Vectra Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 malawaszka napisał(a):nie znasz sie Madzia - za mało ekspresji :diabloti: wyczuwam nutę ironii :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='malawaszka']nie znasz sie Madzia - za mało ekspresji :diabloti: no i nawet nie wiesz co przez to chciałaś przekazać ...to takie u Cioci na imieninach :diabloti:.................................................................................:evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Vectra']wyczuwam nutę ironii :loveu: :loveu: gdzie? :crazyeye: [quote name='Alicja']no i nawet nie wiesz co przez to chciałaś przekazać ...to takie u Cioci na imieninach :diabloti:.................................................................................:evil_lol::evil_lol: jak bogackiego nie mam bladego pojęcia co Ty chciałaś przekazać :lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='malawaszka']gdzie? :crazyeye: jak bogackiego nie mam bladego pojęcia co Ty chciałaś przekazać :lol: :diabloti:żeś taka jakaś mało domyślna ...może lepiej nie myśl tylko przyj :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 dobra - będę przyła :evil_lol: nie myślała :p a to dla Ewy - kipiące ekspresją wcalenietakiesame zdjęcia psów :grins: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 czy Wasze psy też pływają z rozdziawionym ryjem??? :crazyeye: cocodrillo Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 narobiłam to i wstawić muszę, bo to wszystko przeciez dla Was kochane moje Wy... Wy... :errrr: wyderka moja puci puci jakies kurrde nieostre tu są... a były ostre - jak żyyleta :diabloti: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 :evil_lol:Ozzy też ma rozdziawe otwartą jak płynie Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Vectra']okres masz ? :diabloti: NIE :comp26::boom: buuahahaha gwiazda zażywa kąpieli :lol: :crazyeye: Quote
Vectra Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 znaczy masz , albo będziesz miała :cooldevi: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Vectra napisał(a):znaczy masz , albo będziesz miała :cooldevi: no mam nadzieję :evil_lol: że będę miała... ale teraz to akurat nie to hahha chyba :hmmmm: :evil_lol: Quote
zerduszko Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='malawaszka'] czy Wasze psy też pływają z rozdziawionym ryjem??? :crazyeye: Odpowiedziałabym Ci, gdybyś skończyła pytanie wcześniej :eviltong: Swoją drogą, jak już o ekspresji.... Luna statecznie wygląda... modlę się, zeby przyszło z wiekiem :p Ps. Specjalnie dla Ciebie byłam dziś oglądać rodowodową sukę mini...... male toto :roll: Samce były większe.... no nie wiem czy rozpoznam mix czy w typie ;) Quote
Vectra Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 malawaszka napisał(a):no mam nadzieję :evil_lol: że będę miała... ale teraz to akurat nie to hahha chyba :hmmmm: :evil_lol: ooooooooooooooooooooooooooo :diabloti: skąd ja wezmę tyle kasy na zabawki :crazyeye: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='zerduszko']Odpowiedziałabym Ci, gdybyś skończyła pytanie wcześniej :eviltong: Swoją drogą, jak już o ekspresji.... Luna statecznie wygląda... modlę się, zeby przyszło z wiekiem :p Ps. Specjalnie dla Ciebie byłam dziś oglądać rodowodową sukę mini...... male toto :roll: Samce były większe.... no nie wiem czy rozpoznam mix czy w typie ;) jeju serio specjalnie??? :mdleje: to ja specjalnie dla Ciebie :evil_lol:' moja stateczna dama [quote name='Vectra']ooooooooooooooooooooooooooo :diabloti: skąd ja wezmę tyle kasy na zabawki :crazyeye: :evil_lol: no jak to skąd- ZE SKARPET :diabloti: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='malawaszka']NIE :comp26::boom: buuahahaha będzie Zuzia :crazyeye: :bigcool: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Alicja']będzie Zuzia :crazyeye: :bigcool: to pomówienie :cool1: Quote
Vectra Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 malawaszka napisał(a):to pomówienie :cool1: pierniczysz :diabloti: Quote
ariss Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 http://1.1.1.4/bmi/img17.imageshack.us/img17/6940/dsc0184zm.jpg z opisem gra idealnie!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Vectra']pierniczysz :diabloti: że co? że pomówienie? musze chyba poszukać definicji pomówienia :evil_lol: [quote name='ariss']http://1.1.1.4/bmi/img17.imageshack.us/img17/6940/dsc0184zm.jpg z opisem gra idealnie!!!!!!!!!!!!! :lol::loveu: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 a tymczasem spadam spać bo nie wiem jak jutro przeżyję imprezę - idziemy na 15 bo obiad weselny i mamy tam być do niedzieli koło południa :mdleje: no to spadamy Quote
zerduszko Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 malawaszka napisał(a):jeju serio specjalnie??? :mdleje: Łeeeee, żartuję :p Akurat byłam w salonie i była sznupka. To ja wymacałam przy okazji.... ale co to za sznupka, co się obcym daje :eviltong: A dama przednia, jak ja tego nauczułas :hmmmm: :lol: Quote
madziamn Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ja tam sie nie znam moze i prawda ale mnie sie Luniasta podoba i juz a to oczko wyjątkowe, kit z ekspresją. Pychol też ma fajny szczególnie w ujęciu crocodiloo:cool3: Quote
AnkaG Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dzielny sucz Lunka :loveu: A Pepka łaskawie nóżeczki zamoczyła :diabloti: Quote
lolka75 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 http://img15.imageshack.us/img15/2705/dsc0250rr.jpg :evil_lol:... biedna Luneczka:evil_lol: http://img17.imageshack.us/img17/6940/dsc0184zm.jpg zjawiskowa pieknosc:crazyeye::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts