Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG napisał(a):
Moniko jak myślisz dlaczego ja tylko raz miałam szczeniaki, mając 3 suki hodowlane ??? :cool3: Dwie na wszystkich wystawach dostawały doskonałe oceny ...:diabloti:

No to czekamy na wieści o małym szkrabku. :lol:

To ja mam repa przecież :evil_lol: który nie krył i pewnie nie będzie ... bo na samą myśl , że mój mały Franio .. będzie tego .... to mam dreszcze , serce mi zaczyna walić , a jak dostał propozycja randki , to jeść nie mogłam .. odmówiłam :loveu: już nie raz :evil_lol:

Posted

no to siedzę sobie sama, popijam winko i łezki ocieram oglądając fotki :oops:

do niedawna myslałam, że Luna jest biegaczem :lol:

napieraaaaaa :evil_lol:

a w ogóle to dopiero przy fidze zauważyłam, że mi się Luneta postarzała już :roll: ale dziś byłam już z niej dumna - mały gnojek na dworze na nią szczekał i podpuszczał a Luna już się nie odgryzała tylko stawała i patrzyła jak na debila :lol:

Posted

ja też mam taką maszynke jak eria i jestem bardzo zadowolona:loveu:

No i nie mogę się doczekać relacji jak dziewczynce mineła nocka w nowym napewno superowym domku:razz:

Posted

Ja też jestem ciekawa jak małej minie pierwsza noc w nowym domku:razz:

A ja mam Moser 1245, ale myślę o kupnie Andis AGC+ (dwubiegowa + bezprzewodowo-przewodowa - taki zestaw dla vetów);)
Moserka miała być cicha, ale to nieprawda jest:shake:I szybko się grzeje:angryy:

Posted

AnkaG napisał(a):
Jaki boooski ogon :multi:

Luna to jeszcze młoda laska :razz:

noo ogon ma idealny - śliczna szabelka :loveu::loveu::loveu: i rozmerdany :loveu:

Luna ogólnie młoda, ale kurcze przy szczeniaku widać...

Doginka napisał(a):
A ja mam Moser 1245, ale myślę o kupnie Andis AGC+ (dwubiegowa + bezprzewodowo-przewodowa - taki zestaw dla vetów);-)
Moserka miała być cicha, ale to nieprawda jest:shake:I szybko się grzeje:angryy:

otóż to :shake:

Posted

Chwilę mnie nie było, a tu widzę stado się powiększyło :-o Mała pchełka przeurocza - z tym bieganiem to przypomina mi się najmniejsze dziecko Oli ka-vangi, którą mam na każdym spacerowym zdjęciu, bo przemieszcza się z prędkością światła :diabloti: :loveu:

Luna się postarzała?
Galina lada chwila kończy 6 lat, gonitwy po wieczornym spacerze po całym mieszkaniu z obijaniem się o wszystko co stanie na jej drodze, szalone wślizgi na zakrętach - na porzadku dziennym ;)
Jak co do czego przyjdzie to nie ma toto ptasiego móżdżku, dlatego ja tak bardzo doceniam dorosłe ułożone psy, a jak pomyślę, że za jakiś czas na pewno pojawi się u mnie małe dniabelskie szczenię to włosy mi stają dęba :diabloti:

A co do maleńkiej jeszcze - błagam podklej jej uszy :evil_lol:

Posted

Justa, jakbyś poczytała wcześniejsze posty, to wiedziałabyś, że Wasia uszu małej nie podlkei, a poza tym mała jest już w nowym domku;)

Ja też widze dwudoopnego jednogłowego sznupa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Mała jest genialna :loveu::loveu:
Masz nowe wieści z domku?

dzwoniłam wczoraj rano zapytać jak minęła nocka :oops: :lol: więc minęła spokojnie, Figa była grzeczna, spała ze swoja małą panią, a potem przeniosła się na dywanik :crazyeye: co mnie zszokowało bo u mnie z łóżka nie schodziła :lol: no ale jej wybór, może to dlatego, że była zagubiona

Justa - poczytaj więcej :lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Justa, jakbyś poczytała wcześniejsze posty, to wiedziałabyś, że Wasia uszu małej nie podlkei, a poza tym mała jest już w nowym domku;)

Już doczytałam.. Ojj czepiacie się, ja zajęty człowiek jestem :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
ja też nie w temacie, ale może kiedyś bede zaś na bierząco ;)

myslisz, że jak będziesz w pieluchach to będziesz miała więcej czasu? :turn-l: NIE będziesz miała - teraZ czytaj :diabloti: :evil_lol:

jeszcze trochę mam fotek małego szaleńca :loveu: