malawaszka Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Pysia napisał(a):Nie będę latać babo wstrętna z jakaś paskudną kamerą:shake: Chociaż....Z chęcią nagrałabym jak odganiasz chrabąszcze majowe :evil_lol: Tak jakoś mi się przypomniało...:eviltong: Swoją drogą to zaczynam widziećpodobieństwo Twoje do Lunki ;) Zwłaszcza w poruszaniu się ... ja Ci dam chrabąszcze :mad: z taką pałą będę chodzićw tym roku :angryy: a jakie podobieństwo przepraszam???? hahaha dzięki - to wspaniały komplement hahahha nie sądziłam, że jeszcze jestem taka gibka i zwinna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzięki Żabko i Mróweczko :loveu: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 malawaszka napisał(a):ja Ci dam chrabąszcze :mad: z taką pałą będę chodzićw tym roku :angryy: :-o Mam nadzieje że ta pała na chrabąszcze a nie na mnie z kamerą ??:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 hihih nadzieję możesz mieć :evil_lol: Lunka sie schowała :p ] i znów na 3 łapkach pozuje :lol: ooo przyszedł kumpel przegnałam drania :diabloti: Quote
LAZY Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Dobrze sie schowała bo ja jej nie widze...:roll: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka'] i potem się tak wygląda :evil_lol: Broda jej zamarzła :shock: Quote
talut Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka'] lipa :eviltong: to jest fota gałęzi, nie Luny :eviltong: bo w ogóle jej ne widać Quote
malawaszka Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 no ja kto nie widać??? co z Wami?? :mad: a dziś 14 w sobote też wszystko się może zdarzyć więc wybywam :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='LAZY'] Dobrze sie schowała bo ja jej nie widze...:roll:a ja widzę :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 A ja myślę że Luneta schowała się ze wstydu ;) Bo Malawaszka tym razem na niej testowała nową maszynkę :evil_lol: Quote
beria Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka'] Okład z lodu na nochala. Quote
asiunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']hihih nadzieję możesz mieć :evil_lol: Lunka sie schowała :p ] Hej!! Widze ze z Lunki gospodyni pelna gebą-super fotki:lol::lol::lol::lol::lol: i znów na 3 łapkach pozuje :lol: ooo przyszedł kumpel przegnałam drania :diabloti: Hej!! Widze ze z Lunki gospodyni pelna parą:lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia'][quote name='malawaszka'] Swoją drogą to zaczynam widziećpodobieństwo Twoje do Lunki ;) Zwłaszcza w poruszaniu się ... Waszka tez taką stójke umie zrobić? :crazyeye: [quote name='LAZY'] Dobrze sie schowała bo ja jej nie widze...:roll: Ja tam widze :cool1: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 PIKA napisał(a):Waszka tez taką stójke umie zrobić? :crazyeye: I to jeszcze jaką :evil_lol: Quote
Lucy* Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Stójeczka pierwsza klasa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Waszeczka dzisiaj pilnuje domku żeby go nie ukradli i nie postawili gdzieś w lesie :evil_lol: Ja to kiedyś jednak tą pałą od niej dostane :mad: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Pysia napisał(a):A ja myślę że Luneta schowała się ze wstydu ;) Bo Malawaszka tym razem na niej testowała nową maszynkę :evil_lol: JESZCZE NIE :evil_lol: ALE JESTEM CORAZ BLIŻEJ TEJ ZBRODNI :diabloti: Pysia a czy TY nie miałaś dzisiaj być na wsi???? :cool3: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 malawaszka napisał(a):JESZCZE NIE :evil_lol: ALE JESTEM CORAZ BLIŻEJ TEJ ZBRODNI :diabloti: Pysia a czy TY nie miałaś dzisiaj być na wsi???? :cool3: Byłam ;) Właśnie wróciłam :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 jak jest taki mróz to Luna co i rusz robi takie stójki :lol: Boluś za to kompletnie nie chce wychodzić na dwór biedaczek :shake: tylko na szybkie siku, kupka i do domu leeeciii więc nie ma fotek Bolusiowych bo nie chcę go męczyć - wyczytałam, że przy jego chorobie jest zwiększona wrażliwośc na zimno, więc Bolutek nie wychodzi na długo - nawet w domu go okrywam kocykiem :lol: Luna ze spłaszczonym pyskiem :evil_lol: buuahaha chyba pozazdrościłą Szpilce popularności i postanowiłą się upodobnić :evil_lol: ale szaleńswo nieustanne :loveu: moja pchełka kochana :loveu: Quote
aga1215 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='malawaszka'] a cóż to za lwica śląska:crazyeye: ;) :loveu: Quote
malawaszka Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 krzyżówka lwicy z kozicą i zającem :loveu: znalazłam jeszcze Bolutka :cool3: Quote
malawaszka Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 zarośnięta jak dziki zwierz, a ja po Bolusiu boje się wziąć maszynke do ręki :evil_lol: no i te mrozy teraz :shake: Quote
Pysia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 malawaszka napisał(a):zarośnięta jak dziki zwierz, a ja po Bolusiu boje się wziąć maszynke do ręki :evil_lol: no i te mrozy teraz :shake: No nie dziwię sie :evil_lol: Widziałam efekty :crazyeye: Quote
Recommended Posts