Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania-k napisał(a):
a ja się dopiro dzisiaj dowiedziałam,że Lepper ma takie stanowisko a nie inne...loooodzie ratunku... :o :o w jakim kraju ja żyję????masakra... :evil: :evil: :evil:

Hej!!

Załamka poprostu...Jedna wielka wieś sie z tej IV Rzeczpospolitej robi :-?

Posted

asiunia napisał(a):
Ania-k napisał(a):
a ja się dopiro dzisiaj dowiedziałam,że Lepper ma takie stanowisko a nie inne...loooodzie ratunku... :o :o w jakim kraju ja żyję????masakra... :evil: :evil: :evil:

Hej!!

Załamka poprostu...Jedna wielka wieś sie z tej IV Rzeczpospolitej robi :-?
:evil: strach sie bać :evilbat:

Posted

ja tam do Wsi absolutnie nic nie mam,bo sama bym chciała tam mieszkać ale nie dajmy rządzić byle komu...boshe .... :evil: nie no ja to mam doła na tym punkcie.. :evil: i czekam na fotki coby sie nie zawyć z bólu :angel:

Posted

Hej!!

Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam z tą wsią-chodziło mi o sterotyp "wiesniaka"-kogoś bez taktu,wykształcenia i bladego pojęcia o czymkolwiek :roll:
Koniec offa Wasiu dawaj fotki :D

Guest bernulka
Posted

ale z tym Lepperem to serio ??? :o :o

Nio właśnie Wasia! Gdzie focie nowe?! 8) A olbzymka bedziesz miała, beedziesz :buzi: I P&S i czarnucha i jakiego sobie zapragniesz 8)

paździoszki

Posted

[quote name='asher'][quote name='HankaRupczewska']MAREK JUREK MARSZAŁKIEM SEJMU...... :evilbat: :evilbat: LEPPER WICE .... :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Waszko ? Co robić ??
No jak to co???
Wziąć popcorn

I colę
:pepsi:
Rozsiąśc się wygodnie

I podziwiać ten spektakl 8)
:lol:

buhahahaha....asher, normalnie Ci piffsko stawiam za ten komentarz :beerchug:

usmiałam się po pachy :lol: (choć "przez łzy" )

Posted

A tak w ogóle to co wy z tym Lepperem? Przecież on już chyba był wice marszałkiem, za rządów SLD, nie? :hmmmm: Wtedy daliśmy radę to i teraz damy. Cztery lata, to nie wieczność, przezyjemy :terazpol: A przynajmniej już naprawdę DOBITNIE się ludzie przekonają co to naprawdę jest PiS :evilbat: Partia, która wyciera sobie gębę hasłami o poszanowaniu dla prawa, której jeden z liderów czyni atut z tego, że był bezkompromisowym ministrem sprawiedliwości wybiera na prestizowe stanowisko w sejmie kryminalistę :roflt:

Guest bernulka
Posted

Wasia wybierasz sie na wystawe psow nie rasowych w DG? W spotkaniach zrobiłam wątek :wink:

paździoszki

Posted

komu to miałam oddać Lunę jak zeżre kolejne goowno???? :evil: no więc dzisiaj byłam w pełni gotowa to zrobić :x ale wybaczyłam jej :lol:

w drodze powrotnej z budowy, w samochodzie pełnym goownianych aromatów z japy lunkowej, jechałam przez przebudowywane ulice - tu zwężenia, tu zakazy, tu mijanki - ciężko się połapać za pierwszym razem :oops: no i myk - skręciłam w ulicę - i :o Pan Lizak myk myk i proszę się zatrzymać :-? no to się zatrzymałam, otwieram okno, podchodzi Pan Policjant i udało mi się usłyszeć tylko: "Czy wie Pani jakie popełniła Pani wykroczenie?" Spytałam: "To nie mogłam tu wjechać? :oops: :fadein: 8) " i tyle bo Luna rozdarła jape i nic więcej nie słyszeliśmy :lol: w końcu policjant kazał mi odjechać bo nie dało się porozmawiać :lol: :lol: :lol:

Więc Luny nie oddaję - może sięjeszcze kiedy przydać 8)

Guest bernulka
Posted

malawaszka napisał(a):
komu to miałam oddać Lunę jak zeżre kolejne goowno???? :evil: no więc dzisiaj byłam w pełni gotowa to zrobić :x ale wybaczyłam jej :lol:

w drodze powrotnej z budowy, w samochodzie pełnym goownianych aromatów z japy lunkowej, jechałam przez przebudowywane ulice - tu zwężenia, tu zakazy, tu mijanki - ciężko się połapać za pierwszym razem :oops: no i myk - skręciłam w ulicę - i :o Pan Lizak myk myk i proszę się zatrzymać :-? no to się zatrzymałam, otwieram okno, podchodzi Pan Policjant i udało mi się usłyszeć tylko: "Czy wie Pani jakie popełniła Pani wykroczenie?" Spytałam: "To nie mogłam tu wjechać? :oops: :fadein: 8) " i tyle bo Luna rozdarła jape i nic więcej nie słyszeliśmy :lol: w końcu policjant kazał mi odjechać bo nie dało się porozmawiać :lol: :lol: :lol:

Więc Luny nie oddaję - może sięjeszcze kiedy przydać 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jak bezinteresownie ją kochasz :lol: :lol: :lol:
paździoszki

Guest bernulka
Posted

Ale fajna fotka :lol:
A filmicek mi sie srasznie zacina :cry:ale za drugim włączeniem to normalnie myślałam że prze komputerem padne :lol: :lol: Bidn Bolus, az się wywrócił :lol: :lol: :lol:

paździoszki

Posted

no noo Asiunia - ciut inne gabaryty - gorzej jakby to Metka była tym taranem :o :lol:

a Boluś biega sobie po łąkach tak i mówi coś do mnie, ale nie wiem co bo nie mam mikrofonu w aparacie :lol: :lol: :lol: :