Ka-ka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 :D :multi: jak ja lubię nieskie domki :D ale to Ty tam nieźle miejsca mieć będziesz :o to już z myślą o tym stadzie sznaucerów olbrzymów P&S, mam rozumieć 8) to kiedy parapetówka??????? :D to zacznę intensywniej resocjaliować Prestona :lol: Quote
Lucy* Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 No nie :o :o Ciebie Waszko zostawić na kilka dni... przekopać się przez te strony nie idzie hhaha :lol: :lol: I nowe zdjecia.. i na Kazimierzu pod grzybkiem byłaś :( a ja ?? kurde do egzaminów kułam.. Ale chałupa piękna :o :D :multi: a gdzie ją stawiasz .. w Dąbrowie ?? Quote
olekg89 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Adoptuj mniee 8) 8) odchowany już jestem :D Quote
anushka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 :o :o ale luxussss :angel: :thumbs: fiu fiu....pięknie,taki domek to marzenie :oops: :wink: Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Maga100']Waszka, chaupa jak marzenie, oczywiście czuję się zaproszona na parapetówkę :evilbat: i oczywiście pokierujesz mnie jak tam dojechać :evilbat: A to chyba najważniejsze w przypadku Magi, tym bardziej, ze ja będę z nią jechać i nie chciałabym, aby mnie gdzieś wywiozła i zgubiła :evilbat:Maga pojedzie przez Rybnik to i mnie przybierze :wink: :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Wasia a co z moją nagordą? Licze na coca cole :lol: :lol: :lol: To kiedy? W przyszłą sobote :P 8) :lol: :evilbat: paździoszki Quote
PIKA Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Maga pojedzie przez Rybnik to i mnie przybierze :wink: :lol: A trafi? :roll: Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Maga pojedzie przez Rybnik to i mnie przybierze :wink: :lol: A trafi? :roll: 8) ja ją pokieruję :wink: Quote
anetta Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Wow!!!! :o To z to palac a nie domek :D W zwiazku ze mieszkam rzut beretem od PIKI i Magi....wiec wiesz Waszka co Cie czeka 8) Quote
asiunia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 olekg18 napisał(a):Adoptuj mniee 8) Hej!! Mnie i Metkowatą tez :angel: Quote
olekg89 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 wasia moja mamusiu :* :lol: ale fajnie było miec siostrzyczke asiunie i mamusie waszunie :* :D Quote
Guest bernulka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 olekg18 napisał(a):wasia moja mamusiu :* :lol: ale fajnie było miec siostrzyczke asiunie i mamusie waszunie :* :D Noe nie wytrzymam, a o siostruni Tynuni sie zapomniało :cry: :cry: :cry: paździoszki Quote
aga1215 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 :o :o :o rety Waszka -ale Ci dzieci przybyło :lol: :lol: :lol: Ale pewnie przydadzą się, w takiej wielkiej chałupie to i sprzątania dużo ................ :wink: :lol: :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 ale ja byłam pierwsza 8) prawda mamusiu? :lol: W przyszłą sobote zlot rodzinny :lol: :lol: :lol: paździoszki Quote
LAZY Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 dbsst napisał(a):waaaaaaaaaaszka gzdzie TY Jak to gdzie? Parapetówę szykuje! :lol: Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 LAZY napisał(a):dbsst napisał(a):waaaaaaaaaaszka gzdzie TY Jak to gdzie? Parapetówę szykuje! :lol: :o to trza po towar skoczyć :wink: i Madze plan dojazdu przez Rybnik rozpisać :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='LAZY'][quote name='dbsst']waaaaaaaaaaszka gzdzie TY Jak to gdzie? Parapetówę szykuje! :lol: :o to trza po towar skoczyć :wink: i Madze plan dojazdu przez Rybnik rozpisać :wink: :lol: Maga jest świetnie zorientowanym w terenie kierowcą i wszędzie trafi :evilbat: prędzej czy później :roll: :lol: Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='LAZY'][quote name='dbsst']waaaaaaaaaaszka gzdzie TY Jak to gdzie? Parapetówę szykuje! :lol: :o to trza po towar skoczyć :wink: i Madze plan dojazdu przez Rybnik rozpisać :wink: :lol: Maga jest świetnie zorientowanym w terenie kierowcą i wszędzie trafi :evilbat: prędzej czy później :roll: :lol: ale pamiętaj 8) przez Rybnik :wink: Quote
PIKA Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='Maga100'] Maga jest świetnie zorientowanym w terenie kierowcą i wszędzie trafi :evilbat: prędzej czy później :roll: :lol: Gorzej z powrotem :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Waszuniu, ale postępy w pray nonono. Piękny dom, a jak będzie całkiem wykonczony to tylko bedziemywzdychac z zazdrosci :lol: :lol: Uwielbiam niskie domki z poddaszem - moje marzenie P.S poniewaz ja mieszkam calkiem nie daleko wiec tez sie wpraszam na uroczyste opijanie haha Quote
aga1215 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Waszka - widziałaś http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=7906&start=120 :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Maga100 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='aga1215']Waszka - widziałaś http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=7906&start=120 :drinking: :drinking: :drinking: Malawaszka :o no to gratulacje :lol: :drinking: :drinking: Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 qrna chata z własnego topicu powiadomień nie dostawałam i myślałam że tu cisza hahaha a tu się moje życie samo układa :lol: :lol: :lol: no rewelacja - tyle dzieci i żadnego porodu :angel: :lol: Aga - do czego jest ten link??? bo mnie się wyświetliło, że wybrany temat lub post nie istnieje :-? Quote
malawaszka Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 ahhh już wiem - dotarłam gdzie trzeba :lol: a kto mi tyle postów nastukał to :niewiem: :evil: przecież same widzicie, że ostatnio nigdzie nie jestem na bieżąco :-? Quote
Recommended Posts