Alicja Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 :angel: :angel: :angel: super w kwesti Klapcia Fajny miałyście spacerek 8) , Oliwka chyba nie do końca zainteresowana była karuzelką :wink: No i świetne wszystkie fotki ./ świnki rewelka :wink: Quote
anetta Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Super ze dziadunio ma domek :D A park jaki cudny :angel: A wlasnie, a co te wieprzki tam robily? :o Quote
Guest bernulka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='Daga&Oskar']Waszeczko, ale się ciesze, że starszuszek tak szybko znalazł dom :D a zdjęcia przesliczne wstawilas, a Oliwcia jest przesliczna niunią :loveu: :angel: :angel: :angel: Pozdr :buzi:] a ja sunia przeczytałam :lol: :lol: :lol: :evilbat: paździoszki Quote
malawaszka Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 haha PIKA nie wiem czy widzisz na zdjęciu Oliwii na karuzeli moją rękę w pogotowiu :lol: puściłam ją tylko za sekundę robienia zdjęcia :lol: a Olwika średnio była rozbawiona karuzelką- za mała jeszcze :wink: a Klapuś :multi: dziś opijałam jego domek - to naprawdę wspaniały domek mu się trafił :angel: :angel: :angel: haha a Boluś faktycznie świnkami średnio był zainteresowany - w przeciwieństwie do mega odważnej Luny :roflt: która darla na nie japę z bezpiecznej odległości 5 metrów :evilbat: Quote
Maga100 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 malawaszka napisał(a): a Klapuś :multi: dziś opijałam jego domek - to naprawdę wspaniały domek mu się trafił :angel: :angel: :angel: ale coś więcej? 8) Quote
PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 malawaszka napisał(a): a Klapuś :multi: dziś opijałam jego domek - to naprawdę wspaniały domek mu się trafił :angel: :angel: :angel: No to opijamy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
malawaszka Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 wiem tyle, że będzie mieszkał w Wawce - Radości - czy to pod Wawką :niewiem: w domu z ogrodem, będzie miał trzech psich qmpli i wspaniałą Pańcię o wielkim sercu :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: i jutro już będzie w domu - właściwie t odziś :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Waszka Radośc jest pod Warszawą :lol: Tylko mi nie mów, ze Ty go przywozisz :o Quote
malawaszka Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 hahah jakby było trzeba :wink: ale nie trzeba - jego Kochana Pańcia sama po niego jedzie :D :P dziś jak odebrałam od niej telefon to umarłam ze szczęścia i teraz rozmawiasz z truposzczakiem - ale za to jakim szcześliwym :angel: :D a Radość niech jest gdzie chce byleby RADOSNA była zawsze :angel: a jesieni a w parku rosną taaaakie grzyby :lol: Quote
PIKA Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 To szkoda, że nie przyjeżdzasz :( :lol: [quote name='malawaszka'] a jesieni a w parku rosną taaaakie grzyby :lol: :o haha umarlam :lol: To parasol ogrodowy dla psów? :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 hihih tak - ale nie ogrodowy a parkowy i FCALE nie chciały pod nim siedzieć maupiszony fstrętne :evil: :lol: a był tez taki dla ludzi 8) ide chyba spać bo coś beredziszon mi sie włącza :oops: :lol: :hand: a taaakie śfinie były :lol: - one tam mieszkają - mają zagrodę (za małą niestety :evil: ) Quote
Pysia Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 No tak...Ja tu Waszke na spacer wyciągam a ona umiera...Tym razem nie z radości tylko z następstwa jej :lol: Wczoraj chyba za bardzo sie " cieszyła " ;) Quote
Jośka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Waszeczko bardzo się cieszę, że dziadziuś znalazł tak szybko nowy domek ( JESTEŚ WIELKA) :angel: :angel: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='malawaszka']hahah jakby było trzeba :wink: ale nie trzeba - jego Kochana Pańcia sama po niego jedzie :D :P dziś jak odebrałam od niej telefon to umarłam ze szczęścia i teraz rozmawiasz z truposzczakiem - ale za to jakim szcześliwym :angel: :D a Radość niech jest gdzie chce byleby RADOSNA była zawsze :angel: a jesieni a w parku rosną taaaakie grzyby :lol: :o Ale krasnoludki :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Zaczynam sie martwić o Waszke !! :-? Chyba do niej pójde ....Brakuje mi przekomażania sie z nia :wink: Quote
malawaszka Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 ojjj Ty BABO!!! ja tu umieram a tej przekomarzania brakuje :motz: i proszę mi tu bez pomówień o mega kaca :evil: :lol: mam dziadostwo - wirusową grypę żołądkową - ponoć jednodniowa - OBY bo już mam flaki skręcone na maxa :-? :tard: Quote
anetta Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Pika, Radosc zalicza sie do Wawy :) Muchomory sa ekstra :lol: :lol: :lol: Dobra grzybnia musi tam byc jesli takie grzyby tam rosna 8) :lol: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 malawaszka napisał(a):ojjj Ty BABO!!! ja tu umieram a tej przekomarzania brakuje :motz: i proszę mi tu bez pomówień o mega kaca :evil: :lol: mam dziadostwo - wirusową grypę żołądkową - ponoć jednodniowa - OBY bo już mam flaki skręcone na maxa :-? :tard: :( zasmucę cię min. 3 dni :evil: Quote
agabass Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 no no niezłe te wasze muchomorki hihihi Quote
Guest bernulka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 malawaszka napisał(a):ojjj Ty BABO!!! ja tu umieram a tej przekomarzania brakuje :motz: i proszę mi tu bez pomówień o mega kaca :evil: :lol: mam dziadostwo - wirusową grypę żołądkową - ponoć jednodniowa - OBY bo już mam flaki skręcone na maxa :-? :tard: Oooo Wasia wiec nie jestem tu sama... Grypa żołądkowa wrrr... :evil: a jakie ci dała lekarstwo? Bo mi kazała pic coca cole i jesc kisiel :evilbat: paździoszki Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ja się sama wyleczyłam : No-spa , nifuroksazyt , mięta i ryż , aha i sucharki .Cola i paluszki słone też dobre :wink: Quote
Guest bernulka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Agga napisał(a):OJ waszunia jak tam twoja grypcia? i moja :evilbat: :lol: Zawsze wszystko Wasi :lol: :lol: :lol: :lol: paździoszki Quote
LAZY Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):malawaszka napisał(a):ojjj Ty BABO!!! ja tu umieram a tej przekomarzania brakuje :motz: i proszę mi tu bez pomówień o mega kaca :evil: :lol: mam dziadostwo - wirusową grypę żołądkową - ponoć jednodniowa - OBY bo już mam flaki skręcone na maxa :-? :tard: :( zasmucę cię min. 3 dni :evil: Dobili leżącego..hihi..wracaj do zdrowia kobieto! :buzi: Quote
Recommended Posts