madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 malawaszka napisał(a): i ma być erotyczna niespodziewanka :cool1: monisiu zrób jakies zdjęciaaaa :cool3: chetnie popatrzeeee:cool3: Quote
beria Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 malawaszka napisał(a): Ulalaaaa Pysiu coś Ci się z tymi Budziejowicami pomyliło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ale to dobrze kupuj ten domek kupuj - będziemy znowu sąsiadkami :multi: :cool1: Budziejowice, to mi się jakoś z Dobrym Wojakiem Szwejkiem kojarzą :hmmmm: Wyprowadzacie się z Pysią do Czech :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 beria napisał(a):Budziejowice, to mi się jakoś z Dobrym Wojakiem Szwejkiem kojarzą :hmmmm: Wyprowadzacie się z Pysią do Czech :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie Przygody Dobrego Wojaka Szwejka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Co zrobić, jak lubią piwo... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 beria napisał(a):Co zrobić, jak lubią piwo... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool1:i knedliki Quote
malawaszka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 dobry dobry Kochane Panie :loveu: jak minęło święto??? bo mnie wspaniale :razz: :razz: :razz: co prawda zdjęć nie mam, ale była super imprezka :cool1: hihihi i nawet przez chwilkę baaaardzo przystojny półnagi Pan tańczył przy mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale sie wybawiłam - nawet nie wiecie jak żałuję tych 7 lat straconych z tym palantem ex - tyle imprez mnie ominęło :-o Quote
r_2005 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 malawaszka napisał(a): i nawet przez chwilkę baaaardzo przystojny półnagi Pan tańczył przy mnie Tylko tańczył...?:-( Quote
malawaszka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 r_2005 napisał(a):Tylko tańczył...?:-( no jakby nie było to był obcy facet więc nie chciałabym żeby robił nic więcej :evil_lol: aaaa moje psy się coraz bardziej lubią :loveu: :multi: Luna coraz częściej zaprasza Bolusia do zabawy, a on też przyjmuje pozycję zabawową - wiecie co - przywiera na przednich łapkach :loveu: :multi: :multi: :multi: dziś jak to zobaczyłam na spacerze to stałam, śmiałam się i łzy mi leciały po policzkach :oops: nie wierzyłam że kiedyś zobaczę taki widok :cool1: a jednak :multi: Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Super , trochę to trwało ale Lunka widocznie uznała że we dwoje raźniej ;) Quote
malawaszka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Super , trochę to trwało ale Lunka widocznie uznała że we dwoje raźniej ;) niestety w domu sytuacja bez zmian :lol: i dalej moje małe biegacze :loveu: szepnę Ci coś na uszko :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 malawaszka napisał(a):dobry dobry Kochane Panie :loveu: jak minęło święto??? bo mnie wspaniale :razz: :razz: :razz: co prawda zdjęć nie mam, ale była super imprezka :cool1: hihihi i nawet przez chwilkę baaaardzo przystojny półnagi Pan tańczył przy mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale sie wybawiłam - nawet nie wiecie jak żałuję tych 7 lat straconych z tym palantem ex - tyle imprez mnie ominęło :-o jak to ex:-o chyba mein cos ominęło :oops: ps.monisiu i tylko tanczył :eviltong: Quote
PIKA Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 malawaszka napisał(a): nawet przez chwilkę baaaardzo przystojny półnagi Pan tańczył przy mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a dlaczego tylko pól nagi? :shake: :evil_lol: malawaszka napisał(a): nawet nie wiecie jak żałuję tych 7 lat straconych z tym palantem ex - tyle imprez mnie ominęło :-o tak trzymać :ylsuper: Quote
asher Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Waszko, dowiedziałam się, skąd jest ten rusek, co sobie w mojej okolicy ze sznauciami spaceruje... Tylko byłam tak zakręcona pilnując Sabiny (ona się boi panicznie dużych czarnych psów :shake: ), że nie do końca zrozumiałam co i jak. Więc padła nazwa "Hebanowa sfora" (albo jakoś tak :oops: ), to hodowla głównie sznaucerów, więc moze ją znasz, ale mają też czernysza. No i własnie nie wiem, czy ten mój znajomy pies jest po psie z Hebanowej sfory, czy może po prostu z tej hodowli? :hmmmm: :oops: Ale podobno jego tatuś jest własnie rewelacyjnie zrównoważony! Acha, rusek ma 2,5 roku, myślałam, że jest młodszy ;) Quote
malawaszka Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 PIKA napisał(a):a dlaczego tylko pól nagi? :shake: :evil_lol: bo rozebrał się dopiero potem :evil_lol: :cool1: asher - dzięki :p Quote
Pysia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 malawaszka napisał(a):bo rozebrał się dopiero potem :evil_lol: :cool1: asher - dzięki :p Jesssssuuuuuuuu...Znowu mnie nie zabrałaś...;( Ja sie postanowiłam rozwieśc, wysądzic extra alimenty a potem zamieszkamy razem z Waszką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bedziemy miały stada psow i facetow :lol: :lol: :lol: A tacy rozbierający sie i tańczoncy beda u nas na codzieńskomlili o wzgledy ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A jak sie jakiś narazi to Lunka z Bolusiem odgryzą mu .... a Zmorki beda trzymały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 hahaha Pysia no nareszcie jakieś mądre wnioski :loveu: :loveu: :loveu: Quote
LAZY Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O mato ale tutaj plany Pysia snuje:-o Quote
Pysia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha Pysia no nareszcie jakieś mądre wnioski :loveu: :loveu: :loveu: E tam :) Taki plan mi kiedyś Malawaszka podrzuciła i wrecz misie oświadczyła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale pomyślcie jakby nam było dobrze...... Ech.... Quote
malawaszka Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Marzenia nie? kurde ja poczekam jeszcze troche Pysia - może jednak sie zdecydujesz? :lol: :lol: :lol: Quote
resuruss Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Waszko!!!!Bardzo sie ciesze,ze botdate maluchy juz sie zaczely dogadywac!!!!!!!Znam te wzruszenie!!!!!Mialam to samo jak Quandek zaczynal odzywac!!!!Cudowne uczycie!!!!:multi: Quote
beria Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 malawaszka napisał(a): A Bolutek to krok defiladowy ćwiczy :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Ress - co prawda to co jest u mnie to ma się nijak do zabaw i szaleństwu Ciebie ale to i tak krok milowy dla moich burasków :loveu: zwłaszcza dla Luny złosnicy :loveu: hihi Beria bo Boluś to mój mały Generał :cool1: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 malawaszka napisał(a):niestety w domu sytuacja bez zmian :lol: i dalej moje małe biegacze :loveu: szepnę Ci coś na uszko :loveu: aaaaaaaaaaaaaa extra foteCki Quote
Recommended Posts