eria Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Luniasta na powyzszej focie ostre ma uszy zamiast oczu i adresówke :evil_lol: Quote
weszka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Najlepsza dieta dla każdego psa i ludzia to ŻP - żreć pół :diabloti: + solidna porcja regularnego ruchu :cool1: Proste tylko ciekawe dlaczego takie trudne :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 eria napisał(a):Luniasta na powyzszej focie ostre ma uszy zamiast oczu i adresówke :evil_lol: jakby było zamiast to bym jej nie wstawiała - miało być na adresówkę :p bo jest śliczna :lol: tylko póki co spełnia rolę wisiorka bo jeszcze nie wygrawerowałam:roll: Quote
eria Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ooo a to nie grawerują tam skąd zamawiałaś ??? też kiedyś nad taką sie zastanawiałam,ale myslałam ze grawerują ...... Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 no niestety nie :shake: a teraz wiesz - jak jadę gdzieś gdzie może mogliby to zrobić to zapominam zabrać wisiorki :lol: Quote
AlKil Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 obejrzałam bombową adresówkę! :multi: Może też się przerzucę( JA osobiście) na odchudzającą karmę:oops: Quote
Doginka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 bleeeeeeeee, ja wcale nie mogę cytować:angryy: Sliczne foteczki trzech dziewczynek:loveu: Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 bez sensu brz cytowania - nie da się pogadać :angryy: a domek zaczyna wyglądać jak domek :loveu::multi: przedwczoraj na wariata wybieralśmy kolor - zgadnijcie na czyim stanęło :diabloti: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 AlKil napisał(a):obejrzałam bombową adresówkę! :multi: Może też się przerzucę( JA osobiście) na odchudzającą karmę:oops: Jak taką znajdziesz, co by jej można było jeść dużo, to ja też chcę! Quote
Doginka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 malawaszka napisał(a):przedwczoraj na wariata wybieralśmy kolor - zgadnijcie na czyim stanęło :diabloti: Niech zgadnę - na Twoim:evil_lol: Quote
eria Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 skoro 'na wariata' to pewnie wściekły róż ??? :diabloti: Quote
ariss Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 http://img231.imageshack.us/img231/404/dsc0037lp5.jpg gdzie zamawiałaś tą adresówke,ja chciałam kupić tak gassuli na europejskiej tylko na takim ciemno żółtym tle,ale kosztowały w przeliczeniu około 60zł:splat: więc sobie darowałam:roll: Quote
AlKil Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='malawaszka']bez sensu brz cytowania - nie da się pogadać :angryy: a domek zaczyna wyglądać jak domek :loveu::multi: http://img80.imageshack.us/img80/1151/dsc0002xd5.jpg przedwczoraj na wariata wybieralśmy kolor - zgadnijcie na czyim stanęło :diabloti: Zazdroszczę Ci, jak slicznie juz wygląda!!! [quote name='jbk']Jak taką znajdziesz, co by jej można było jeść dużo, to ja też chcę! Dam CI znać, jak coś znajdę.... [quote name='eria']skoro 'na wariata' to pewnie wściekły róż ??? :diabloti: Ostatnio gdzieś czytałam, że różowa elewacja jest dobra dla rezydencji. Kwestia tego, czy Waszka ma rezydencję, czy dom...:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='ariss']http://img231.imageshack.us/img231/404/dsc0037lp5.jpg gdzie zamawiałaś tą adresówke,ja chciałam kupić tak gassuli na europejskiej tylko na takim ciemno żółtym tle,ale kosztowały w przeliczeniu około 60zł:splat: więc sobie darowałam:roll: http://reddingo.bazarek.pl/category/26245/identyfikatory.html a tutaj :loveu: AlKil - fajnie wygląda, ale i tak Twój będzie wcześniej skończony i zamieszkały :placz: Quote
Vectra Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Wasiu nie przesadzaj :mad: dopiero co fundamenty stały , a już proszę elewacja :multi: niebawem :p będzie żółty ? :cool3: Quote
Rinuś Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Różoffffffffy? :evil_lol::evil_lol: Czemu Akiłka ma multi ? :placz: Quote
lolka75 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 elewacja bedzie.....:hmmmm:..... ceglasta?:niewiem: Czesc Wasiu:loveu::multi: Quote
AlKil Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='malawaszka']Identyfikatory RED DINGO a tutaj :loveu: AlKil - fajnie wygląda, ale i tak Twój będzie wcześniej skończony i zamieszkały :placz: no ale Ty sie wprowadzisz w gotowca, a ja w gołe tynki...:roll: [quote name='Rinuś']Różoffffffffy? :evil_lol::evil_lol: Czemu Akiłka ma multi ? :placz: Ty mnie tu od chorób wenerycznych nie wyzywaj...:evil_lol::mad: Nie wiem dlaczego mam, ale jak mam to korzystam:eviltong: Quote
LeCoyotte Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 malawaszka napisał(a): przedwczoraj na wariata wybieralśmy kolor - zgadnijcie na czyim stanęło :diabloti: różowy?:multi::diabloti: Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 AlKil napisał(a):no ale Ty sie wprowadzisz w gotowca, a ja w gołe tynki...:roll: hahaha właśnie się dzisiaj dowiedziałam, że do lutego mam coś zrobić, żeby moje psy nie szczekały w domu bo jak urodzi się mojej siostrze klon Oliwii to mają jej nie straszyć - więc kochana ja też wyprowadzę się w gołe tynki bo na pewno Luny i Pepy nie oduczę szczekać :evil_lol: Quote
weszka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 To będziesz miała mega motywację do wyprowadzki ;) A co z tym kolorem??? Jaki??? Quote
malawaszka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 hmmm kolor to taki kawa z mlekiem złamana szarością :evil_lol: Quote
AlKil Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha właśnie się dzisiaj dowiedziałam, że do lutego mam coś zrobić, żeby moje psy nie szczekały w domu bo jak urodzi się mojej siostrze klon Oliwii to mają jej nie straszyć - więc kochana ja też wyprowadzę się w gołe tynki bo na pewno Luny i Pepy nie oduczę szczekać :evil_lol: Powiedz siostrze Kochana, że czasami rodzą się dzieci, które uwielbiają niespodziewane hałasy. Na przykład moja córcia była w stanie usnąć tylko wtedy, gdy włączałam odkurzacz lub gdy Tz puszczał jej Pink Floyd "The final cut", gdzie jak wiadomo cichą melodyjką przerywają wybuchy bomb. Pierwsze dwa lata życia spędziła w domu przy dwóch psach, które szczekały ile wlezie... A Tak w ogóle kocham gołe tynki!!! Też je pokochasz w razie czego!!!:multi: Quote
Recommended Posts