia leży rozwalona i kwiczy bo J też nie ma czasu poskręcać do końca, no i nie mamy jeszcze blatu, a to dlatego, że miałam już wybrany, ale się zaczęłam zastanawiać czy aby na pewno TEN ma być... a nie mam kiedy jechać i pooglądać gdzieś innych :mdleje:

zrobiło się zimno i okropnie brzydko, a jutro jadę na pomiary terenowe - pewnie wrócę chora - fantastycznie już się cieszę...

no... to pa :hand:

Posted

[quote name='malawaszka']
zrobiło się zimno i okropnie brzydko, a jutro jadę na pomiary terenowe - pewnie wrócę chora - fantastycznie już się cieszę...

no... to pa :hand:

zawsze możesz zajść w ciążę i siedzieć na L4, a potem na macierzyńskim :grins: Teraz to modne :diabloti:
Ty masz działalność? To dużo dostaniesz z ZUSu :p Starczy ci na wszystko i jeszcze ci zostanie :p

Posted

[quote name='malawaszka']Maga nie denerwuj mnie nawet... działalność nie jest moja tylko OD i ja niejako u niego pracuję...
[FONT=Arial]
a pracownikom sie nie nalezy :hmmmm:
[/FONT]

Posted

[quote name='Maga100']zawsze możesz zajść w ciążę i siedzieć na L4, a potem na macierzyńskim :grins: Teraz to modne :diabloti:
Ty masz działalność? To dużo dostaniesz z ZUSu :p Starczy ci na wszystko i jeszcze ci zostanie :p
To może niech sobie rękę odetnie, rentkę dostanie a spokój będzie maiła :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']Maga nie denerwuj mnie nawet... działalność nie jest moja tylko OD i ja niejako u niego pracuję...

no to znaczy, ze masz szansę na prawdziwy zasiłek, a nie na ochłapy :cool1:

[quote name='zerduszko']To może niech sobie rękę odetnie, rentkę dostanie a spokój będzie maiła :diabloti:

o to, to! Utnij rękę i zajdź w ciążę! :p

Posted

[quote name='Maga100']
tak kupisz sobiezajebiscie pojemny kapelusz na żebry :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']dziękuję za rady, póki co ciązy nie planuję mimo wszystko :evil_lol:
[FONT=Arial]
ponoć nieplanowane najbardziej kochane :diabloti: :grins:
[/FONT]