Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 beria napisał(a):Tyle osób będzie w sobotę, może też się wybiorę :cool3::pno nie wiem nad czym się zastanawiasz ;) Quote
malawaszka Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 a ja Wam jeszcze nie pokazałam fotecek zabawowych :multi: :loveu: były u Pysi, ale moze nie wszyscy widzieli :cool1: cześć mała! pobrykamy?? :razz: :lol: i wystarczy :lol: Quote
malawaszka Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 aaa zapomniałam Wam napisać, że dziś przeżyłam zawał - na wsi Luna mi poszła w pościg za zającem :crazyeye: :angryy: niby wyglądało śmiesznie jak jeden mały zając ścigał drugiego, ale ona się tak zawzięła, że wogóle nie słyszała jak ją wołam :angryy: serce mi stanęło jak już prawie wbiegały do lasu - przeciez jakby pobiegła głęboko w las to by mi zginęła :placz: darłam się jak wariatka, a Luna nic :angryy: dopiero się opanowała jak zaklaskałam w ręce - dopiero usłyszała i wróciła - jezu jak się potem trzęsłam cała :shake: Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 szalona kaskaderka :shake:a jakby tak nie wyrobiła i walnęła głową w drzewo :cool3: no mały ...no podskoczysz mi :mad: Quote
malawaszka Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):szalona kaskaderka :shake:a jakby tak nie wyrobiła i walnęła głową w drzewo :cool3: może wtedy by się uspokoiła trochę :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ooooooo - to po LEWEJ TO ZMORKA ! A TO PO PRAWEJ TO SETI ! OOOO tak tak ! Nauczyłam się, nauczyłam :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 a rozpoznałaś oczywiście po plamce na języku? :klacz: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 cześć Monisiu - nie obcinaj aż tyle włosów :shake: ja też całe życie zapuszczam... a wciąż mam te samą długość. Za cholerę nie chcą dłuższe urosnać niż do łopatek :angryy: Ale fajnie macie z ta wystawą... zazdroszczę spotkanka - oj jest Was na tym Śląsku duuużo :cool1: Quote
Pysia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ooooooo - to po LEWEJ TO ZMORKA ! A TO PO PRAWEJ TO SETI ! OOOO tak tak ! Nauczyłam się, nauczyłam :multi: :multi: :multi: Na pewno po plamce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Pysia napisał(a):Na pewno po plamce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w 100% plamka najważniejsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu ...pamiętaj ...sobota ....11.40.....lodowisko .....nie łyżwy tylko Szelma ;) Quote
Pysia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w 100% plamka najważniejsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu ...pamiętaj ...sobota ....11.40.....lodowisko .....nie łyżwy tylko Szelma ;) Jak mi sie już całkiem w głowie pomiesza ( patrz Hania) to może zaboire Lunke :evil_lol: Zamiast Szelmy :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Pysia napisał(a):Jak mi sie już całkiem w głowie pomiesza ( patrz Hania) to może zaboire Lunke :evil_lol: Zamiast Szelmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i was zdyskwalifikują za agresywne zachowanie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Pysiaaaa!!!! nie dałaś mi telefonu do tego faceta!!!! Quote
Pysia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 malawaszka napisał(a):Pysiaaaa!!!! nie dałaś mi telefonu do tego faceta!!!! Łomatko!! JUż daje ;) Quote
Pysia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i was zdyskwalifikują za agresywne zachowanie :evil_lol: I za kolor :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I brode bo pysk niufa ma byc gładki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
r_2005 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A co u malawaszki tak cicho ostatnio?:cool3: Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 r_2005 napisał(a):A co u malawaszki tak cicho ostatnio?:cool3: dostala telefon do faceta zadzwonila i wsiąkla :roll: Quote
r_2005 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 PIKA napisał(a):dostala telefon do faceta zadzwonila i wsiąkla :roll: A wszystko przez Pysię co jej telefon dała:evil_lol: Quote
Guest bernulka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 WASIU WASIU WASIU kochana :diabloti: a ja cie dzis w KAtowicach widziałam! (o i zarymowałam haha :eviltong: ) Nom stałaś koło Pysi i Szelmusi i koło niufkowego ringu, prawda? :eviltong: paździoszki Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 bernulka napisał(a):WASIU WASIU WASIU kochana :diabloti: a ja cie dzis w KAtowicach widziałam! (o i zarymowałam haha :eviltong: ) Nom stałaś koło Pysi i Szelmusi i koło niufkowego ringu, prawda? :eviltong: paździoszki;)i ja też tam byłam Quote
Guest bernulka Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)i ja też tam byłam ŻE JAK??????!!!!!!!!! :placz: :crazyeye: :placz: :crazyeye: A ja na trybunach byłam :crazyeye: :placz: na początku podeszłam do Pysi, a potem jakoś się zawstydziłam :placz: paździoszki Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)i ja też tam byłam Alu słoneczko :loveu: Jesteś przefajna !! Czekam na autoryzowane fotki w mojej galerii ( te ktore robiłaś ) i jakos ich nie widze.... Mój TZ zrobił kilka ale on nie potrafi zrobic nawet jednego :angryy: Quote
r_2005 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Pysia napisał(a):on nie potrafi zrobic nawet jednego :angryy: Czego jednego nie potrafi zrobić?:crazyeye: Quote
Pysia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 r_2005 napisał(a):Czego jednego nie potrafi zrobić?:crazyeye: ZDJĘCIA !!!!!:angryy: Quote
Hanna R. Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='PIKA']dostala telefon do faceta zadzwonila i wsiąkla :roll: Eeeeee - przepraszam ??? Jak to ? Teleefon ? Facet ? I od razu WSIĄKŁA ? Malawaszka ! TY NIE BĄDŹ TAKA ŁATWA !!! :cool3: Quote
Recommended Posts