weszka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dogo rzeczywiście fiksuje i nie zachęca do współpracy :angryy: albo nie działa, a jak działa to całość jakaś węższa, wchodzi na treść reklama specjalna ta co zawsze tkwiła z boku, zasłania emotikonki :roll: A tak w ogóle to poniedziałkowe dzień dobry chociaż jakoś nie uważam żeby był dobry :razz: Quote
malawaszka Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Nie jest dobry.... dwa tygodnie temu umarł Tata mojego J a dziś rano umarł mój Dziadek Kochany :-( ['] Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 malawaszka napisał(a):Nie jest dobry.... dwa tygodnie temu umarł Tata mojego J a dziś rano umarł mój Dziadek Kochany :-( ['] [FONT=Arial] :glaszcze: Waszeczko ......:-(....tak Mi przykro ..... [/FONT] .... Quote
Aga&Ganja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 malawaszka napisał(a):Nie jest dobry.... dwa tygodnie temu umarł Tata mojego J a dziś rano umarł mój Dziadek Kochany :-( ['] Mi też jest baardzo przykro... :-( Quote
malawaszka Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 naprawdę okropny ten początek roku - okropny... jedynie Iga go rozświetla Quote
AnkaG Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Smutny ten nowy rok u ciebie. :-( Ja swoich dziadków prawie nie pamiętam Quote
malawaszka Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 w zeszłym roku umarła moja Babcia - widocznie nie chcieli być długo rozłączeni :-( Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Arial]Waszeczko ...jakoś tak jest ..jak bardzo za sobą tęsknią ...to drugie szybko odchodzi ... poza tym ... jak było w Królu Lwie ...niby bajeczka dla dzieci ...a jak pozwala i dorosłym przejść przez ten Krąg Życia... [/FONT] Quote
Doginka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Niestety tak ten świat już zbudowany, że Ci najukochańsi muszą kiedyś odejść:-( (*)(*)(*):-( Quote
ariss Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :-(:-(:-(to zawsze bardzo boli:-(:-(:-( [*] Quote
Poświata Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Przyjmij kochana moje wyrazy współczucia :-( [']. Quote
malawaszka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Dziękuję Wam... Nie jadę na pogrzeb, jest jutro, moi Rodzice pojechali już dziś bo pogoda niesprzyjająca podróży i na ostatnią chwilę nie chcieli jechać żeby się nie spieszyć, a ja nie bardzo miałam jak zostawić psy z siostrą ledwo po porodzie - dopiero przestaje ją wszystko boleć, a szwagier w pracy, no i ona sama z niemowlaczkiem i przezywającą chwile załamania z zazdrości Oliwą... :shake: Przykro mi bardzo, że nie pojadę pożegnać Dziadka, ale pożegnam go w sercu... a dopiero wysyłałam kartkę na Dzień Dziadka i wiedziałam jak bardzo będzie się z niej cieszył... :-( Quote
Vectra Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 malawaszka napisał(a):w zeszłym roku umarła moja Babcia - widocznie nie chcieli być długo rozłączeni :-( Bardzo Ci współczuje ... wczoraj też odszedł dziadek mojej bliskiej koleżanki ... ehhh dziadzio fajny był .... mieszkaliśmy w jednej klatce .... kurcze jaki ten świat jest kruchy , to się dopiero czuje , jak ktoś odchodzi .. jest i zaraz go nie ma .... Quote
Katerinas Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 jej ... waszeczko :-( Bardzo Ci współczuję :-( :-( Trzymajcie się dzielnie ...... Quote
lolka75 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Trzymaj sie Monika:glaszcze: bardzo mi przykro Quote
madziamn Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Moniczko trzymaj się :-(bardzo mi przykro... Quote
malawaszka Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 trzymam się - dziękuję wam bardzo za dobre słowo, łatwiej jest jak się nie jest na pogrzebie - to wszystko jest wtedy mniej namacalne... dziś spędziłam dzień na poszukiwaniu rozwiązań do domu - prysznica, kuchni i ogólnie na poszukiwaniu inspiracji - czasu to pochłania mnóstwo, a i tak zawsze by się chciało coś, na co się nie ma pieniędzy :angryy: prysznic wybrałam - cenę jakoś przebolejemy... kuchnia - zakochałam się w kuchni kolory ciemnej oberżyny/fioletu - taki głęboki kolor - CUDO!!!! ale nawet nie szukam takich mebli bo... :shake: ogólnie mam mało optymistyczny nastrój, a wymyślać trzeba bo już czas najwyższy, płytki jutro odbieram i brodzik, a najpierw trzeba zamontować podtynkowe elementy do prysznica - a jeszcze nie zdecydowałam które :placz: pokażę Wam moje królewny Pepciowej fotki nie mam, ale muszę Wam powiedzieć że Pepka nie ma już szczurzego ogonka!!!! ZARÓSŁ!!!! :crazyeye::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 http://img172.imageshack.us/img172/8650/dsc0029yf4.jpg Ile tak Królewna ma? ;):loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 malawaszka napisał(a):11 dni :loveu: och, jej! Piękna Królewna! A jak ma na imię? ;) A co Twoich spraw finansowych, to nie martw się... Wszystko będzie dobrze. Musi być dobrze! ;) Quote
Doginka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Oglądam królewnę pierwszą:loveu: i spodziewałam się ujrzeć pod nią królewnę Olivię:loveu:, a tu zonk:crazyeye: - kotecek i piesecek:evil_lol::loveu::diabloti: Quote
Katerinas Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 http://img172.imageshack.us/img172/8650/dsc0029yf4.jpg oh.. jaki dziubeczek słodziutki :loveu: :loveu: http://img27.imageshack.us/img27/1289/dsc0007th9.jpg I tu cudeńko widzę :loveu: http://img365.imageshack.us/img365/9179/dsc0004re8.jpg A czy tej pannie nie jest za dobrze ;) Quote
Alicja Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [FONT=Arial]Twoje 3 królewny :loveu: zabrakło 4i5 ;) Waszeczko :glaszcze:[/FONT] Quote
malawaszka Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Katerinas'] http://img365.imageshack.us/img365/9179/dsc0004re8.jpg A czy tej pannie nie jest za dobrze ;) no księżniczka na ziarnku grochu - od jakiegoś tygodnia tak ma i ładuje się na poduchy :loveu: a dziś moje dziewczyny na spacerku tak cudnie biegały - OBIE! może nie tak że razem, ale obok siebie ;) Pepcia jest teraz naprawdę w dobrej formie a mnie to bardzo bardzo cieszy jak ona taka radosna :loveu: Quote
Recommended Posts