malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 oj do parapetówy to jeszcze trochę wody upłynie, a ja chciałam dzisiaj jechać na wieś pospacerować, porobić fotki i dupa :placz: pada i pada:placz: Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 hahaha Oliwia właśnie się bawiła z moją Mamą w wymyślanie imion a'la indiańskich - no i ona to Psi Kikutek, a Pepa to Śmierdzący Pierd Pepy :crazyeye: wymyśliła to Oliwia :roflt: hahahaha Quote
Justa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 A coś Ty myślała? że mały nosek nie czuje? :diabloti: dziecka nie oszukasz :diabloti: Quote
madziamn Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 hahaha dobrze ze moja jeszcze na tyle nie mowi a jak Oliwia nazwała Luniastą? Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Luna ponieważ świeżo obcięta jest Małym Łysolkiem :lol: Quote
Vectra Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha Oliwia właśnie się bawiła z moją Mamą w wymyślanie imion a'la indiańskich - no i ona to Psi Kikutek, a Pepa to Śmierdzący Pierd Pepy :crazyeye: wymyśliła to Oliwia :roflt: hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
lolka75 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 brawo Olifcia:loveu::multi: ma smyk pomyslunek:evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 :grin: Ta inteligencja to na pewno po cioci. Quote
Doginka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha Oliwia właśnie się bawiła z moją Mamą w wymyślanie imion a'la indiańskich - no i ona to Psi Kikutek, a Pepa to Śmierdzący Pierd Pepy :crazyeye: wymyśliła to Oliwia :roflt: hahahaha :crazyeye::turn-l::roflt::roflt::roflt:Ale masz mądrą siostrzenicę:evil_lol::loveu::loveu::loveu: i piękną połóweczkę domku:loveu: Quote
weszka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Nooo chałupka niczego sobie się prezentuje! Byle już tam móc zamieszkać! Quote
Alicja Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='malawaszka']oj do parapetówy to jeszcze trochę wody upłynie, :razz::razz:wiem wiem ....bojasz siem ze przyjedziemy :roll:na parapetówe :roll: Quote
malawaszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 ja to się bojam, że nie przyjedziecie :placz: a w ogóle to sobie właśnie przypomniałam, że zanim nadeszła wiosna to miałyśmy się spotkać na Paprocanach - zaraz zima a spotkania nie było :placz: Quote
lolka75 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wasiu...a dlaczego Ty jeszcze nie spisz?:shake: :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 aaa bo wzięłam się za ogłaszanie bezdomniaczków bo jakiś zastój w adopcjach u missieek mamy :shake: i tak mi jakoś zeszło :roll: ale już mnie kręosłup boli więc idę :hand: wasiu-srasiu :diabloti: Quote
Vectra Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wasiu , papatusie i kobranocki i buziolki i KCM i idę spać :diabloti: Quote
Alicja Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='malawaszka']ja to się bojam, że nie przyjedziecie :placz: :roll: no jest taka opcja :diabloti::evil_lol: a w ogóle to sobie właśnie przypomniałam, że zanim nadeszła wiosna to miałyśmy się spotkać na Paprocanach - zaraz zima a spotkania nie było :placz: aaaaa no własnie ......i elDoopa ze spotkania :cool1: Quote
lolka75 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 czesc Wasiu:loveu::diabloti: ffstalas?:cool3: Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 :crazyeye: a tu co za epidemia???? http://pies.onet.pl/15108,19,24,szczeniak_ze_sklepu,artykul.html następny dobry artykuł!!!! Normalnie jestem w szoku!!! Wreszcie jacyś porządni dziennikarze się wzięli za psie tematy! Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 mini CTR :loveu: coraz bardziej mi się kerraki podobają Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 czy tylko ja nie widzę zdjęć z photobucketu? :angryy: edit wstawiłam na żabę Quote
Vectra Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wasiu , artykuł dobry , ale to nie dziennikarz z ulicy napisał ;) tylko Zosia Mrzewińska :) a keraki też mi się podobają Quote
malawaszka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Vectra napisał(a):Wasiu , artykuł dobry , ale to nie dziennikarz z ulicy napisał ;) tylko Zosia Mrzewińska :) a keraki też mi się podobają a widzisz - tak się zachwyciłam, żen ie spojrzałam kto jest autorem :oops: :lol: no to jak P. Mrzewińska to wszystko jasne :loveu: Quote
Marcino1978 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 nie mini CTR tylko lokowaty i farbowany softcoated :cool3: "Historia Irish Soft Coated Wheaten Terriera okazuje się być ściśle związana z dwiema innymi irlandzkimi rasami terrierów - Terriera Irlandzkiego i Kerry Blue Terriera. Irish Soft Coated Wheaten Terrier wydaje się mieć wielki wpływ na te rasy." a żeby jeszcze bardziej zamieszać to Irlandzkie Terriery po raz pierwszy pokazywane były na wystawie w Dublinie w 1870 roku, jako odrębna rasa. Do 1880 roku nie było ustanowionego standardu dla Terriera Irlandzkiego. W tym czasie pod nazwą Terrier Irlandzki pokazywano psy tej samej wielkości ale o różnym włosie i maści. Irish Soft Coated Wheaten Terriery często oceniane były z dzisiejszymi Terrierami Irlandzkimi. Na tym samym ringu pokazywane były psy różnej maści( srebrne, szare, niebieskie i pszeniczne ) Interesujące jest to, że Kerry Blue nadal pokazywane są nietrymowane w Irlandii gdzie nazywają je Irish Blue Terrier. ;) Quote
Recommended Posts