malawaszka Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 nie działa :evil: za to dla Luny taaka zima to ODLOOOTTT!!!!!!!!!!!!!! :lol: Quote
aga1215 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 malawaszka napisał(a):hahah Hania to musi być coś z tą zimą że tak się przytulają :lol: Bolusiowi aż taka zima sie nie podoba :roll: mam nadzieje że dziś działa zippy :roll: nooooooo - jak można kazać biednemu Bolutkowi po takim głębokim śniegu chodzić :nono: :wink: :lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 malawaszka napisał(a):nie działa :evil: za to dla Luny taaka zima to ODLOOOTTT!!!!!!!!!!!!!! :lol: :o Luna zgubiła uszka 8) Quote
Lucy* Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 malawaszka napisał(a):hahah Hania to musi być coś z tą zimą że tak się przytulają :lol: Bolusiowi aż taka zima sie nie podoba :roll: mam nadzieje że dziś działa zippy :roll: Ależ Bolutek kiedyś pracował jako wojskowy ?? :o :o No urodzony z niego snajper :o :lol: jak chodzi po tym śniegu :roflt: :roflt: Quote
Lucy* Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha czemu snajper?? :oops: :oops: rany.. pomylało mi się ... miałam na myśli SAPERA :oops: :lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 hahha oo tak mój mały saper :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 malawaszka napisał(a):hahha oo tak mój mały saper :lol: waszka super fotki,a ten kubraczek z odblaskami rewelacyjny :lol: Quote
malawaszka Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 ubranko zakupione na dogo 8) u Izy Szumielewicz - są jeszcze takie małe na yorki a kasa na schroniska 8) polecam :fadein: Quote
Maga100 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 malawaszka napisał(a):no to dobranoc :-? to co ty robiłaś całą noc? :o Quote
Hanna R. Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Maga100 napisał(a):malawaszka napisał(a):no to dobranoc :-? to co ty robiłaś całą noc? :o Ja nie będę odkrywcza zbytnio, jeżeli powiem, że ona pracowała :roll: I potem będzie znowu zła na szefa .... Quote
asiunia Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):nie działa :evil: za to dla Luny taaka zima to ODLOOOTTT!!!!!!!!!!!!!! :lol: :o Luna zgubiła uszka 8) Hej!! Moze Wasia obciela :lol: 8) Quote
malawaszka Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 ano arbeit macht frei moi drodzy :-? chce sie miec chate to trza ciorać i nocami kase drukowac :lol: Asiunia - maszynki jeszcze nie mam więc uszka narazie tlyko chciały odfrunąć :lol: Quote
asher Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 malawaszka napisał(a):Asiunia - maszynki jeszcze nie mam więc uszka narazie tlyko chciały odfrunąć :lol:Kupujesz maszynkę do kopiowania psom uszu? :o A Luna to nie za stara juz na taki zabieg? :hmmmm: Quote
malawaszka Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 czego się nie robi żeby zaspokoić swoją próżność :evilbat: Quote
asher Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 malawaszka napisał(a):czego się nie robi żeby zaspokoić swoją próżność :evilbat:No i sobie dorobić :lol: Quote
malawaszka Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 myślisz, że da sięzarobić na sprzedaniu parki uszek??? :o Quote
asher Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 malawaszka napisał(a):myślisz, że da sięzarobić na sprzedaniu parki uszek??? :oNie :lol: Choć kto wie? Jak się ma handlowe talenta? :lol: Ale na pewno można zarobic na obcinaniu uszek 8) Quote
malawaszka Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 hihihih noo tak - zmęczonam i nie myślam konstruktywnie :lol: brrrrrrrr zimnoooo cholera co krok to gorzej :evil: Luna w barchanowych zimowych gaciach :lol: PROSZĘ MNIE NATYCHMIAST WZIĄĆ NA RĘCE!!!! NOOO PROSZĘĘĘĘĘĘ :modla: Quote
LAZY Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Męczysz te swoje psy na tym strasznym sniegu! :wink: Waszka a powied zmi cyz widzisz różnice w tymczy jest im cieplej w ubranku niz bez? Quote
malawaszka Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 oczywiście że widzę :fadein: Boluś bez ubranka na dworze (jak jest zimno) chodzi cały pokurczony, kikutek tak mocno wciska w tą zmarzniętą doopke że go nie widać :lol: a w ubranku bryka, bawi się wcina śnieg - no chyba że jest go aż tak dużo jak na wsi to już musiałby być kombinezon, żeby mu się podobało :wink: i takowy mu niedługo sprawię 8) Quote
aga1215 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 malawaszka napisał(a):myślisz, że da sięzarobić na sprzedaniu parki uszek??? :o dzisiaj kupiłam 10 parek uszu :wink: :lol: a uszka to dopiero na Swięta :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts