Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:D :multi:

jak ja lubię nieskie domki :D ale to Ty tam nieźle miejsca mieć będziesz :o to już z myślą o tym stadzie sznaucerów olbrzymów P&S, mam rozumieć 8)

to kiedy parapetówka??????? :D to zacznę intensywniej resocjaliować Prestona :lol:

Posted

No nie :o :o Ciebie Waszko zostawić na kilka dni... przekopać się przez te strony nie idzie hhaha :lol: :lol:
I nowe zdjecia.. i na Kazimierzu pod grzybkiem byłaś :( a ja ?? kurde do egzaminów kułam..

Ale chałupa piękna :o :D :multi:
a gdzie ją stawiasz .. w Dąbrowie ??

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Maga100']Waszka, chaupa jak marzenie, oczywiście czuję się zaproszona na parapetówkę :evilbat: i oczywiście pokierujesz mnie jak tam dojechać :evilbat:

A to chyba najważniejsze w przypadku Magi, tym bardziej, ze ja będę z nią jechać i nie chciałabym, aby mnie gdzieś wywiozła i zgubiła :evilbat:Maga pojedzie przez Rybnik to i mnie przybierze :wink: :lol:

Guest bernulka
Posted

Wasia a co z moją nagordą? Licze na coca cole :lol: :lol: :lol: To kiedy? W przyszłą sobote :P 8) :lol: :evilbat:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

olekg18 napisał(a):
wasia moja mamusiu :* :lol: ale fajnie było miec siostrzyczke asiunie i mamusie waszunie :* :D

Noe nie wytrzymam, a o siostruni Tynuni sie zapomniało :cry: :cry: :cry:

paździoszki

Posted

:o :o :o rety Waszka -ale Ci dzieci przybyło :lol: :lol: :lol:

Ale pewnie przydadzą się, w takiej wielkiej chałupie to i sprzątania dużo ................ :wink: :lol: :lol:

Guest bernulka
Posted

ale ja byłam pierwsza 8) prawda mamusiu? :lol: W przyszłą sobote zlot rodzinny :lol: :lol: :lol:

paździoszki

Posted

LAZY napisał(a):
dbsst napisał(a):
waaaaaaaaaaszka gzdzie TY

Jak to gdzie?

Parapetówę szykuje! :lol:
:o to trza po towar skoczyć :wink: i Madze plan dojazdu przez Rybnik rozpisać :wink: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='LAZY'][quote name='dbsst']waaaaaaaaaaszka gzdzie TY

Jak to gdzie?

Parapetówę szykuje! :lol: :o to trza po towar skoczyć :wink: i Madze plan dojazdu przez Rybnik rozpisać :wink: :lol:

Maga jest świetnie zorientowanym w terenie kierowcą i wszędzie trafi :evilbat: prędzej czy później :roll: :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='LAZY'][quote name='dbsst']waaaaaaaaaaszka gzdzie TY

Jak to gdzie?

Parapetówę szykuje! :lol: :o to trza po towar skoczyć :wink: i Madze plan dojazdu przez Rybnik rozpisać :wink: :lol:

Maga jest świetnie zorientowanym w terenie kierowcą i wszędzie trafi :evilbat: prędzej czy później :roll: :lol: ale pamiętaj 8) przez Rybnik :wink:

Posted

[quote name='Maga100'] Maga jest świetnie zorientowanym w terenie kierowcą i wszędzie trafi :evilbat: prędzej czy później :roll: :lol:

Gorzej z powrotem :roll:

Posted

Waszuniu, ale postępy w pray nonono. Piękny dom, a jak będzie całkiem wykonczony to tylko bedziemywzdychac z zazdrosci :lol: :lol:
Uwielbiam niskie domki z poddaszem - moje marzenie

P.S poniewaz ja mieszkam calkiem nie daleko wiec tez sie wpraszam na uroczyste opijanie haha

Posted

qrna chata z własnego topicu powiadomień nie dostawałam i myślałam że tu cisza hahaha a tu się moje życie samo układa :lol: :lol: :lol: no rewelacja - tyle dzieci i żadnego porodu :angel: :lol:

Aga - do czego jest ten link??? bo mnie się wyświetliło, że wybrany temat lub post nie istnieje :-?