Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
oczywiście że widzę :fadein: Boluś bez ubranka na dworze (jak jest zimno) chodzi cały pokurczony, kikutek tak mocno wciska w tą zmarzniętą doopke że go nie widać :lol: a w ubranku bryka, bawi się wcina śnieg - no chyba że jest go aż tak dużo jak na wsi to już musiałby być kombinezon, żeby mu się podobało :wink: i takowy mu niedługo sprawię 8)

U mnie Oskarek także chętnie lata w kubraczku, jest pełen energi, chce się bawic, szaleje, wygłupia się w śniegu i nie chowa ogonka w doopke tak jak to napisałas wyzej, a wrecz przeciwnie ten malutki ogonek tak wywija ze nosi go na pleckach :lol: :lol:
Co jeszcze zauwazylam ... ze w ubranku czuje sie tak pewniej, jest bardziej odwazny i potrafi czasem podskoczyc do innego wiekszego psa, co jest niemozliwe bez ubranka :lol: :lol: :lol:

Posted

:grab: pani naucycielka sie znalazła :grab: mniesię podoba uszek i tyle! :lol:

O! Tu Luna znowu prawie bez uszek :lol:

Aga czy Ty uczysz w liceum w Twojej miejscowości? takim co to na ścianach są tablice ze zdjęciami daawnych uczniów??? 8)

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
Co jeszcze zauwazylam ... ze w ubranku czuje sie tak pewniej, jest bardziej odwazny i potrafi czasem podskoczyc do innego wiekszego psa, co jest niemozliwe bez ubranka :lol: :lol: :lol:

hahahah pewnie myśli, że to jakiś kombinezon pancerny :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Daga&Oskar napisał(a):

hahahah pewnie myśli, że to jakiś kombinezon pancerny :lol:

no właśnie już się tak zastanawialiśmy - może tak właśnie uważa, że jak ma kubraczek to "co to on nie jest" i nikt mu nie może podskoczyć, bo on ma obrone na pleckach w postaci kombinezoniku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

asher napisał(a):
malawaszka napisał(a):
myślisz, że da sięzarobić na sprzedaniu parki uszek??? :o
Nie :lol: Choć kto wie? Jak się ma handlowe talenta? :lol: Ale na pewno można zarobic na obcinaniu uszek 8)

Wiecie co.. tak nawiążę jeszcze do tego tematu.. dziś jakiś facet na Allegro sprzedawawał cytuję
"rzecz niezwykłą za jedyne trzy złote wypiję za Twoje zdrowie"

:o :o :o :o

jak na to ludzie pójdą to i na kopiowane uszka też :roflt: :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
:grab: pani naucycielka sie znalazła :grab: mniesię podoba uszek i tyle! :lol:

O! Tu Luna znowu prawie bez uszek :lol:

Aga czy Ty uczysz w liceum w Twojej miejscowości? takim co to na ścianach są tablice ze zdjęciami daawnych uczniów??? 8)

uszka zakupiłam dla Wektorka - jest ich amatorem :lol: :lol: :lol:
a jeżeli tak to co??? :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
aga1215 napisał(a):

a nic 8) byłam tam na sylwestra jakieś dwa lata temu - jeśli pamiętasz nowe drzwi do sekretariatu to my 8) :oops: :lol:

a już myślałam, że to fanaberia szefostwa :lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
aga1215 napisał(a):

a nic 8) byłam tam na sylwestra jakieś dwa lata temu - jeśli pamiętasz nowe drzwi do sekretariatu to my 8) :oops: :lol:

hihihi postanowiliśmy podzięce za gościnę i super sylwestra podarować im nowe drzwi A CO! :lol:

a tak poza tym to bardzo super wspominam tego Sylwestra!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
aga1215 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
aga1215 napisał(a):

hihihi postanowiliśmy podzięce za gościnę i super sylwestra podarować im nowe drzwi A CO! :lol:

to SUPER!!!!
a kiedy znowu przyjedziecie??? - jest jeszcze parę rzeczy do wymiany :wink: :lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
aga1215 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
aga1215 napisał(a):

to SUPER!!!!
a kiedy znowu przyjedziecie??? - jest jeszcze parę rzeczy do wymiany :wink: :lol:
a co tu się za wazeliniarstwo szerzy :wink: :lol: :lol: hmmmmm

Posted

malawaszka napisał(a):
ehhhh nie wiem czy jeszcze przyjedziemy tam bo to musi być duuża ekipa a nasza się wykruszyła :-?

koniecznie duża - to są spore rzeczy :wink: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie bo to tajemnie wagi panstwowej som 8)

taaaa :roll:
człowiek się namęczy, żeby odczytac, mruzy oczy albo "cytuje", a tam na dodatek nic ciekawego :evilbat:

Posted

Maga100 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
nie bo to tajemnie wagi panstwowej som 8)

taaaa :roll:
człowiek się namęczy, żeby odczytac, mruzy oczy albo "cytuje", a tam na dodatek nic ciekawego :evilbat:

:hmmmm: co to było o tej ciekawości :hmmmm: :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

chyba Prestonowi taki kubraczek odblaskowy kupię.....bo go wieczorem nie widać, jak się odważę spuścić czorta na chwilę

ale ślicznie wygląda. a śnieg, to tym Twoim psiakom do brody nie przymarza czasem??? :lol: 8)