Lucy* Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Piękny .. dom - marzenie :angel: Tylko nie mów że go budujesz nad Pogorią bo się załamę :lol: :lol: Quote
asher Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Piękna chaupa :angel: A w jakim kolorze będą zewnętrzne ściany? Quote
Guest bernulka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 malawaszka napisał(a):a prosze :D tu z 9 listopada - jeszzce niecały dach przykryty i 22 listopad - dach cały pokryty, ale zaśnieżony i nie widać :lol: To kiedy sie wprowadzamy :lol: ? paździoszki Quote
malawaszka Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Lucy* napisał(a):Piękny .. dom - marzenie :angel: Tylko nie mów że go budujesz nad Pogorią bo się załamę :lol: :lol: niestety Lucy na działki nad Pogorią stac tylko wybrańców :lol: chociaż my i tak chcieliśmy na uboczu i tak mamy - koło Siewierza Quote
PIKA Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 bernulka napisał(a): To kiedy sie wprowadzamy :lol: ? paździoszki no wlasnie waszka :evilbat: Kiedy? :evilbat: Quote
Lucy* Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 malawaszka napisał(a):Lucy* napisał(a):Piękny .. dom - marzenie :angel: Tylko nie mów że go budujesz nad Pogorią bo się załamę :lol: :lol: niestety Lucy na działki nad Pogorią stac tylko wybrańców :lol: chociaż my i tak chcieliśmy na uboczu i tak mamy - koło Siewierza super... te otwarte przestrzenie.... :angel: rozmarzyłam się .... :lol: Quote
Agga Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Waszeczko chata piękna. Teraz czekamy na znak na oblewanie :drinking: Quote
daga10011 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 piekny dom i super okolica :lilangel: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Piękny dom, aż jestem ciekawa jak będzie wyglądał w efekcie końcowym - pewnie braknie nam słów z wrażenia :D Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Piękny dom, aż jestem ciekawa jak będzie wyglądał w efekcie końcowym - pewnie braknie nam słów z wrażenia :Dmnie już zatyka :-? a co będzie jak się wprowadzę do sionki / bo mnie asiunia na pokoja nie wpusci :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 hahah wariatki :lol: a kiedy wprowadzka - nie wiem, chyba na wiosnę, chociaż teraz samej mi się już tak nie spieszy :( no i dłuuuuugo będę wykańczała wnętrze :-? Quote
Daga_i_Oskar Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 malawaszka napisał(a):hahah wariatki :lol: a kiedy wprowadzka - nie wiem, chyba na wiosnę, chociaż teraz samej mi się już tak nie spieszy :( no i dłuuuuugo będę wykańczała wnętrze :-? Waszeczko, jak zaczniecie robić wnętrze to będzie as bardzo ciągło, zeby się tam wprowadzic. My takze urzadzilismy domek i teraz nam tęskno za nim, a nie można wszytskiego zostawic i wyjechac tam na stałe - ja to bym jeszcze mogła szkołe zmienic, ale gorzej z rodzicami i pracą :( A jednak dom to dom, a nie blok :-? W kazdej chwili mozna sobie na taras wyjsc, po działeczce pochodzic ... ach brakuje mi tego,a tu trzeba czekac az do feri zimowych jak tam pojedziemy. Znowu bedziemy z Oskarkeiem szalec w zaspach sniegowych :lol: Ale sie rozmazylam :lol: Quote
Katerinas Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Waszka No i dobrze, że dachówka :D To co? Zapraszasz na parapetówę? :wink: Quote
malawaszka Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Pewnie że zapraszam i to już od dawna 8) a teraz siedzę zaryczana jak zwykle oglądając MagdęM aaaaaaaaaaa ja chcę takiego Piotra :placz: zcemu tacy faceci nie istnieją :bigcry: Quote
PIKA Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 malawaszka napisał(a):hahah wariatki :lol: a kiedy wprowadzka - nie wiem, chyba na wiosnę, chociaż teraz samej mi się już tak nie spieszy :( no i dłuuuuugo będę wykańczała wnętrze :-? Jakiej samej? :o A my? :o Twoje adoptowane dzieci, mezowie (ew. zony jak kto woli) ? :o Quote
Lucy* Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 malawaszka napisał(a):Pewnie że zapraszam i to już od dawna 8) a teraz siedzę zaryczana jak zwykle oglądając MagdęM aaaaaaaaaaa ja chcę takiego Piotra :placz: zcemu tacy faceci nie istnieją :bigcry: Istnieją .. tylko zazwyczaj mają jakąś jedną wadę która jest nie do przejścia :lol: :lol: (albo brak tego czegoś.. albo już jakaś dziewczyna albo żona.. albo brak włosów.. albo samemu jest się zaangażowanym w związek z jakimś pacanem.. i można tak mnożyć :lol: ) Quote
Pasavera Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Gdzie Bolutki i Luneteczki się zapodziały? :( Migiem foteczki wstawiać :modla: Quote
Hanna R. Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Patrzcie ! Patrzcie ludziska, jaka u Waszki zima :o :o :o Quote
malawaszka Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 dajcie spokój masakra z tą zimą na wsi :lol: nie mogłam samochodem wyjechać z działki i musieli mi murarze samochód wypychać :-? a potem mgła jak diabli, ślisko, a ja na letnich oponach :x :oops: a w osiedle żeby wjechać to udało mi się dopiero trzecią uliczką bo do dwóch poprzednich nie wychamowałam :o :x 0X Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 :o ile fot no no domek coraz wspanialszy :D :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 :o wiecie co?? Luna chyba jest chora!!! :o zobaczcie jak moje psy jechały w samochodzie mająć do dyspozycji całe tylne siedzenie!!! :o i to bez avanti!!!! :o i to w obie strony tak jechały!!!! :o i to ONA się tak blisko położyła bo Boluś by nie śmiał :o jednak mina Bolusia ewidentnie świadczy o tym, że był cały w strachu, że zaraz będa bęcki za taką poufałość :lol: Quote
Hanna R. Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 A ja dzisiaj wczesniej trochę wróciłam z pracy - i mój pies WYŻEŁ :-? nie usłyszał jak wchodzę :roll: Mańka też. I przydybałam ich :o JAK LEZAŁY UWALONE JEDNO NA DRUGIM :o I SPAŁY ... Tego do tej pory nigdy nie widzielismy. Leżą sobie jedno obok drugiego - ale nigdy jedno NA drugim ... Chyba ta zima :evilbat: :evilbat: :evilbat: tak wszystkich zbliża .... Quote
malawaszka Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 hahah Hania to musi być coś z tą zimą że tak się przytulają :lol: Bolusiowi aż taka zima sie nie podoba :roll: mam nadzieje że dziś działa zippy :roll: Quote
dbsst Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 no prosze jakie milosne ciepluchy powychodzily z waszych psow tez bym chciala zeby Szpinakolada miala sie do kogo tulkac :( Quote
Hanna R. Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Zgniła zima :evilbat: Nic nie dział :evilbat: Są tylko krzyżyki :cry: Aaaa :-? działa tylko Problem in Database Connection :evil: Quote
Recommended Posts