malawaszka Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 o to już należy pytać Pysi po co daje Seti peniski na spacerki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: noo dobra po to, żeby sznupa nie sznupała w poszukiwaniu papu :lol: Quote
dbsst Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 OOOOOOO Bolus i Zając jakis hahahahha suuuuuper Quote
Pysia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 malawaszka napisał(a):Dziś byłyśmy z Pysią i burkami na spacerku (najpierw nie mogłyśmy się odnaleźć na osiedlu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) - fotek nie ma bo było ciemnawo, ale Pysia widziała jak sie moje maluchi bawią :loveu: :loveu: :loveu: więc teraz już nie obawiam sie że to tylko moja paranoja :lol: a Boluś próbował przyatakować Seti i odebrać jej smakowitego peniska wołowego :evil_lol: a tak razem biegają :lol: Potwierdzam ;) Boluś chciał zabrac wielkiego penisa Zmorce ( chyba zazdrosny :evil_lol: ) a i Luneta nie jest bez winy bo tylko czekała aż Zmorka upusci :lol: Zmorka nie upuści ....niestety :evil_lol: Lunka bawiła sie z Bolusiem :lol: Było to takie zabawne :lol: A na koniec zabawy mu wpieprzyła zeby nie zapomniał kto tu rządzi :evil_lol: Dzielny terrorysta z niej :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 A na koniec zabawy mu wpieprzyła zeby nie zapomniał kto tu rządzi :evil_lol: czyli wszystko w normie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 PIKA napisał(a):czyli wszystko w normie :evil_lol: haha no nie tak w normie - chyba że zmienimy normę bo do tej pory normą były bęcki bez zabawy :lol: Quote
Pysia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 PIKA napisał(a):czyli wszystko w normie :evil_lol: No nie do końca bo wcześniej opieprzała go za zywota a tym razem za to że ciut za bardzo sie z nią rozbawił i na za duzo sobie pozwolił ;) :evil_lol: Ale do zabawy zacheciła ona sama - maupa szczuja jedna ;) Quote
beria Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Pysia napisał(a):No nie do końca bo wcześniej opieprzała go za zywota a tym razem za to że ciut za bardzo sie z nią rozbawił i na za duzo sobie pozwolił ;) :evil_lol: Ale do zabawy zacheciła ona sama - maupa szczuja jedna ;) To tak jak w każdym stałym związku :cool3: :eviltong: Quote
Lucy* Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 dbsst napisał(a):OOOOOOO Bolus i Zając jakis hahahahha suuuuuper :evil_lol: :lol: :evil_lol: :lol: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 A znacie te gagadki ? Wiecej pokaze Wam Malawaszka jak wroci z pijaństwa ;) Quote
Alicja Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Pysia napisał(a):A znacie te gagadki ? Wiecej pokaze Wam Malawaszka jak wroci z pijaństwa ;):multi:brygada Anty i Terrorystyczna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:brygada Anty i Terrorystyczna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dokładnie :evil_lol: Na moim kompie ikonke ze zdjeciami zatytuowałam " Zmorka i terroryści " :evil_lol: Sama zobacz :) Wiecej u mnie ;) Waszka też musi miec coś do wklejania ;) Quote
malawaszka Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 hihih na tym foto Luna sie rzuciła na Zmorke o patyka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Luna ma temeramencik jak moaj Luna :evil_lol: sznaucerki to krwawe bestyjki :evil_lol: Swietne fotki :lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):hihih na tym foto Luna sie rzuciła na Zmorke o patyka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kobieto :) Nie o patyka tylko o kulke śniezną:evil_lol: Ma dziewczyna bardziej wysublimowany gust :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 no tak - zapomniałam :evil_lol: ale to tylko wczoraj - dziś już pamiętam :lol: a niedługo idziemu na suuuperrr spacerek we dwie Zmorowate, dwa maluchi i Oliwkowa z Rodzicami :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 to liczymy na jakieś fotki ze spacerku :cool3: a Zmorka i terroryści rewelka !!:lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):to liczymy na jakieś fotki ze spacerku :cool3: a Zmorka i terroryści rewelka !!:lol: Fotek Zmorki i terrorystow jest wiecej tylko Malawaszka sie ociąga i nie wstawia ;) A ja nie chce jej tutaj robic konkurencji ;) Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 wstawie chyba dopiero jak wrócimy bo nie mam teraz czasu obrobić :shake: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Pysia napisał(a):Fotek Zmorki i terrorystow jest wiecej tylko Malawaszka sie ociąga i nie wstawia ;) A ja nie chce jej tutaj robic konkurencji ;)Waszka nam dawkuje ............:mad: Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 wróciłyśmy :loveu: była faaajniuchno - Ryzerzyk dał rade taaaki kawał przedreptać i nawet nie dawał oznak zmęczenia :loveu: ale fotki brzydkie bo jest szaroburo :angryy: Quote
r_2005 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a): ale fotki brzydkie bo jest szaroburo :angryy: Mogą być:p Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):wróciłyśmy :loveu: była faaajniuchno - Ryzerzyk dał rade taaaki kawał przedreptać i nawet nie dawał oznak zmęczenia :loveu: ale fotki brzydkie bo jest szaroburo :angryy: Nie narzekaj tylko mi prześlij fotki na maila :) Mogą byc zmniejszone ;) Choć wole naturalne :cool3: Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 a TY mi wysłałaś naturalne??!! :mad: zaraz wyślę :evil_lol: ale najpierw powstawiam trochę tych wczorajszych z poszukiwania wiosny :shake: jeeezuuu no nie daj się tyle prosić, rzuć te smakołyki :modla: może jak usiądę to dostanę największy :cool1: zgapiara :angryy: też usiadła muszę coś wykombinować bo przeciez ta duża zeżre nam wszystko :hmmmm: Bolek słuchaj uważnie: ja zatańczę i jak duża będzie sie gapić to ukradnij smakołyki :cool1: trratataaa patrzcie patrzcie jak pięknie tańczę :razz: cholera za kiepsko to jeszcze spróbuję poskakać :p hoopppsaaa, Bolek bądź w pogotowiu :cool1: yyeeeaaahhhhh zwycięstwooo mamy smakołyki :multi: a Dua niech się ślini :evil_lol: mniamiii ależ bosko chrupią :evil_lol: teee Duża nie gap sie tak bo mi jeszcze w gardle utknie :angryy: jezu :crazyeye: ona chyba umiera z głodu - mogliśmy jej dać trochę :shake: lepiej sie wycofam bo się wyda, że to przez nas :cool1: Quote
Recommended Posts