malawaszka Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 licz! ile pokazuję palców? :mad: no dobra.... spokojnie... pffffff... jeszcze raz... aaaaa co się będę uczyła, daj mi święty spokój!!! :diabloti: czekaj czekaj pomogę Ci!!!! nie będzie nam tu musztry wprowadzał :angryy: Quote
madziamn Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 kocie miny bezcenne:loveu: ZDRÓWKA KOCIEJ MAMUNI ŻYCZYMY Quote
anetta Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 :evil_lol::evil_lol: Genialne takie maluszki. Trzymam kciuki za mamusie :kciuki: A jak się miewa najmniejsza kocia istotka? Quote
Alicja Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 zaczęłam cytować fotki ...jak doszłam do 10:diabloti: to stwierdziłam że nie ma sensu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kociaki to supcio stworzonka do focenia ...mój TZ tu siedział i sie zachwycał :loveu: Quote
malawaszka Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='anetta']:evil_lol::evil_lol: Genialne takie maluszki. Trzymam kciuki za mamusie :kciuki: A jak się miewa najmniejsza kocia istotka? mamusia dziękuje za kciukaski - oby było coraz lepiej! a maleństwo nie wiem niestety bo pani pojechała na urlop i kocinka opiekuje się córka, z którą nie mam kontaktu - muszę poczekać aż wróci [quote name='Alicja']zaczęłam cytować fotki ...jak doszłam do 10:diabloti: to stwierdziłam że nie ma sensu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kociaki to supcio stworzonka do focenia ...mój TZ tu siedział i sie zachwycał :loveu: :lol: pokaż Panu C jeszcze to http://www.dogomania.pl/forum/f1206/najpiekniejsze-koty-na-dogomanii-kocia-rodzinka-141916/index5.html jest więcej :cool3: Quote
malawaszka Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='anetta']:evil_lol::evil_lol: Genialne takie maluszki. Trzymam kciuki za mamusie :kciuki: A jak się miewa najmniejsza kocia istotka? mamusia dziękuje za kciukaski - oby było coraz lepiej! a maleństwo nie wiem niestety bo pani pojechała na urlop i kocinka opiekuje się córka, z którą nie mam kontaktu - muszę poczekać aż wróci [quote name='Alicja']zaczęłam cytować fotki ...jak doszłam do 10:diabloti: to stwierdziłam że nie ma sensu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....kociaki to supcio stworzonka do focenia ...mój TZ tu siedział i sie zachwycał :loveu: :lol: pokaż Panu C jeszcze to http://www.dogomania.pl/forum/f1206/najpiekniejsze-koty-na-dogomanii-kocia-rodzinka-141916/index5.html jest więcej :cool3: jamam trzy miliardy ich zdjęć i mogę godzinami oglądać, a oglądanie ich na zywo to najlepszy relaks - mogę siedzieć sama z nimi w pokoju i śmiać sie z tego co wyprawiają :loveu: a teraz idę wypatrywać spadających leonidów :loveu: Quote
malawaszka Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 13 sierpnia Luna skończyła 7 lat :placz: znowu przegapiłam, jak rok temu :wallbash: Sto lat moja kochana psycholko :loveu: zdrówka zdrówka zdrówka :drinking: Quote
malawaszka Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Luncia dziękuje - dziś dostała prezent :lol: weszłam do zoologicznego po trochę karmy bo mi się skończyła niespodziewanie :lol: i chciałam kupić trochę zanim zamówię wór w necie, patrzę, a tam 18 kg wór acany lamb&apple za 177 zł :crazyeye: więc kupiłam :multi: ważna do grudnia więc powinny zjeść do tej pory :evil_lol: byłam też z Kocią Mamą u weta, jest lepiej i będzie już tylko leipej, dostałam zastrzyki do czwartku więc uff nie muszę jeździć codziennie Quote
AnkaG Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Luneczko wszystkiego naj, naj najlepszego :lol: Quote
asiunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Spóźnione ale szczere:tort:swoją drogą Lunka ma już 7 lat?:crazyeye:ale ten czas leci... Quote
Alicja Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Lunka :loveu: Najlepsiejszego :multi::multi::multi: ale farciara ...taki prezencior ;);):multi: Quote
LeCoyotte Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 hahaah jakie te kociaki smieszne są:lol: chyba nieźle się musisz przy nich narobić;) ale i tak zazdroszczę tej przyjemniejszej strony posiadania takiego stadka małych świrów:evil_lol: i dla Lunki wszystkiego naj;) ja też w tym roku przegapiłem sambowe urodziny:roll: Quote
malawaszka Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 LeCoyotte napisał(a):hahaah jakie te kociaki smieszne są:lol: chyba nieźle się musisz przy nich narobić;) ale i tak zazdroszczę tej przyjemniejszej strony posiadania takiego stadka małych świrów:evil_lol: i dla Lunki wszystkiego naj;) ja też w tym roku przegapiłem sambowe urodziny:roll: e tam narobić - siedzą w osobnym pokoju a ja tylko dosypuję tony zarcia, sprzątam kuwety i siedzę i oglądam jak szaleją :loveu: sama przyjemność i relaks :loveu: niedobry pańcio z Ciebie :shake: Quote
anetta Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Sto laat, stoo laat dla Luny :BIG: Czas zapiernicza że szok :shake: :drink1: :bday: a maleństwo nie wiem niestety bo pani pojechała na urlop i kocinka opiekuje się córka, z którą nie mam kontaktu - muszę poczekać aż wróci No to tylko czekać na wiadomości. Quote
lolka75 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 sto lat Luniasta... czym sie zdrowo i dodawaj Monisi sil :loveu::multi::tort::drinking: ja tez w tym roku zabylam Maxinine urodzinki:shake::-( Quote
madziamn Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 mnie jeszcze urodzinki przed nami dostałam środek na komary narazie latają oszołomione z lekka zobaczymy dalej:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 muszę się pochwalić - zobaczcie jakie zajebiste zdjęcie dziś zrobiłam :mdleje: aaahahhaa pękam z dumy :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :loveu::loveu::loveu:CUDNE http://img21.imageshack.us/img21/9766/dsc0324r.jpg Quote
Recommended Posts