asher Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Kurj się Waszko :kciuki: A jakbyś miała laptopa, to mogłabyś siedzieć na dogo mimo grypy :cool3: Quote
Alicja Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='malawaszka']albo ma grypę zołądkową :placz::placz::placz: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:znowu .....qrde ...ja jestem w grupie ryzyka ..dziecka już 2 razy miały w przedszkolu rewoltę ....alem twarda bestia :evil_lol: trzymaj się ....:roll: Quote
weszka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ooooj współczuję :shake: Trzymaj się (kibelka ;)! Quote
Doginka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Oj Waszko, ja chyba też coś złapałam grypowego:placz: Oby Ci szybko przeszło to cholerstwo;) Quote
agbar Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Lepiej ci juz? Pamietaj,ze nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc jeszcze gorzej....Ja raz zlapalam to paskudztwo w dzien wyjazdu z Polski do Niemiec:shake:Chwala panu,ze w Niemczech co krok jakis parking z kibelkiem,strasznie dlugo wtedy jechalismy:evil_lol:na zmiane spalam i wydalalam :shake:masakra:roll: Quote
jbk Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Szkoda zdrowia na choroby...... Zdrowiej Wasiu :) Quote
madziamn Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 zdrowiej Moniczko aby Ci szybko przeszło Quote
Doginka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Mam nadzieję kochana, że już lepiej się czujesz:loveu: Quote
malawaszka Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 asher napisał(a): A jakbyś miała laptopa, to mogłabyś siedzieć na dogo mimo grypy :cool3: chyba nie bo przespałam cały dzień wczorajszy :shake: a na laptopach pisać nie umiem i tylko się wkurzam :lol: już mi lepiej - dzięki Wam za ciepłe słowa :loveu: Alu no własnie coś często się mnie łapią wirusy różne :shake: agbar to twardzielka z Ciebie - ja bym sie nei odwazyła jechać :lol: wczoraj nawet z psami nie wychodziłam na dwór bo mogłabym jakby co nie zdążyć :roll::oops: A najlepsze bo na spacery wychodził J - wczoraj padało i Pepa owszem wychodziła z Nim, załatwiała co chciała, odwracała się dupą i szła do domu nie zwazając na wołania :lol: Quote
Alicja Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ma J. posłuch u Pepy :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ma J. posłuch u Pepy :evil_lol: bo Pepa tą mądry piesek :loveu: :loveu: :loveu: cieszę sie Wasiu , że już nie rozsiewasz zarazy .. znaczy , że cieszę sie też , że Ci lepiej :loveu: :diabloti: Quote
jbk Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 malawaszka napisał(a):chyba nie bo przespałam cały dzień wczorajszy :shake: a na laptopach pisać nie umiem i tylko się wkurzam :lol: już mi lepiej - dzięki Wam za ciepłe słowa :loveu: Alu no własnie coś często się mnie łapią wirusy różne :shake: agbar to twardzielka z Ciebie - ja bym sie nei odwazyła jechać :lol: wczoraj nawet z psami nie wychodziłam na dwór bo mogłabym jakby co nie zdążyć :roll::oops: A najlepsze bo na spacery wychodził J - wczoraj padało i Pepa owszem wychodziła z Nim, załatwiała co chciała, odwracała się dupą i szła do domu nie zwazając na wołania :lol: Mam takie samo zdanie o laptopach ;) Ale Pepusia inteligentna bestyjka :) Quote
Doginka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dzieńdobry:p Wpadłam zobaczyć jak się dziś czujesz;) Quote
malawaszka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 dalej się czuję kijowo :roll: ale jakoś przejdzie w końcu... ale zajrzyjcie proszę! może ktoś może dać suni DT :modla: oddana z kanapy do schronu gdzie pewnie zaraz będzie kąskiem dla rozmnażaczy - serce mi pęka, że moze trafić jeszcze gorzej niż do schroniska :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucerka-srednia-z-kanapy-do-schroniska-pilnie-dt-ok-poznania-126279/ Quote
madziamn Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 tragedia:-( Moniczko zdrowiej jak najszybciej bo psiaki Cie potrzebują Quote
malawaszka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 to jest jakaś masakra - dalej jestem chora - żołądkowo :placz: jakby mi ktoś wsadził łapę w brzuch i ściskał flaki :roll: ale muszę Wam coś pokazać :lol: tylko bez komentarzy nt kierunku nakręcenia - to był mój pierwszy... i drugi raz więc nie wiedziałam, ze będzie bokiem :evil_lol: Wrzuta.pl - MOV00077 no dobra - mioał sie zrobić okienko z filmem :mad: jak sie to robi???? :placz: Quote
malawaszka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 ale ten jest lepszy - oto jak wygląda współpraca u mnie w domu - głośniki konieczne, na kanapie był oczywiscie kot :lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 a w dupie mam tą udoskonaloną dogomanię!!!! nie działa tak jak powinno :angryy: Quote
Alicja Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='malawaszka']a w dupie mam tą udoskonaloną dogomanię!!!! nie działa tak jak powinno :angryy: teraz nie wtykaj bo i tak wyciecze :roll: Quote
Vectra Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='malawaszka']a w dupie mam tą udoskonaloną dogomanię!!!! nie działa tak jak powinno :angryy: a to może temu źle działa :hmmmmm: :evil_lol: Quote
madziamn Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ale mówcie co chcecie ten film to dowód na to że psy jeszcze żyją :evil_lol: Quote
Doginka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 No super Pepa Lunce w odwet przyszła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziamn Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 sprawdzila ze wszystko ok i ... poszła hihihi:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Weszka bazarek prowadzi na tymczasy missieek :) Pomózcie kobiety !!!! Bo nędza... A warto ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/perfumy-fm-kup-teraz-na-prezent-na-tymczasy-u-missieek-non-stop-126312/ Quote
Recommended Posts