Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 będziem siedzieć cichutko w waszkowej galerii :evilbat: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Maga100']będziem siedzieć cichutko w waszkowej galerii :evilbat: i bedziemy sobie szeptac jak nam zle i nie dobrze ez siedzimy tu pociemku same Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Maga100']będziem siedzieć cichutko w waszkowej galerii :evilbat: i bedziemy sobie szeptac jak nam zle i nie dobrze ez siedzimy tu pociemku same w szafie siedzimy Quote
PIKA Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='dbsst'][quote name='Maga100']będziem siedzieć cichutko w waszkowej galerii :evilbat: i bedziemy sobie szeptac jak nam zle i nie dobrze ez siedzimy tu pociemku same w szafie siedzimy Wyłaźcie z tej szafy bo Was Waszka pogoni :o Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Maga100'][quote name='dbsst'][quote name='Maga100']będziem siedzieć cichutko w waszkowej galerii :evilbat: i bedziemy sobie szeptac jak nam zle i nie dobrze ez siedzimy tu pociemku same w szafie siedzimy Wyłaźcie z tej szafy bo Was Waszka pogoni :o nie waszka teraz spi na cisteczkach albo na Lunie jestesmy prawie bezpieczne Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 o nie waszka jeszcze spi a moze ja cos przygniotlo w tej szafie naprzyklad fototapeta moze trzeba ja ratowac :roll: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 szeptaki wstrętne :lol: :lol: :lol: szafę mi chciały zająć :evil: :lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 malawaszka napisał(a):szeptaki wstrętne :lol: :lol: :lol: szafę mi chciały zająć :evil: :lol: no wiesz, jak ty tam trzymasz takie skarby jak ciasteczka i wódeczka 8) każdy by zaanektował taką szafę 8) Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Maga100 napisał(a):malawaszka napisał(a):szeptaki wstrętne :lol: :lol: :lol: szafę mi chciały zająć :evil: :lol: no wiesz, jak ty tam trzymasz takie skarby jak ciasteczka i wódeczka 8) każdy by zaanektował taką szafę 8)no tak to u mnie w szafie już były to teraz Waszkową okupują 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Baby :o jeden wieczor mnie nie było, a tu tyle newsów :o Jakie cudne zdjęcia, i widoczek, i mój Bolut, i Luniasta no mmm... :angel: :loveu: :iloveyou: :angel: :loveu: :iloveyou: :angel: :loveu: :iloveyou: :angel: :loveu: :iloveyou: :angel: :loveu: :iloveyou: paździoszki Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Waszka ? ALE MAMY POGODĘ ! PIĘKNĄ !!!! Szkoda, że nas nie ma na tych Fortach :cry: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 ojjj szkoda szkoda :( bo pogoda u nas faktycznie jest rewelacyjna!!! cieplutko i słonko świeci :roll: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Nieustraszeni Bracia Grimm 8) Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 mnie się baaardzo podobał 8) był dowcipny, możnab yło doszukać się mnóstwa bajek "niedysneyowskich" - oewnie dlatego hamerykanom się nie podobał bo nie rozumieli :lol: :lol: :lol: :evilbat: NO!!! i ja polecam 8) Quote
Pysia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Ładnie....A mnie to nie zabrałaś :evil: Ja tu fotki cykam biednemu psu, budzę Zmorke po nocach bo Ty tak chcesz a Ty sobie wczesniej beze mnie po kinach chodziłaś ...Ładnie... :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
malawaszka Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 aaa ić TY!!! a kazał Ci kto chorować tak mocno??!!! Quote
Pysia Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Pewnie ze tak!! Są takie wiedźmy w sąsiednich blokach co uroki rzucaja :lol: Nie wiesz? :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Troche mnie tu nie bylo a tu tyle wiadomosci i dunych fot, ze az spac mi sie przestalo chciec :iloveyou: :loveu: :klacz: :iloveyou: :loveu: :klacz: :iloveyou: :loveu: :klacz: :iloveyou: :loveu: :klacz: :iloveyou: :loveu: :klacz: :iloveyou: :loveu: :klacz: :iloveyou: :loveu: :klacz: :iloveyou: :loveu: :klacz: :iloveyou: :loveu: :klacz: :iloveyou: :loveu: :klacz: :iloveyou: :loveu: :klacz: :iloveyou: :loveu: :klacz: \\ Pozdrawiam :D Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 waszka wylaz z szafy i rzuc jakas foteCke :D Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 choram :-? i foteCek brak :( Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 malawaszka napisał(a):choram :-? i foteCek brak :( o nie nie masz chorkowac ja siem nie zgadzam :( Quote
Pysia Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a):malawaszka napisał(a):choram :-? i foteCek brak :( o nie nie masz chorkowac ja siem nie zgadzam :( W naszej okolicy panuje wirus który podstępnie kładzie dogomaniaków do łóżek .... :wink: Quote
Recommended Posts