Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ojj Alu

TO są dwie Zmory! :evilbat:
:o :o a o te dwie szło :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: / to wszystko przez tego powera co go database nie ma :evilbat: :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:lol: :lol: 2 Zmory i Bolut ideał 8) ,, Pędzący Rumak :wink: ''

Waszka uświadamiajaca ze wszech miar :wink: Ala tam wie co chciała napisac :wink:

Posted

Pysia napisał(a):

Waszka uświadamiajaca ze wszech miar :wink: Ala tam wie co chciała napisac :wink:
z tymi Zmorami to można niezłe roszady robić :wink: :lol: :lol: :lol: Bolut zawsze się ostanie 8) :lol:

Posted

Bolut zawsze się ostanie 8) :lol:

hahaha ajakbyście widziała jak Pysia wyglebiłą dziś przez Bolka hahaha ale kochana jest - wolała sięwywalić niż go nadepnąć :lol: :lol: :lol: a ten Bolutek ANIOŁEK dawajjj za nią z warkotem :lol: :lol: :lol:

Posted

Pysia napisał(a):

z tymi Zmorami to można niezłe roszady robić :wink: :lol: :lol: :lol: Bolut zawsze się ostanie 8) :lol:

Własnie postanowiłam sie nie odzywać bo też do tego doszłam :wink:

Posted

Pysia napisał(a):
Pysia napisał(a):

Własnie postanowiłam sie nie odzywać bo też do tego doszłam :wink:
:wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to Pysia, Pysia, Pysia :lol: to ONA ma takie okropne pomysły :lol:

a tu zobaczcie jak Bolut śmignął przed pboektywem :lol:

sępik reklamówkowy :lol:

noo daj no dajj

Ojej :o moja Sara też tak sznupie po reklamówkach :evilbat:

Posted

kurczaki...za malo tu wchodze, a potem musze nadrabiac kilka stron topicu :oops:
Bolus ma piekny kubraczek tak swoja droga ;) z "reflektorkami" po bokach fiufiu
moze nie doczytalam ekhm gdzie ale na jakim etapie jest budowa domu? teraz jest przerwa, czy robota idzie do przodu??

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah to chyba wszystkie psy :lol: Seti też :lol: Luna też :lol: a Luna dodatkowo za każdym razem jak Boluś by chciał sobie posznupać spuszcza mu bęcki bo TYLKO ona może to robić :-?

Hahaha !! Mała kochana zazdrośnica :lol: :lol:

Posted

Agnes napisał(a):
moze nie doczytalam ekhm gdzie ale na jakim etapie jest budowa domu? teraz jest przerwa, czy robota idzie do przodu??

idzie idzie 8) dach już zadachówkowany, ale nieocieplony, narazie murują ściany wewnętrzne :fadein:

Posted

malawaszka napisał(a):
idzie idzie 8) dach już zadachówkowany, ale nieocieplony, narazie murują ściany wewnętrzne :fadein:
wow! ale tempo :D A zdjęcia gdzieś mogę obejrzeć? :oops: :D

Posted

dachówka :fadein: przechodziliśmy różne etapy zadaszenia :lol: pozcąwszy od dachówki (ale zrezygnowaliśmy bo za droga :roll: ) potem byla blachodachówka, gont bitumiczny aż w końcu wróciliśmy do dachówki :lol: :lol: :lol:

Posted

super!! :angel: bardzo fajny naprawde...a jaka jest powierzchnia? pewnie juz gdzies pisalas, ale skleroze mam :oops:
bardzo fajna chalupka :)
tez bym sie chetnie wyniosla z bloku do domku buuu