Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahha ale cyrk :roflt: właśnie Luna z Pepą przebiegły mi po mieszkaniu w radosnych podskokach - Pepa ewidentnie do Luny się dostawiała, a biedna Luncia myślała, że wreszcie Pepa chce się pobawić bo ona jużdawno miała na to ochotę i zaczepiała na dworze, tylko Pepisko stare psisko nie było zainteresowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdaje się że przyszły te najgorętsze dni co? a odmawianie jedzenia to też przez cieczkę? :mad:

waszko, czyżbyś nie przeżyła ani jednej cieczki Luny? :diabloti:

Posted

beria zyjesz jeszcze:crazyeye:, czemu zes galerie zamknela?:obrazic:

AnkaG Ty sie kwiatkami nie chwal:placz:, ja moje kaktusy na wior wysuszylam:oops:, a mowili, ze tego nie zabije.... Dla mnie jak jesc nie wola, to sie nie karmi:evil_lol:.

wasia Pepa bedzie ciekla dwa razy w roku:evil_lol:, takie male tak ciekna:loveu::diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
moje takie są w mieście :roll: :lol: to strach pomyśleć co na wsi będzie się działo :lol: ale na dworze same nie chca siedzieć - jak chodze po domu na wsi to mam dwa ogony gęsiego za soba non stop :lol: a jak czasem im otworze taras i wypuszcze to zamiast iść posznupać to siedzą przodem do drzwi i sie gapią czy już im zniknęłam z oczu czy jeszcze nie :stupid:

Gerda też tak ma, a Dee wieś się podoba i jest w pełni samodzielna :p Lubi sama siedzieć na dworze i nie chce wracać do domu. Gerda musi być ciągle z nami, a Dee wystarczy, żeby była niedaleko :p

puzzle napisał(a):
beria zyjesz jeszcze:crazyeye:, czemu zes galerie zamknela?:obrazic:

Vectra mi zamknęła. :diabloti: Bo ją prosiłam o to. ;) Nie chciało mi się już zdjęć robić :diabloti:

Posted

Teraz jak na prawdziwą wiejską babę :evil_lol: przystało, powinnaś założyć jakąś hodowlę :evil_lol:
Masz akurat dobrą okazję, żeby zacząć hodować te... no...:roll:... Pepiliony:lol: :evil_lol:

Posted

Justa - owszem przeżyłam, ale to było daaawno i nie było w domu ani jednej kropeczki widać i w ogóle :roll:

AnkaG toż to niemal dżungla :evil_lol:

puzzle napisał(a):

wasia Pepa bedzie ciekla dwa razy w roku:evil_lol:, takie male tak ciekna:loveu::diabloti:

Pepa NIE będzie przeciekać dwa razy bo jest grzeczną dziewczynką :roll:

Erhan - założę hodowlę najnowszej i super reklamowanej rasy z australii Labradoodle :p i będą się w kolejce ustawiać :p a tuż obok będą klateczki w prosiaczkami i kurkami i krówkami :p a Pepiliony będą urzędować na salonach i wszystkie będą tylko moje :diabloti:

Posted

najnowsze osiągnięcie Fifki

knuje

i skok, a potem już musiałam się zerwać i ją ratować bo oczywiście głupia skoczył na tv i się z niego zglebiła wprost na Pepowe legowisko - zamieszkałe :lol: zakotłowało się, ale wszyscy żyją :evil_lol:

Posted

Buehehhe co to nowej wiejskiej pepowej rasy. Byłam kiedyś w takiej po pgrowskiej wiosce gdzie wszystkie psy były identyczne! małe czarne kundelki z zadartymi ogonkami i stojącymi uszkami różniły się tylko co nieco wielkością jedne mniejsze, drugie troszkę większe. Ale jakby się ktoś uparł mógłby na ich podstawie założyć nową rasę :evil_lol:

Posted

ariss napisał(a):
http://img4.imageshack.us/img4/379/dsc0009khp.jpg

wow:crazyeye:jak ona tam wlazła:crazyeye:polowała ma muche?:evil_lol::evil_lol:

nie :shake: to była sztuka dla sztuki planowana od kilku dni - przymierzała się, kombinowała codziennie wieczorem, aż w koncu się odważyła i hyc!

a muchę upolowała dziś :loveu: wleciała mi do pokoju obleśna wielka mucha :angryy: i to były jej ostatnie sekundy zycia :multi::loveu:

hahah Olcha a nie paliłaś nic wtedy? :evil_lol:

Posted

ale on chyba tak z jakiejś szafki???

jak miałam kocura to na słowo mucha lecieał z innego pokoju i nie przestawał polować do chwili gdy muszka nie padła:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a za słowo mięcho gotow był zabić to co staneło mu na drodze do kuchni:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::mdleje: