Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']albo ma grypę zołądkową :placz::placz::placz:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:znowu .....qrde ...ja jestem w grupie ryzyka ..dziecka już 2 razy miały w przedszkolu rewoltę ....alem twarda bestia :evil_lol:

trzymaj się ....:roll:

Posted

Lepiej ci juz?
Pamietaj,ze nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc jeszcze gorzej....Ja raz zlapalam to paskudztwo w dzien wyjazdu z Polski do Niemiec:shake:Chwala panu,ze w Niemczech co krok jakis parking z kibelkiem,strasznie dlugo wtedy jechalismy:evil_lol:na zmiane spalam i wydalalam :shake:masakra:roll:

Posted

asher napisał(a):

A jakbyś miała laptopa, to mogłabyś siedzieć na dogo mimo grypy :cool3:

chyba nie bo przespałam cały dzień wczorajszy :shake: a na laptopach pisać nie umiem i tylko się wkurzam :lol:

już mi lepiej - dzięki Wam za ciepłe słowa :loveu:

Alu no własnie coś często się mnie łapią wirusy różne :shake:

agbar to twardzielka z Ciebie - ja bym sie nei odwazyła jechać :lol: wczoraj nawet z psami nie wychodziłam na dwór bo mogłabym jakby co nie zdążyć :roll::oops:

A najlepsze bo na spacery wychodził J - wczoraj padało i Pepa owszem wychodziła z Nim, załatwiała co chciała, odwracała się dupą i szła do domu nie zwazając na wołania :lol:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ma J. posłuch u Pepy :evil_lol:
bo Pepa tą mądry piesek :loveu: :loveu: :loveu:

cieszę sie Wasiu , że już nie rozsiewasz zarazy .. znaczy , że cieszę sie też , że Ci lepiej :loveu: :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
chyba nie bo przespałam cały dzień wczorajszy :shake: a na laptopach pisać nie umiem i tylko się wkurzam :lol:

już mi lepiej - dzięki Wam za ciepłe słowa :loveu:

Alu no własnie coś często się mnie łapią wirusy różne :shake:

agbar to twardzielka z Ciebie - ja bym sie nei odwazyła jechać :lol: wczoraj nawet z psami nie wychodziłam na dwór bo mogłabym jakby co nie zdążyć :roll::oops:

A najlepsze bo na spacery wychodził J - wczoraj padało i Pepa owszem wychodziła z Nim, załatwiała co chciała, odwracała się dupą i szła do domu nie zwazając na wołania :lol:

Mam takie samo zdanie o laptopach ;)

Ale Pepusia inteligentna bestyjka :)

Posted

to jest jakaś masakra - dalej jestem chora - żołądkowo :placz: jakby mi ktoś wsadził łapę w brzuch i ściskał flaki :roll:

ale muszę Wam coś pokazać :lol: tylko bez komentarzy nt kierunku nakręcenia - to był mój pierwszy... i drugi raz więc nie wiedziałam, ze będzie bokiem :evil_lol:

Wrzuta.pl - MOV00077

no dobra - mioał sie zrobić okienko z filmem :mad: jak sie to robi???? :placz: